Home Mireasa Bijuterii Mireasa Tendințele anului 2024 în materie de bijuterii pentru mireasă

Tendințele anului 2024 în materie de bijuterii pentru mireasă

Tendințele anului 2024 în materie de bijuterii pentru mireasă
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 12.02.2024

Ziua în care îți unești destinele cu jumătatea ta este una cu o mare semnificație pentru amândoi și presupune pregătiri până în cel mai mic detaliu, incluzând alegerea bijuteriilor care se potrivesc rochiei de mireasă alese și stilului tău. Dacă ești curioasă ce se mai poartă în materie de bijuterii în anul 2024 la nunți, te invit să afli din materialul următor.

Bijuteriile de mireasă reprezintă un element esențial al întregii ținute. Chiar dacă rochia este în prim-plan, bijuteriile au rolul de a o pune în valoare și de a o completa perfect, subliniind frumusețea ținutei. În anul 2024, tendințele în materie de bijuterii de mireasă se adresează tuturor gusturilor și sunt diverse, așa că sigur vei avea de unde alege.

Brățara tenis

mireasa bijuterii

Nelipsite din colecția de bijuterii ale oricărei femei, brățările tenis sunt printre cele mai populare modele folosite chiar și în completarea ținutei de mireasă. Brățara tenis a devenit o bijuterie simbol de-a lungul timpului, fiind formată din pietre semiprețioase sau prețioase de aceeași dimensiune, așezate unele lângă altele. Acest model nu va ieși niciodată din tendințe și cu siguranță se va potrivi rochiei tale de mireasă.

Bijuteriile cu piatră albastră

inel safir

Albastrul este în tendințe în anul 2024, nu numai în ceea ce privește colecțiile de haine, ci și de bijuterii. Bijuteriile cu safire denotă eleganță, fiind purtate de prințese și regine la cele mai importante evenimente. Un inel sau un pandantiv cu safire va adăuga un strop de culoare rochiei tale de mireasă. Poți opta pentru cercei, pandantiv ori chiar pentru o brățară care conține safire.

Cerceii statement

cercei statement

Bijuteriile statement reprezintă o alegere excelentă pentru o mireasă care dorește să iasă în evidență. Acest tip de cercei pot fi purtați singuri sau în combinație cu alte bijuterii mai delicate și cu cât sunt mai încărcați de pietre prețioase sau semiprețioase, cu atât colierul și brățara trebuie să fie mai simple.

Bijuteriile cu perle

bijuterii perle

Perla este simbolul feminității, eleganței și frumuseții și cu siguranță se va potrivi oricărei rochii de mireasă. Bijuteriile cu perle sunt printre cele mai apreciate, fiind asociate, în general, cu finețea, cu starea de bine și cu naturalețea. În anul 2024, perlele sunt la modă, oferind o notă sofisticată rochiei tale de mireasă. Poți alege să porți un pandantiv cu perle, cercei sau chiar o brățară cu aceste pietre, pentru atrage atenția invitaților la nunta ta.

Cercei cu diamante și închidere cu șurub

cercei diamant

Ai putea crede că o bijuterie simplă, cum este o pereche de cercei cu diamante cu șurub, nu s-ar potrivi unui astfel de eveniment important. Ba dimpotrivă, bijuteriile simple reprezintă o alegere excelentă pentru miresele care doresc un look discret și elegant. Optează pentru o pereche de cercei realizați din materiale prețioase cum ar fi argintul, aurul sau platina contopite cu un diamant strălucitor.

Bijuterii delicate pentru a completa discret ținuta în ziua nunții

mireasa pandantiv

O altă categorie de bijuterii la modă în anul 2024 printre mirese este reprezentată de bijuteriile simple, finuțe, care sunt elegante, atemporale și se potrivesc cu orice rochie de mireasă. Poți alege să porți un lanț discret cu un pandantiv minimalist din aur sau un material prețios care îți va evidenția gusturile elegante, dar și forma delicată a decolteului.

Indiferent ce decizie ai lua, trebuie să știi că dacă vei ține cont de propunerile specialiștilor, nu vei da greș cu alegerile tale în materie de bijuterii pentru ziua nunții.

Surse foto: pexels.com

Surse articol: grahams.com.au

Newsletter