Home Mireasa Coafuri Mirese Coafuri de mireasa: 20 de idei originale

Coafuri de mireasa: 20 de idei originale

Coafuri de mireasa: 20 de idei originale
Madalina Nazalu
Duminică, 11.09.2011

Imaginea pe care o vei afisa in fata familiei si a prietenilor in ziua nuntii reprezinta o declaratie de stil. Karena iti prezinta 20 de propuneri de hairstyling-uri moderne si originale, pentru o coafura de mireasa impecabila.

Reactualizeaza-ti look-ul, optand pentru o coafura originala, care surprinde pulsul tenditelor actuale. Coafura de mireasa inseamna o investitie de incredere intr-un hairstyling modern si eclectic.

Vena latino

Traditia nuptiala conturata in spatiul latin influenteaza, in noul sezon, show-urile de catwalk.

De la cocurile ultra-ordonate la onduleurile lejere, cu varfurile texturate, coafurile cu un pronuntat aer latino reconceptualizeaza stilul elaborat, cu specific occidental. Principalul atribut al acestui gen de coafura il reprezinta ornamentele florale, supradimensionate. Completeaza acest hairstyle cu un machiaj al ochilor minimalist si accentueaza buzele si pometii.

Romantism de toamna

Pentru toamna, eclectismul si cromatica opulenta a florilor de primavara isi muta accentul catre un romantism autumnal marcat de pluraritea unor accesorii minimaliste: de la floricele diafane, de culoare alba, pana la pretiozitatea perlelor care incadreaza o coafura de inspiratie pariziana, romantismul este scris, in acest sezon, in termenii elegantei absolute.

Rafinamentul fara varsta: retro chic

Pentru un look inspirat din nemuritorul stil vintage, iti propunem o coafura simla, cu bucle foarte texturate, purtate lejer pe spate.

Accesoriile constituie tusa finala a hairstyling-ului: un voal birdcage sau o umbreluta retro, ideala pentru un efect fotografic, sau accesorii vintage vor alcatui un ansamblu impecabil.

O alta varianta o reprezinta un accesoriu vintage supradimensionat, care poate stiliza un coc simplu, in stil minimalist.

Onduleurile structurate

In acest sezon, onduleurile elogiaza definitia perfecta. Principalul trend ramane cel lansat de ducesa de Cambridge, Catherine Middleton: half-up, half-down. Foloseste un ondulator pentru a obtine buclele foarte texturate, propuse pentru toamna, si apeleaza la inventivitate pentru a stiliza coafura.

Poarta bretonul pe o parte, o tendinta care tinde sa se impuna pentru toamna.

Cocul ramane o coafura in tendinta, iar cele care mizeaza pe textura ondulata a firului de par constituie coafuri elaborate, de inspiratie orientala, ideale pentru o mireasa exotica si moderna.

Coafurile pe-o parte

Cocurile destructurte sunt purtate in exclusivitate pe-o parte. Pentru ca, in noul sezon, modernismul tinde sa subscrie influentelor avangardiste, melanjul de stiluri dicteaza cele mai extravagante coafuri ale momentului. Combina onduleuri lejere cu un accesoriu floral supradimensionat, impletituri subtile sau suvite rasucite purtate pe calota cu accesorii rafinate din perle, purtate pe o parte, intr-un nemuritor stil Marlene Dietrich.

Hairstyle princiar: tiara

Pentru miresele pasionate de alura princiara a rochiilor cu volumetrie exagerata si un croi empire impecabil, o tiara va comleta chiar si cel mai simplu hairstyling.

Pentru un coc clasic, opteaza pentru o tiara cu lucratura rafinata si detalii tip broderie, care vor ornamenta minimalismul coafurii.

 

Opteaza pentru o tiara fina, din perle, care confera eleganta unei coafuri lejere.

Stilizarea bretonului

In acest sezon, se poarta bretonul, in orice forma de hairstyling. Fetisul actual in materie de breton este simetria: poarta-l drept, acoperind fruntea, stilizand astfel un coc simplu, minimalist.

Iti recomandam si bretonul ondulat pe frunte, purtat pe o parte, a la Marlene Dietrich. Accentele retro confera, fara exceptie, un suflu de stil modern.

Daca esti adepta coafurile arhitecturale, stilizeaza bretonul intr-o maniera originala, intorcandu-l si fixandu-l la baza cu agrafe. Vei obtine un zigzag de suvite ultramodern.

Accesoriile de par

Accesoriile de par nu mai au nevoie de nicio prezentare. Acestea raman, fara indoiala, fetisul numarul 1 in materie de hairstyling nuptial.

Alege accesoriile simple, din cristal, pentru a decora un coc twist sau cu volum. Orienteaza-te catre accesoriile de par concepute in diverse forme(de preferinta statement) si fa o declaratie de stil atemporal chiar in ziua nuntii tale.

Pe tine ce cofura te-a impresionat?

Newsletter