Home Astrologie Câte cumpene amoroase vei avea în viață în funcție de zodie

Câte cumpene amoroase vei avea în viață în funcție de zodie

Câte cumpene amoroase vei avea în viață în funcție de zodie
Ioana Marinescu
Marţi, 20.02.2024

Inima frântă este o experiență universală, dar frecvența și intensitatea cu care fiecare dintre noi trece prin această încercare variază. Astrologia sugerează că semnele zodiacale pot influența predispoziția noastră către anumite tipuri de experiențe emoționale, inclusiv durerea în dragoste. Află de câte ori vei avea inima frântă în funcție de zodie.

1. Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru entuziasmul lor în dragoste, dar și pentru impulsivitate. Ei se îndrăgostesc rapid și cu pasiune, dar pot pierde interesul la fel de repede. Prin urmare, Berbecii pot experimenta trei - patru momente dureroase, mai ales în tinerețe, pe măsură ce învață să își tempereze impulsivitatea.

2. Taur

Taurii valorizează stabilitatea și siguranța în relații, ceea ce înseamnă că sunt mai puțin predispuși să se arunce în situații care le-ar putea frânge inima. Cu toate acestea, când o relație serioasă se sfârșește, impactul este profund și dureros și vor trece prin una - două experiențe de genul.

3. Gemeni

Gemenii, fiind curioși și mereu în căutare de varietate, pot avea parte de mai multe relații, dar și de frângeri de inimă. Totuși, natura lor adaptabilă și perspectiva optimistă îi ajută să depășească relativ ușor aceste momente. În viața lor vor fi patru - cinci cumpene amoroase.

4. Rac

Racii sunt extrem de emoționali și se atașează profund, ceea ce îi face susceptibili la suferință în dragoste. Ei pot avea tendința de a idealiza partenerii, ceea ce va face despărțirile și mai dureroase. Astrele prevăd cinci - șase momente dificile în plan sentimental.

5. Leu

Leii iubesc cu pasiune și caută o poveste de dragoste epică. Ei sunt rezistenți și au un ego puternic, care îi protejează în fața respingerilor, dar când iubirea adevărată se sfârșește, simt durerea profund. Vor trece prin două - trei momente de genul acesta.

6. Fecioară

Fecioarele sunt precaute în dragoste și își aleg partenerii cu grijă, ceea ce minimizează riscul de suferințe amoroase. Cu toate acestea, când se confruntă cu o pierdere, analizează profund cauzele, ceea ce poate prelungi durerea. Vor avea între una și două cumpene în iubire.

7. Balanță

Balanțele, fiind guvernate de Venus, planeta iubirii, sunt romantice și mereu în căutare de armonie în relații. Ele pot suferi în căutarea partenerului ideal, dar înclinația lor spre echilibru le ajută să se recupereze. Vor trece prin momente grele amoroase de trei - patru ori în viață.

8. Scorpion

Scorpionii trăiesc totul la intensitate maximă, inclusiv dragostea. Când iubesc, se dedică total, ceea ce face ca suferința în iubire să fie devastatoare. Totuși, forța lor interioară este remarcabilă, permițându-le să transforme durerea în putere. Vor avea două - trei cumpene în dragoste.

9. Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru dragostea lor de libertate și aventură, ceea ce poate duce la relații efemere și, implicit, la suferință. Cu toate acestea, spiritul lor liber și optimismul îi ajută să treacă mai ușor peste despărțiri. Îi așteaptă între patru și cinci cumpene în dragoste.

10. Capricorn

Capricornii abordează dragostea cu seriozitate și prudență, evitând astfel multe frângeri de inimă. Ei sunt rezistenți și practici, ceea ce îi ajută să se recupereze eficient și să învețe din experiențele dureroase. Vor avea una - doua momente grele în dragoste.

11. Vărsător

Vărsătorii sunt independenți și uneori distanți în relații, ceea ce poate reduce numărul de frângeri de inimă. Totuși, când se atașează cu adevărat, pierderea poate fi surprinzător de dureroasă. Sunt scrise în stele două - trei cumpene în dragoste.

12. Pești

Peștii sunt profund emoționali și se îndrăgostesc profund, făcându-i susceptibili la suferințe amoroase. Ei pot avea parte de mai multe dezamăgiri în dragoste, dar capacitatea lor de compasiune și empatie îi ajută să vindece. Vor avea cinci - șase momente grele în dragoste.

Este important să reținem că, deși astrologia poate oferi o perspectivă asupra tendințelor noastre emoționale, fiecare experiență este unică.

Newsletter