Home Astrologie Ce vei descoperi despre tine în urmatoarea relație în funcție de zodie

Ce vei descoperi despre tine în urmatoarea relație în funcție de zodie

Ce vei descoperi despre tine în urmatoarea relație în funcție de zodie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 11.03.2024

Ce ai învățat din relațiile sortite eșecului, din neîmplinirile tale sentimentale și cu ce  bagaj emoțional pornești la drum într-o nouă aventură amoroasă? Astrologia îți oferă răspunsurile de care ai nevoie la aceste întrebări.

Astrologia este un domeniu pe care dacă îl vei aborda și îl vei studia mai în amănunt, vei descoperi foarte multe lucruri despre tine în trecut, prezent și viitor, despre talentele tale ascunse, personalitatea ta și mai ales, despre așteptările de la sufletul tău pereche. Unii dintre nativi nu sunt atât de norocoși încât să își întâlnească sufletul pereche din prima încercare, ci trebuie să treacă prin mai multe relații și despărțiri până să își descopere persoana hărăzită de Divinitate. Te invit să aflăm împreună ce vei descoperi despre tine în următoarea relație, în funcție de zodie.

Berbec

berbec

Dragă Berbec, reprezentant al elementului foc, impulsiv și uneori încăpățânat, dar cu multă pasiune în suflet, în următoarea relație vei descoperi că trebuie să dedici mai mult timp partenerului tău pentru a crea o relație solidă, fără a-ți pierde adevărata personalitate și interesul pentru hobby-urile și pasiunile tale, rămânând în același timp focusat/ă pe lucrurile importante.

Taur

taur

Pentru Taur, în următoarele relații nativul va descoperi că până acum a avut niște standarde personale foarte scăzute. Ai lăsat oamenii să profite de bunătatea ta, de inima ta mare, când ar fi trebuit să îți setezi limite clare pentru a te proteja de răutatea celor din jur. Vei învăța cum să îți alegi partenerul/a în funcție de ceea ce aveți fiecare de oferit.

Gemeni

gemeni

Pentru Gemeni, relațiile amoroase pot fi serioase sau pasagere, prin natura lor duală. În încercarea de a-și găsi acel suflet geamăn cu care să formeze un cuplu bine închegat, Gemenii sunt în permanentă comunicare și căutare. În următoarea relație îți vei da seama că în relațiile anterioare nici nu știai ce îți dorești cu adevărat de la persoana iubită și de faptul că ești pregătit pentru un parteneriat amoros pe viață.

Rac

rac

Familistul zodiacului, cel care visează încă de mic să își găsească jumătatea, să devină soț/ soție sau părinte, nativul Rac va învăța, în următoarea relație, că se cam neglijează atunci când se implică într-un cuplu și face tot posibilul să îl mulțumească pe celălalt, uitând de propria persoană. Nu mai puneți persoana iubită pe un piedestal, ci practicați întâi iubirea de sine!

Leu

leu

Reprezentat de soare, de foc, de pasiune, nativul Leu își va da seama în următoarea relație că este tipul de persoană care adoră să petreacă timp de calitate în cuplu, alături de partenerul potrivit. Îți vei da seama că nu poți petrece un timp îndelungat fără persoana iubită și că te vei simți neglijat/ă atunci când nu te va suna sau nu îți va da un mesaj chiar și la scurt timp după ce v-ați întâlnit.

Fecioara

fecioara

Nativul Fecioară are nevoie de spațiu pentru a se simți fericit și împlinit într-o relație, pentru a continua să își pună în practică hobby-urile, pasiunile, pentru a-și pune lucrurile în ordine și pentru a respecta programul foarte strict pe care nativul însuși și-l creează. Așadar, în următoarea relație vei realiza că ai nevoie de spațiu pentru a te simți împlinit și de libertate pentru a fi fericit.

Balanță

balanta

Ceea ce vei afla despre propria persoană în următoarea ta relație este că ai fost gelos/ geloasă în fiecare cuplu în care ai fost implicat/ă și cu greu ți-ai putut stăpâni aceste porniri. Nu suporți atunci când altcineva primește laude, atenție din partea partenerului tău și adesea îți manifești nemulțumirea în acest sens.

Scorpion

scorpion

Misterios și intuitiv, Scorpionul își va da seama după câteva relații sortite eșecului că nu mai vrea să mai ia decizii pe cont propriu. Scorpionul are nevoie de implicarea partenerului, vrea să vadă că sufletul pereche este dedicat trup și suflet relației și că este dispus să ia decizii împreună.

Săgetător

sagetator

Aventurierul zodiacului, cel care nu refuză niciodată un bilet către o nouă călătorie, o nouă aventură, o nouă relație, Săgetătorul își va da seama că după atât de multe escapade este momentul să se liniștească, să formeze un cuplu și o familie care să îl împlinească cu adevărat.

Capricorn

capricorn

Muncitorul zodiacului, Capricornul, cel care își petrece mai mult timp la locul de muncă decât acasă, va realiza în următoarea relație că trebuie să se dedice și partenerului și familiei, nu numai jobului, oricât de mult și-ar dori o mărire de salariu. Acordă atenție și persoanei iubite, nu numai încheierii contractelor și rezolvării treburilor urgente la birou!

Varsator

varsator

Fiindcă ești un nativ mai atipic, în următoarea ta relație vei afla că sufletul tău pereche este cel cu care te vei uita la filmele preferate, alături de care vei asculta muzica preferată, care îți este potrivit/ă din toate punctele de vedere. Îți vei da seama că ai nevoie de o persoană la fel ca tine, ieșită din tipare, cu o minte deschisă și o inimă mare. Vei realiza că ai nevoie de un partener care să îți împărtășească viziunile și interesele.

Pești

pesti

Visătorii și artiștii zodiacului au nevoie de o muză în următoarea lor relație. Veți realiza că sunteți oameni onești, cinstiți, pe care nu îi sperie intensitatea trăirilor, sentimentelor unei relații ideale, demnă de zugrăvit într-un tablou, de povestit într-o carte sau de reprezentat într-un poem.

Următoarea ta relație va fi momentul regăsirii ca persoană, redescoperirii personalității și caracteristicilor tale, precum și a preferințelor în amor.

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: thoughtcatalog.com

Newsletter