Home Cuplu Psihologia cuplului Metoda acestei femei îl va face pe iubitul tău să se gandească mereu la tine

Metoda acestei femei îl va face pe iubitul tău să se gandească mereu la tine

Metoda acestei femei îl va face pe iubitul tău să se gandească mereu la tine
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 01.04.2024

O creatoare de conținut susține că deține secretul atracției de la începutul unei relații! Secretul, moștenit de la mama sa, nu a dat niciodată greș și astfel și-a atras actualul soț, cu care are o căsnicie fericită. Conform spuselor ei, dragostea începe cu...mirosul de prăjituri proaspăt coapte și scoase din cuptor.

Vrei ca iubitul tău să se gândească mereu la tine, să te prețuiască și să își amintească de tine cu drag? Vrei ca pe partenerul tău să îl preocupe numai cum va face pasul cel mare, cum te va cere în căsătorie, cum va fi viața voastră împreună?

Poți încerca următorul truc pentru a te asigura că iubitul tău nu se va gândi la nicio altă femeie în afară de tine cu aceeași dragoste și admirație. Te întrebi care este trucul? Pregătește-i cea mai dulce, delicioasă, bine coaptă și aromată prăjitură și vei rămâne în gândurile lui în fiecare zi. Mirosul pe care esențele și aromele pe care le folosești îl degajă în casă îl va face să se gândească mereu la tine.

Gătindu-i o prăjitură dulce, iubitul tău nu te va mai putea scoate din minte

femeie coace prajituri

Fia James este un celebru creator de conținut, care are mii de urmăritori și susține că deține secretul pentru că partenerul de cuplu să se îndrăgostească pururea de tine. Secretul datează de la mama ei, care obișnuia să îi gătească tatălui ei prăjituri, iar acel miros de dulce copt, susține femeia, i-ar înnebuni pe bărbați. Surprinzător, după ce mama ei i-a dat acest sfat și Fia a încercat acest truc, chiar a funcționat.

Secretul este ca înainte să îți inviți iubitul acasă să găsești cea mai simplă și delicioasă rețetă de prăjitură pe care o găsești pe internet sau în cărțile de bucate, să o pregătești cu multă dragoste și să o bagi la cuptor chiar înainte să sosească. Astfel, aroma de prăjitură proaspăt coaptă, abia scoasă din cuptor, aburindă, cu arome subtile de vanilie, rom, scorțișoară, fistic sau cocos îi va aduce mereu aminte de tine persoanei pe care o placi și o dorești lângă tine.

Un alt secret este să îți convingi potențialul partener că de fapt nu ai copt nimic, prăjiturile sunt cumpărate de la magazin, pentru că sunt mult prea delicioase, iar casa ta așa miroase de obicei, are un iz dulce și un parfum inconfundabil. În timp ce el va încerca să te convingă că este cea mai plăcută aromă pe care a simțit-o vreodată, tu trebuie să îl lămurești că nu este nimic neobișnuit în aromele pe care le simte.

@fiajames_ I think diane keaton said it first but still #datingadvice #datinghack #fyp ♬ original sound - Fia James

 

Creatoarea de conținut menționează chiar că a încercat acest truc cu bărbatul care îi plăcea și pe care și-l dorea lângă ea și chiar a funcționat, iar acum sunt împreună, căsătoriți și fericiți. Acum femeia le încurajează și pe alte domnișoare care doresc atenția unui bărbat să coacă prăjituri, pentru că numai așa vor reuși să fie în gândurile celui drag ori de câte ori va simți aroma dulce, un parfum sau când vor trece pe lângă o cofetărie ori pe lângă o patiserie.

După postarea acestui videoclip, internauții, îndeosebi femeile, au mărturisit că vor încerca cu prima ocazia acest truc, în timp ce unele urmăritoare chiar susțin că și-au ales un parfum care are un miros de prăjitură dulce, iar această decizie le-a adus numeroase complimente de la parteneri. O urmăritoare chiar i-a scris că este suficient să pui trei linguri de esență de vanilie într-un castron termorezistent și să-l bagi la cuptor timp de 15 minute și toată casa va mirosi a prăjituri. Iar dacă alegi un parfum cu aceeași aromă, cu siguranță ori de câte ori va simți vanilia dulce își va imagina că ești lângă el.

Deși, la început, multe persoane se pot arăta sceptice în ceea ce privește atracția pe care o poate genera o simplă aromă din punct de vedere fizic și amoros, cercetările susțin teoria creatoarei de conținut. Unele mirosuri, cum ar fi mirosul de detergent, de balsam de rufe, de parfum sau chiar de mâncare proaspăt scoasă din cuptor pot trezi amintiri plăcute, nostalgie, pot determina o persoană să i se facă dor de o altă persoană în contextul unui miros plăcut și familiar. Cu siguranță dacă încerci acest truc nu ai nimic de pierdut, ci poate doar de câștigat inima viitorului tău soț. 

Surse foto: pexels.compexels.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter