Home Cuplu „Iubitul meu m-a cerut de soție, dar s-a razgandit.” Ce a făcut această femeie

„Iubitul meu m-a cerut de soție, dar s-a razgandit.” Ce a făcut această femeie

„Iubitul meu m-a cerut de soție, dar s-a razgandit.” Ce a făcut această femeie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 29.04.2024

La o zi după cererea în căsătorie, iubitul unei femei s-a... răzgândit. De la fluturi în stomac și fericire absolută, tânăra a devenit confuză și tristă. Cum a gestionat situația neașteptată în mijlocul căreia a apărut și fosta iubită a partenerului ei?

Uneori oamenii au un mod ciudat de a arăta dragostea și se pot răzgândi foarte ușor în privința persoanei dragi, cu care doresc, inițial, să își împartă întreaga viață, cu bune și cu rele. O femeie a avut șocul vieții ei când a aflat, la doar o zi după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie, că acesta s-a răzgândit.

Confuză și complet îndurerată, femeia a postat situația prin care a trecut, caruselul de emoții și sentimente contradictorii pe internet

Prietenul meu m-a cerut în căsătorie. Am fost atât de fericită, încât am acceptat cu un „DA” mare și răspicat imediat. Următoarea zi mi-a spus: „iartă-mă, cred că am luat o decizie greșită mult prea repede. Eu nu sunt gata să mă căsătoresc.” După care m-a rugat să îi dau înapoi inelul pe care mi-l pusese pe deget cu o zi înainte.

Am fost foarte surprinsă, i-am dat inelul fără a-i adresa un cuvânt, mi-am strâns lucrurile și am plecat. Următoarea zi mi-am dat seama că uitasem ceva foarte important în locuința lui unde stăteau amândoi de ceva timp și m-am întors să îmi recuperez obiectele.

Nu se aștepta să mă vadă și în momentul în care am deschis ușa (pentru că încă mai aveam cheia pe care trebuia să i-o returnez), l-am surprins discutând cu fosta lui prietenă. Mi-am luat lucrurile, am ieșit pe ușă și, deși a încercat să-mi explice, nu am vrut să ăl ascult. Încă îl iubesc, dar m-a rănit extrem de mult”, mărturisea tânăra în mediul online.

Bineînțeles că sfaturile și comentariile nu au încetat să apară. Internauții au sfătuit-o să își ia un răgaz de gândire, să se întrebe dacă aceasta este relația la care a visat dintotdeauna, să se decidă dacă acela este omul cu care și-a dorit să fie căsătorită sau lângă care s-a văzut îmbătrânind.

cuplu cearta

Alții au sfătuit-o să aibă mai multă încredere în ea și în faptul că merită iubire, compasiune, respect și fericire și să nu accepte o relație cu un om care nu o merită.
De asemenea, au fost și voci care i-au spus să discute cu fostul ei partener, să-l întrebe de ce l-a surprins cu fosta sa iubită și care au fost dubiile care l-au determinat să se răzgândească în privința căsătoriei.

De asemenea, în astfel de situații în care oamenii se simt răniți, dezamăgiți, exprimarea sentimentelor este unul din cele mai importante lucruri pe care persoanele ajunse la capătul puterilor, confuze și rănite o pot face. Este foarte important să fie deschise, să-și exprime dezamăgirea și să încerce să-l determine pe celălalt să dea o explicație, să își deschidă la rândul său sufletul și să spună adevărul, oricât de dur ar fi acesta.

Cu siguranță nu este ușor pentru nimeni să afle că partenerul care a promis căsătorie, respect, iubire, o relație de lungă durată, se răzgândește foarte repede. Confuzia, nemulțumirea, șocul pot deveni o reală traumă pentru persoanele aflate în asemenea situații dacă lucrurile nu sunt gestionate și lămurite în timp util.

Surse foto: pexels.compexels.com

Surse articol: brightside.me

Newsletter