Home Mireasa Rochii Mireasa Rochia de mireasa: retro, moderna sau clasica?

Rochia de mireasa: retro, moderna sau clasica?

Rochia de mireasa: retro, moderna sau clasica?
Livia Nica
Duminică, 31.07.2011
Daca incadram rochiile de mireasa in anumite stiluri, putem defini trei care se afla la extrema: rochiile de mireasa retro, rochiile de mireasa moderne si cele clasice. Fiecare prezinta desigur influente apartinand si altor stiluri, sunt reinventate, redefinite si readaptate in functie de fiecare mireasa.

Rochiile de mireasa retro

Deja nu mai este un secret ca rochiile de mireasa stil retro nu se demodeaza niciodata. Tocmai acesta este si farmecul lor! Purtand o rochie retro nu vei avea nicodata un aspect "prafuit." Desigur, tendintele modei actuale isi lasa amprenta asupra creatiilor vintage iar imbinarea elementelor noi cu cele vechi se face in asa fel incat rezultatul final cel asteptat.

Rochiile de mireasa retro cuprind o varietate de modele, forme, nuante, detalii. Atat nuantele ivory cat si albul imaculat se potrivesc unui astfel de stil. Rochiile retro pun accent pe silueta si evidentiaza feminitatea miresei. Umerii si linia gatului sunt discret conturate, accenul se pune de asemenea pe talie.

Materialele folosite variaza, de la matase la dantela sau tafta. Ca o caracteristica aparte a rochiilor retro putem mentiona faptul ca majoritatea detaliilor sunt lucrate manual. Aplicatiile si broderiile sunt aplicate cu multa migala si atentie. Frumusetea rochiilor retro te va face sa te simti speciala si unica in ziua nuntii tale si te va purta cu gandul catre alta epoca.

 

Aire Barcelona

 

Aire Barcelona

De ce sa alegi un model retro de rochie de mireasa?

Pe langa faptul ca rochiile retro sunt vesnic in tendinte, ele au capacitatea de a-ti oferi un stil aparte. Feminitatea, frumusetea, rafinamentul, delicatetea, toate acestea se regasesc in modelele retro de rochii de mireasa. Imbracand un asfel de model vei fi o prezenta discreta si de mult bun gust.

 

Aire Barcelona

 

Aire Barcelona

Rochiile de mireasa moderne

Inovatia este cuvantul cheie cand vine vorba de rochiile de mireasa moderne. Taieturi neobisnuite, materiale suprapuse, neconventionale, detalii savuroase, influente ale mai multor stiluri, toate acestea se regasesc in creatiile moderne. Nu confunda modernul cu haosul!

Rochiile de mireasa croite in stilul moderne detin accente bine amplasate astfel incat rezultatul final sa fie unul pe masura. Poti opta fara probleme pentru o rochie de mireasa scurta sau de ce nu asimetrica. Alege modelul care te avantajeaza si care te pune in evidenta cel mai bine. Miresele moderne mizeaza pe elemente ce tin de noutate.

Ele nu se sfiesc sa isi arate picioarele mai mult decat in mod normal purtant o rochie scurta sau medie, indraznesc sa isi dezgoleasca spatele sau sa foloseasca accente de culoare pentru a iesi in evidenta. Miresele moderne vor sa poarte o rochie care sa le reprezinte personalitatea.

  

Myra Brides Only

 

Myra Brides Only

De ce alegi un model de rochie de mireasa moderna?

Pentru miresele care vor sa poarte ceva diferit, nou, inedit, rochiile moderne sunt cea mai potrivita alegere. Ai grija sa nu exagerezi! Opteaza pentru modele care sa te caracterizeze cel mai bine.

  

Myra Brides Only

  

Myra Brides Only

Rochiile de mireasa clasice

Cu o rochie de mireasa clasica cu siguranta nu vei da gres. Foarte multe viitoare mirese se regasesc in acest tip de rochie si aleg sa poarte un astfel de model in ziua nuntii. Rochiile clasice imbina elemente ce tin atat de stilul traditional cat si de cel elegant.

Rochiile de mireasa clasice urmaresc de cele mai multe ori linia corpului, punand in evidenta silueta. Alege un model care sa te avantajeze: fara umeri, cu corset, cu maneci, cu bretele, pe langa linia gatului sau a umerilor. Toate acestea reprezinta variante care se plaseaza in sfera clasicului. Partea de jos este de asemenea importanta. Rochiile clasice se inscriu de obicei intr-un tipar anume: nu sunt ample, ele urmeaza linia corpului si sunt lejere, putand astfel sa te misti in voie.

  

Sposa dell Amore

 

Sposa dell Amore

De ce sa alegi un model clasic de rochie de mireasa?

Pentru ca se potriveste oricarui tip de nunta, indiferent de cadru, decor, anotimp si pentru ca simplitatea unei asfel de rochii avantajeaza pe oricine. Poti adauga cateva mici detalii care sa ofere tinutei o nota personala, cum ar fi bijuterii interesante. O mireasa ce alege o rochie clasica va fi intotdeauna rafinata.

Isadorable

Isadorable 


Tu pentru ce stil de rochie de mireasa optezi? Retro, clasica sau moderna?Newsletter