Home Mireasa Rochii Mireasa Descopera locul unde iti vei gasi rochia de mireasa ideala!

Descopera locul unde iti vei gasi rochia de mireasa ideala!

Descopera locul unde iti vei gasi rochia de mireasa ideala!
Karena
De Karena
Miercuri, 24.07.2013

Sa-ti gasesti rochia de mireasa ideala nu este deloc un lucru usor. Tocmai de aceea, trebuie sa faci acest lucru din timp, cu foarte multa rabdare si cu inima deschisa. In aceasta idee, cel mai bine este sa apelezi la specialisti, care te pot ajuta sa gasesti rochia la care ai visat dintotdeauna, in cel mai scurt timp!

 

Locul ideal pentru a incepe cautarea rochiei tale de mireasa este Aura Topclass Design, un brand de profesionisti, care te vor intampina cu bratele deschise si iti vor oferi cele mai bune sfaturi pentru o alegere cat mai inspirata.

Pasind in lumea Aura Topclass Design, vei fi surprinsa de atmosfera cordiala, de inalta calitate a materialelor de origine din Franta si Italia, precum si de grija pentru detalii. Vei fi incantata si cucerita de atentia cu care personalul firmei se va ocupa de oricare dintre cernitele tale, oricat de mica va fi aceasta.

Fiecare rochie este realizata pe masura si personalizata cu finisarile, culorile si detaliile tale preferate. Personalul prezent in atelier este gata sa primeasca sugestii si sa propuna solutii pentru a satisface pe deplin asteptarile tale.

Toate creatiile pe care le gasesti aici au puterea de a exprima grija si maiestria cu care au fost realizate, cucerindu-te pe loc .

Aura Topclass Design este format din persoane a caror satisfactie majora este aceea de a isi face clientii fericiti, fiind unul dintre cele mai importante lucruri pentru ei.

Noua colectie Nicole Sposa

Acum, iti poti alege rochia mult visata din marea varietate de rochii Nicole Sposa, pe care Aura Topclass Design ti le pune la dispozitie.

Nicole Sposa, un multibrand cunoscut pentru respectarea adevaratului concept de "made in Italy", reuneste ideea de calitate si rafinament italian cu design-ul proaspat si mereu updatat al unui multibrand international, aflat printre primele din lume.

Colectiile de rochii de mireasa Nicole Sposa sunt menite sa satisfaca dorintele oricarei mirese, indiferent de stilul sau si al nuntii pe care o va avea.

Admira, in continuare, cateva modele de rochii, ideale pentru mireasa romantica, cea eleganta, precum si mireasa moderna sau nonconformista.

Rochii Nicole Sposa pentru mireasa romantica

 Rochie Colet romantica  Rochie Jolies romantica
 Nicole Sposa, colectia Colet 2013
Nicole Sposa, colectia Les Jolies 2013

Rochii Nicole Sposa pentru mireasa eleganta

Rochie mireasa eleganta
Rochie mireasa eleganta 2
Nicole Sposa, colectia Colet 2013  Nicole Sposa, colectia Les Jolies 2013

Rochii Nicole Sposa pentru mireasa moderna

Rochie mireasa moderna
Rochie mireasa moderna 2
Nicole Sposa, colectia Colet 2013
Nicole Sposa, colectia Colet 2013

Rochii Nicole Sposa pentru mireasa nonconformista

 Rochie mireasa nonconformista Rochie mireasa nonconformista 2
 Nicole Sposa, colectia Colet 2013  Nicole Sposa, colectia Colet 2013

Mai multe detalii aici:www.creatievestimentara.ro

Contact: Showroom & Atelier:

Adresa:

Strada Lipscani nr. 77 BUCURESTI - Cladirea Voaleta

etaj 1 (showroom) & etaj 5 (atelier de creatie)

Telefon:
0745 17 55 88

Newsletter