Home Astrologie De ce partenerul tău nu te va face fericită în funcție de zodie

De ce partenerul tău nu te va face fericită în funcție de zodie

De ce partenerul tău nu te va face fericită în funcție de zodie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 04.03.2024

Fiecare semn zodiacal are calități, dar și defecte. Află care sunt trăsăturile zodiei partenerului tău care îți aduc nefericirea în relație și cum poți „șlefui” diamantul rar care se află în adâncul sufletului său, astfel încât să radiați de fericire că vă aflați unul în viața celuilalt.

Ești pasionată de astrologie și vrei să afli mai multe despre trăsăturile de personalitate ale partenerului tău de cuplu? Vrei să îl cunoști atât cu bune, cât mai ales cu rele? Horoscopul este domeniul de interes pentru foarte multe persoane pasionate de ezoterism și spiritualitate, iar dacă ți-ai pus vreodată întrebarea „de ce nu sunt pe deplin fericită alături de partenerul meu?” deși ești pe cale de a-ți uni destinele cu el, răspunsurile le afli în zodii. Să vedem care sunt punctele lui slabe, în funcție de zodie.

1. Berbec

Bărbatul Berbec este, în general, foarte impulsiv, iute la mânie, caracterizat de neliniște și o nerăbdare ieșită din comun. Este foarte posibil ca aceste trăsături negative să vă influențeze relația de cuplu. Așadar, relația voastră va fi oglindită mereu în insecuritățile pe care el le manifestă și de care nu este pe deplin conștient. Bărbatul Berbec este genul de persoană care va încerca cu orice preț să te depășească în orice domeniu. Ai grija la comportamentul lui bazat pe control și manipulare.

2. Taur

taur

Taurul este un bărbat foarte încăpățânat, care cu greu acceptă schimbarea și care te va face să aștepți o perioadă destul de lungă până când îți va cere mâna sau până când va considera că este momentul să faceți marele pas. Tema lui de schimbare, încăpățânarea cu care privește lucrurile și simplul fapt că nu vrea să își asume un angajament serios față de tine, te vor face nefericită.

Gemeni

Duali prin natura lor, dar foarte comunicativi, vorbăreți și deschiși cu toată lumea, Gemenii sunt tipul de bărbați care te vor face să te simți nelalocul tău, mai ales dacă ești o persoană introvertită. Un nativ Geamăn nu îți va oferi niciodată confortul necesar și siguranța de care ai nevoie pentru a rămâne în relație, ci mai degrabă îți va arunca firimituri de speranță prin conversațiile lungi pe care le veți purta și ieșirile în lume. Din păcate, nativul nu este un bărbat foarte loial, de care poți să depinzi și pe care poți să te bazezi în orice situație.

Rac

rac

Hai, spune că nu ai putea să îi găsești niciun defect bărbatului Rac, fiind familistul convins al zodiacului, cel care visează cu ardoare să își facă o familie, să devină soț și tată. Din păcate, nativul Rac are propriile defecte, iar unul dintre acestea este faptul că pune atât de mult suflet, încât vei simți că depinde de tine pentru propria sa fericire. Orice mică ceartă îl va transforma într-un bărbat supărat și vei ajunge să te simți obligată să rămâi alături de el indiferent ce s-ar întâmpla, relația voastră fiind ca o sentință pe viață.

Leu

Leul vrea să fie mereu în centrul atenției, să atragă privirile asupra sa și să te pună pe planul doi. Relația ta cu un partener Leu nu prea are șansedacă și tu ai aceleași așteptări de la viață. Dacă speri vreodată să fii pe picior de egalitate cu un Leu sau la fel de populară ca el, te înșeli amarnic. În încercarea ta de a-l detrona vei avea numai de suferit.

Fecioara

Meticulos, ordonat și foarte pretențios, nativul Fecioară își va face partenera nefericită pentru că se va gândi numai la el, la realizările sale și la starea sa de bine. Nativii Fecioară sunt atât de reci, distanți, preocupați parcă de cu totul și cu totul alte probleme, încât partenerele lor se vor simți profund nefericite în relație.

Balanța

Un bărbat Balanță este mereu șarmant, galant, dar se plictisește repede și flirtează cu cine îi iese în cale. Tocmai aceasta trăsătură a lui îți va aduce nefericirea în relație. Dacă ești genul de femeie care vrea exclusivitate și să se simtă ca o regină, un bărbat Balanță nu îți va îndeplini așteptările. Deși iubește dreptatea și echilibrul, bărbatul Balanță nu se va decide niciodată cu adevărat între două persoane, două situații sau orice provocare la care viața îl supune.

Scorpion

scorpion

Inteligent, intuitiv, pasional și misterios, dar în același timp răutăcios, pretențios, sarcastic, nativul Scorpion nu îți va face, cu siguranță, viața ușoară într-o relație. Un Scorpion nu te va împlini niciodată ca femeie, pentru că te va face să te simți ca și cum ești neglijată din punct de vedere emoțional. Scorpionul are alte aspirații, alte dorințe și acest lucru te va secătui de puteri, de emoții, de resurse pentru că nu este chiar partenerul cald, generos, devotat pe care și l-ar dori orice femeie.

Săgetător

sagetator

Lângă un nativ Săgetător nu te vei simți niciodată împlinită, mai ales dacă ești genul de persoană căreia nu îi plac aventurile, plecările, surprizele de orice fel. Săgetătorul este aventurierul zodiacului, cel care trece foarte rapid de la o relație la alta, de la o destinație la alta, de aceea este foarte posibil ca tu, în calitate de femeie care nu vrea altceva decât stabilitate, să te simți neîmplinită din acest motiv.

Capricorn

Capricornul este bărbatul loial muncii lui înainte de a fi loial relației în care este implicat. Capricornul este atât de devotat serviciului, jobului, își petrece atât de multe ore la serviciu, încât ai impresia că te neglijează intenționat. Dar Capricornul nu o face niciodată cu intenție, ci doar pentru a obține o promovare, un loc de muncă mai bun, pentru a fi apreciat de către colegi și a-i oferi ție, partenerei lui, stabilitatea financiară de care ai nevoie. Practic, din dorința de a nu-ți lipsi nimic pe plan material, Capricornul face niște sacrificii imense.

Vărsător

Nativul Vărsător este nativul „altfel”, bărbatul pasionat de aventură, de discuții intelectuale, de căutări fantastice și este totodată persoana în care nu poți avea deplină încredere. Vărsătorul este un bărbat care își prețuiește libertatea atât de mult, încât nu se grăbește să facă primul pas și nici să își ia un angajament serios față de tine dacă asta așteptai.

Pești

Intuitiv, artist, visător, Peștele este nativul lângă care te vei simți ca Mona Lisa pictată pe pânză ,însă un loc de un zâmbet pe buze, vei avea lacrimi în ochi. Nativii Pești sunt cei care pun atât de mult preț pe lumea spirituală, pe visele lor, pe aspirațiile lor înalte, încât uită să fie iubiți care să se devoteze întru totul relației cu tine.

Acum, că ai aflat care sunt trăsăturile partenerului tău din cauza cărora ai putea suferi și știi la ce să te aștepți, axează-te pe aspectele pozitive dintre voi doi, încearcă să fii înțelegătoare și apreciază-i calitățile, știindu-i și defectele.

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: collective.world

Newsletter