Home Astrologie 5 femei din zodiac fără stofă de soție

5 femei din zodiac fără stofă de soție

5 femei din zodiac fără stofă de soție
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 13.05.2024

Cinci dintre cele 12 native ale zodiacului nu sunt menite să fie soțiile perfecte. Aceste femei sunt prea independente și greu de mulțumit pentru a putea primi titlul de „soția anului”.

Din punct de vedere astrologic există femei menite să fie soții sau mame perfecte, cum ar fi femeia Rac, femei care își doresc din tot sufletul să își găsească iubirea vieții, cum ar fi nativa Balanță, femei dedicate întru totul partenerilor lor, cum ar fi femeia Pești, dar și reprezentante ale sexului frumos care nu prea au stofă de soții.

Este scris în stele: 5 dintre cele 12 semne zodiacale nu sunt făcute să fie soții. Iată cum afectează semnul zodiacal aceste cinci native care nu sunt chiar soțiile perfecte la care visează fiecare bărbat. Conform specialiștilor în astrologie și nu numai, semnul zodiacal determină compatibilitatea în cuplu, iar dacă două zodii sunt diametral opuse, de cele mai multe ori căsnicia va fi un eșec.

Și dacă zodiile sunt foarte compatibile, dar apar alte provocări pe parcurs, relația poate fi supusă despărțirii. Sunt și combinații greșite care pot funcționa, dar și native care pur și simplu nu sunt făcute să fie soțiile ideale.

Berbec

berbec

Femeia Berbec este foarte impulsivă, este foarte independentă, spune tot ce o deranjează și de cele mai multe ori, acesta este un minus în relațiile de cuplu. Femeia Berbec caută ceartă de cele mai multe ori cu partenerul dacă i se pare că lucrurile nu sunt pe placul ei și rareori acordă o a doua șansă atunci când acesta îi greșește.

Femeia Berbec este foarte greu de „îmblânzit” de către iubitul său ,dar există anumite compatibilități care o vor face să strălucească în relație. Compatibilitatea cu un alt Berbec sau cu zodiile de foc Leu și Săgetător este foarte bună, dar și provocatoare pentru native. De asemene,a cele mai puțin compatibile zodii cu Berbecul sunt Racii și Peștii care se pot dovedi foarte jigniți de maniera directă de abordare a lucrurilor a nativilor.

Taur

Sunt foarte cochete, iubesc frumosul, luxul, deci femeile Taur au nevoie de parteneri care să le susțină din punct de vedere material și să le ofere tot ceea ce acestea au nevoie. Femeia Taur are nevoie de foarte multă atenție și este compatibilă cu bărbatul Fecioară sau Capricorn, din elementul pământ.

O femeie Taur nu va face casă bună și nu va avea o căsnicie reușită cu un bărbat Leu. Practic, aceasta este cea mai mare provocare a vieții lor a femeilor Taur care, atunci când întâlnesc un bărbat Leu nu mai dețin control asupra relației. Cele două zodii au energii similare, au nevoie de atenție vor să fie în lumina reflectoarelor și să obțină complimente.

Scorpion

scorpion

Femeia Scorpion este o soție foarte greu de îmblânzit, poate deveni manipulatoare și toxică, este misterioasă, are nevoie de afecțiune, de mângâieri, de atenție. Dacă partenerul îi greșește, aceasta nu va mai acorda o a doua șansă și va deveni chiar răzbunătoare și ranchiuoasă. De obicei, femeia Scorpion cere totul sau nimic, uneori cerându-i partenerului chiar se întrerupă relațiile cu anumite prieteni sau membrii ai familiei, de dragul ei.

Femeia Scorpion se va potrivi de minune cu un bărbat Scorpion, Rac sau Pești, dar cu siguranță nu se va potrivi cu un Geamăn. Femeia Scorpion este pretențioasă, iubește intens și are așteptări mari în relații, iar Geamănul, deși la început s-ar putea dovedi fascinat de ea, își va pierde interesul în timp și nu va putea crea conexiunea intensă la care se așteaptă acesta.

Săgetător

sagetator

Femeia Săgetător nu prea are sofă de soție casnică, devotată, gospodină, pentru că, fiind reprezentantă a elementului foc, ea caută mereu aventură, iubire, pasiune maximă, îi place să spună lucrurilor pe nume în mod direct și așteaptă un bărbat care să fie la fel de direct ca și ea. Femeia Săgetător nu apreciază subînțelesurile și aluziile, nu-i plac jocurile și ajunge la căsnicie doar cu acea persoană care este dispusă să-și asume responsabilitatea deplină.

Nativele din această zodie sunt șarmante, deschise la minte, creative și își doresc parteneri care să le fie egale atât mental, cât și fizic, să fie dornici de aventură și energici, dar și inteligenți și puternici. Femeia Săgetător se va potrivi de minune cu bărbatul Berbec sau Săgetător, dar și cu bărbatul Leu, reprezentanți ai elementului foc, dar nu se va potrivi cu bărbatul Capricorn. Săgetătorii iubesc spontaneitatea și discuțiile intelectuale, iar Capricornii nu sunt prea spontani, preferă lucrurile mai ordonate, mai calme și mai previzibile.

Gemeni

Femeia Gemeni este independentă, inteligentă, cu simțul umorului, apreciază egalitatea armonia și preocupările intelectuale comune în relații și se va dovedi o soție în preajma căreia bărbatul se simte răsfățat, dar nu neapărat iubit. Femeia Gemeni se plictisește destul de repede și trebuie să-i fie menținută atenția trează cu diferite dovezi de iubire prin spontaneitate și să fie lăsată să-și descopere adevărata vocație, să își valorifice talentele.

Nativele Gemeni în căsnicie sunt destul de temperamentale, se îndrăgostesc repede, dar își pierd la fel de repede interesul, sunt spontane și greu de controlat, au nevoie de libertate pentru a-și spune părerile și, în cazul în care se vor simți într-un fel reținutr de la anumite activități, vor începe să mintă. Femeile Gemeni sunt imprevizibile și cu siguranță nu sunt compatibile cu bărbații Scorpioni. Scorpionii au mari așteptări în relații, vor totul sau nimic, în timp ce Gemenii se axează mai mult pe nevoile personale și propriile dorințe, decât pe dorințele partenerului.

Cu siguranță aceste femei, native ale zodiacului, nu sunt chiar cele mai rele soții, dar poate cele mai greu de îmblânzit, de iubit, de înțeles…

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: brides.com

Newsletter