Home Cuplu Ce îți va frânge inima în 2024 în funcție de zodie

Ce îți va frânge inima în 2024 în funcție de zodie

Ce îți va frânge inima în 2024 în funcție de zodie
Ioana Marinescu
Miercuri, 31.01.2024

Într-o lume în continuă schimbare, una dintre puținele certitudini rămâne misterul dragostei și al relațiilor interumane. Anul 2024 promite să fie un carusel emoțional pentru multe dintre zodii, învăluindu-ne într-o aură de mister și anticipare. Fie că ești un Scorpion pasional, un Gemeni jucăuș sau un Taur stabil, astrele au mesaje speciale pentru fiecare. În acest articol, vom explora cum influențele astrale ar putea să-ți frângă inima în 2024, în funcție de zodia ta.

Berbec

Tendințele tale impulsive și temperamentul scurt te vor conduce către o relație de tipul "împreună-despărțiți". Până la urmă, chiar și un partener care te iubește nu va mai putea suporta acest lucru și te vei trezi singur.

Taur

Te vei regăsi într-o despărțire mutuală cu cineva de care chiar îți pasă. Și, deși inima îți va fi frântă când te îndepărtezi de o persoană care te-a făcut ceea ce ești azi, știi că e timpul să îți urmezi propriul drum. Asta nu înseamnă că nu te vei regăsi din nou.

Gemeni

Inima îți va fi frântă agățându-te de o veche iubire de care nu poți să te desprinzi. La suprafață nu vei arăta nicio durere, vei fi la fel de distractiv și lipsit de griji cum te știe lumea. Dar noaptea te vei gândi la persoana la care te întorceai acasă.

Rac

Inima îți va fi frântăde aceeași persoană căreia i-ai frânt inima demult. Ego-ul tău nu va suporta acest lucru și te vei trezi pur și simplu plecând în momentul în care încearcă să se joace cu tine.

Leu

Te vei regăsi într-o relație în care nu ești apreciat și îți va frânge inima să continui să încerci să obții iubirea cuiva care nu îți vede valoarea. Ai cele mai bune intenții, dar chiar și cei mai buni oameni ajung la limite. Dar să știi, un sfârșit de relație te va aduce mai aproape de una care nu se va termina și de cineva care te va răsplăti pentru tot ceea ce ai de oferit.

Fecioară

Vei fi rănit pentru că nu îți lași garda jos. Deși este o trăsătură admirabilă să fii atât de independent, îți va fi dificil să lași pe cineva să intre în viața ta. În noul an, te vei apropia de cineva, dar vei dori să îl îndepărtezi.

Balanță

Incapacitatea ta de a înțelege și perspectiva celuilalt și de a munci pentru altcineva în afară de tine te va lăsa singur. Te pui pe tine și pe prietenii tăi pe primul loc, dar acest lucru va fi greu, atunci când găsești o relație care are nevoie de atenția ta.

Scorpion

Îți vei frânge propria inimă rănind o persoană care te-a iubit cu adevărat. Vei petrece cea mai mare parte a anului încercând să-l recâștigi. Deși ești puternic și încăpățânat, îți vei da seama că ai greșit, dar va fi prea târziu.

Săgetător

Inima îți va fi frântă în relații casual, de scurtă durată. Lipsa ta de emoții și incapacitatea de a te angaja într-o relație serioasă cu o singură persoană te vor lăsa, în cele din urmă, singur. Deși independența este plăcută, vei întâlni o persoană care te va schimba.

Capricorn

Incapacitatea ta de a te apropia de cineva și dorința de a păstra oamenii la distanță te va răni în noul an. Mulți oameni nu știu cât de sensibil ești, dar din cauza acestui lucru, îți menții garda sus. Cel mai greu lucru pe care îl vei descoperi este că îndepărtezi oamenii, chiar și pe cei cărora chiar le pasă de tine.

Vărsător

Sarcasmul tău te va pune în dificultate în noul an. Acest lucru, împreună cu incapacitatea ta de a te conecta emoțional cu oamenii, într-un mod care pare aproape rece, va face ca partenerul tău să se întrebe ce simți cu adevărat. Ești un pic nepăsător față de nevoile altora, astfel încât te vei trezi părăsit din cauza acestui comportament.

Pești

Îți vei frânge inima iubind persoana greșită și încercând prea mult să o câștigi. Deși ești altruist și grijuliu, acest lucru se va întoarce împotriva ta în noul an, pentru că te vei regăsi îndrăgostit de cineva care nu are intenția de rămâne lângă tine.

Newsletter