Home Lifestyle Sunt obsedată de amanta soțului meu. Povestea acestei femei a șocat internetul

Sunt obsedată de amanta soțului meu. Povestea acestei femei a șocat internetul

Sunt obsedată de amanta soțului meu. Povestea acestei femei a șocat internetul
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 14.05.2024

După ce a aflat că soțul ei are o aventură cu o altă femeie, soția a început să nutrească sentimente pentru... amantă, să o urmărească, să o admire și să se îndrăgostească de ea!

Adesea femeile care sunt trădate sau a căror încredere le este înșelată de către partener fac o obsesie din a afla de ce partenerul a decis să le înșele și ce are cealaltă femeie în plus față de ele. Este și povestea lui Sally, o femeie în vârstă de 35 de ani care declară că este obsedată de amanta soțului și a ales să-și împărtășească povestea pe internet.

Întâmplarea din viața ei nu este o banală poveste de tipul „soțul a înșelat, ea l-a iertat sau nu”, „soțul a înșelat și cei doi s-au despărțit”, ci este mai mult de atât. Problema eroinei noastre este aceea că după ce a aflat că soțul i-a fost infidel, a devenit instantaneu… atrasă de amanta lui. Practic, Sally a dezvoltat o obsesie intimă față de amanta soțului, un sentiment pe care nici ea nu l-a înțeles și care o copleșea. Tânăra a ales să ceară chiar părerea unor necunoscuți despre situația ei.

După 7 ani de căsnicie, Sally a aflat că Robert o înșela…

femeie plange in perna

Povestea începe cam așa: Sally și Robert erau căsătoriți de peste 7 ani, când femeia a aflat că soțul ei o înșela. „Robert și cu mine am fost întotdeauna un cuplu solid, am avut o legătură de neînțeles, pe care alte cupluri chiar se străduiesc să o aibă. Sau cel puțin așa credeam eu... În urmă cu 6 luni, am aflat că soțul meu mă înșela.

Am fost șocată, am plâns, nu-mi venea să cred că este adevărat, dar dovezile erau foarte clare! Vorbim de mesaje foarte sincere cu tentă sexuală trimise de o altă femeie către soțul meu și din discuțiile lor părea să fie ceva foarte serios între cei doi. Sincer nu m-am așteptat niciodată la o asemenea trădare din partea bărbatului pe care l-am iubit mai mult decât orice pe lumea asta.

Eu i-am fost fidelă lui Robert întotdeauna și mi-a fost greu să mi imaginez cum bărbatul care obișnuia să mă răsfețe, să-mi ofere atât de multe promisiuni și mângâieri tandre, să poată să stea în brațele altei femei cu atâta lejeritate”, mărturisește femeia trădată.

„Am început să urmăresc obsesiv conturile sociale ale amantei și să urmăresc tot ceea ce făcea!”

femeie

Primul lucru pe care Sally a început să-l facă a fost să o urmărească virtual pe femeia cu care Robert o înșela. I-a accesat profilurile de Facebook, de Instagram, de LinkedIn, a aflat ce face, cu ce se ocupă, câți ani are și mărturisește că a fost uimită de personalitatea și realizările ei.

Deși această femeie i-a furat soțul mult iubit, Sally nu a putut dezvolta niciun fel de sentiment negativ față de ea. Dimpotrivă, nu simțea decât o puternică a admirație și atracție.

„Am admirat-o pe amanta lui Robert chiar și atunci când i-am găsit lenjeria intimă sub patul nostru atunci când făceam curățenie”

femeie senzuala in pat

Această femeie este un adevărat erou. Are diplomă de master și de inginer, un job foarte bun și sentimentele pentru ea nu s-au înrăutățit nici măcar când i-am găsit lenjeria intimă sub patul nostru atunci când făceam curățenie, doar am aruncat-o și nu i-am spus nimic soțului meu.

Amanta soțului meu este o activistă convinsă, ține discursuri minunate în cadrul diferitelor seminarii și i-am putut urmări videoclipurile, fiind uimită cu câtă măiestrie își exprimă punctul de vedere și cum reacționează publicul la discursurile ei, cum sute de oameni au aplaudat-o și au admirat-o.

Amanta soțului meu călătorește foarte mult, poate vorbi șase limbi străine fluent și nu pot decât să o admir. Eu nu pot face nimic din toate astea, sunt doar o simplă profesoară într-o unitate de învățământ mediocră și uneori ofer și cursurile online.

Această femeie face toate lucrurile pe care eu mi-aș fi dorit să le fi făcut. De fiecare dată când văd postările ei, mă simt tot mai mică, mai neînsemnată. În fiecare zi amanta soțului meu face ceva uimitor, întâlnește oameni noi și chiar acum în acest moment în care eu scriu, probabil că salvează lumea.

femei sala de sport

M-am alăturat chiar și la sala de sport la care ea are abonament pentru a încerca să mă apropii de ea și să aflu mai multe informații. Simt că o iau razna și știu că nu este bine ceea ce fac”, susține Sally.

De cum mă trezesc, mă gândesc la amanta soțului meu și cred că m-am îndrăgostit de femeia cu care soțul meu mă înșală”

În ceea ce privește relația cu soțul ei, Sally susține că aceasta este la fel ca la început, Robert îi aduce flori, au relații intime la fel ca înainte, iar ea ține secret faptul că știe de aventura lor.

Soțul meu se trezește acum în jurul în jurul orei 4:00 dimineața pentru a pleca la serviciu și cred că întâi trece pe la ea. Eu stau acasă, am grijă de copii, dar tot ceea ce îmi doresc este să fiu ca ea, să am viața ei. Știu că are o aventură cu această femeie de aproape 7 luni, dar nu i-am spus lui Robert. El nici nu știe că eu îi urmăresc amanta atât online, cât și în viața reală.

femei pe strada

În adâncul sufletului meu am simțit că dacă i-aș spune, aș pierde legătura atât cu el, cât și cu această femeie. Și este un adevărat erou pentru mine, un mentor… În plus, arată foarte bine, are silueta unui top model. Pe de o parte, simt că sunt devastată pentru că soțul meu mă înșală și pe de altă parte sunt fericită că o face cu o femeie minunată.

Simt că nu voi fi niciodată la fel de grozavă ca ea și știu că va trebui să îmi confrunt soțul la un moment dat, dar mi-e teamă că am început să am sentimente pentru ea. De cum mă trezesc, mă gândesc la amanta soțului meu și cred că m-am îndrăgostit de femeia cu care soțul meu mă înșeală. Probabil că eu aș trece neobservată într-o mulțime de oameni, în timp ce amanta soțului meu ar întoarce toate privirile.

Poate că i-ar fi mai bine cu ea, decât cu mine. Nu știu ce să fac, știu că răspunsul normal al oricui ar fi să divorțez de el, dar din anumite motive simt că nu pot să o fac. Nici nu știu cum să gestionez obsesia pentru amanta lui”, concluzionează Sally.

O poveste cu adevărat șocantă care scoate la iveală neliniști, frici, nemulțumiri, probleme adânci din relații.

Surse foto: pixabay.comunsplash.compexels.com

Surse articol: brightside.me

Newsletter