Home Mire Mirele si nunta 44 de idei interesante de asortare a mirelui cu mireasa

44 de idei interesante de asortare a mirelui cu mireasa

44 de idei interesante de asortare a mirelui cu mireasa
Louise Tanase
Sâmbătă, 26.11.2011
Nunta perfecta inseamna planificare atenta, organizare meticuloasa, dar si foarte multa imaginatie si creativitate. Indiferent ca alegi sa angajezi un coordonator de nunti sau preferi sa faci totul singura, tu esti cea mai in masura sa hotarasti detaliile nuntii, dar nu trebuie sa uiti ca si mirele trebuie sa fie inclus in tema nuntii. Karena iti ofera cateva idei despre cum poti sa asortezi tinuta mirelui cu tinuta miresei sau cu tema nuntii.

Asortarea mirelui cu mireasa poate fi realizata in mai multe moduri. Fie ca alegi sa asortezi cocarda sau cravata mirelui cu buchetul tau, fie ca stilul este cel care va da unitate, este important ca mirele sa faca si el parte din poveste. Desi nu este obligatorie, asortarea mirelui cu mireasa a devenit unul dintre detaliile care fac diferenta intre o nunta obisnuita si o nunta in care fiecare detaliu a fost atent planificat.

Clasic si nemuritor

Clasic

O nunta eleganta impune un stil vestimentar clasic, fara prea multe accesorii si fara extravagante coloristice. Asortarea mirelui cu mireasa se va face asadar prin eleganta si sobrietatea vestimentatiei.

Clasic
 

Stilul clasic elegant va fi intotdeauna la moda si va asigura, prin asortarea mirelui cu mireasa, o nunta sic, de neuitat.

Buchetul asortat la cravata

 

Una dintre cele mai facile modalitati de asortare a mirelui cu mireasa este prin intermediul temei coloristice a accesoriilor miresei. Cel mai important si vizibil accesoriu al miresei este, fara indoiala, buchetul.

 

Acesta va fi asortat cu cravata, unul dintre accesoriile mai vizibile si mai versatile ale mirelui. Culoarea dominanta a buchetului miresei poate fi folosita foarte usor si la cravata mirelui.

Insertii vintage

Insertii vintage
 

Accesoriile in stil vintage pot adauga o nota de originalitate atat tinutei miresei, cat si tinutei mirelui. Asortarea mirelui cu mireasa folosind insertiile vintage se poate face atat prin asortarea voalului vintage cu o palarie in acelasi stil purtata de mire, sau printr-o rochie de mireasa si un costum de mire in stil vintage.

Insertii vintage
 

Alte accesorii in acelasi stil pot fi folosite, cu o singura conditie - sa ne amintim ca mai putin inseamna, intotdeauna, mai mult.

Contrast - pata de culoare in tinuta mirelui

pata de culoare
 

Indiferent de culorile folosite pentru accesoriile miresei sau pentru accesoriile nuntii, un mire mai indraznet sau non-conformist poate alege sa se asorteze cu mireasa sau chiar cu tema nuntii, printr-o pata de culoare in tinuta sa.

pata de culoare
 

Fie ca este vorba de o cravata sau un papion intr-o culoare neobisnuita, sau ca alege o camasa intr-o culoare vie, o pata de culoare contrastanta in tinuta mirelui este o modalitate relativ inedita de asortare.

Costumul mirelui in nuante deschise

 

Nimeni nu spune ca mirele trebuie sa fie imbracat neaparat intr-un costum de culoare inchisa. Prin urmare, una dintre ideile de asortare a mirelui cu mireasa este folosirea nuantelor deschise pentru costumul acestuia in ziua cea mare.

 

Desigur, aceasta modalitate de asortare nu se aplica in cazul oricarei nunti. Nuntile cu un stil mai lejer, mai relaxat, precum cele cu tema campeneasca sau marina, se preteaza foarte bine unei asemenea idei.

Cocarda asortata la buchetul miresei

 

Cea mai intalnita modalitate de asortare a mirelui cu mireasa este folosirea unei flori din buchetul miresei pentru cocarda mirelui.

 

Indiferent ca alegi sa folosesti floarea dominanta a buchetului, fie ca mirele va avea cocarda facuta din floarea de contrast din buchetul miresei, asortarea mirelui cu mireasa va fi vizibila, dar si discreta.

O cravata iesita din comun

 

Uneori, mirele poate decide ca doreste sa aiba si el un accesoriu deosebit in tinuta sa si alege sa poarte o cravata sau un papion mai neobisnuit.

 

Fie ca mirele alege o culoare neobisnuita sau un imprimeu deosebit, important este sa se asorteze cu unul dintre accesoriile miresei sau cu tema nuntii.

Voi cum va ganditi sa asortati mirele cu mireasa? Care este elementul care va crea unitate in tinutele voastre? Inspirati-va din galeria de imagini.

Galeria de imagini


Tu ce parere ai despre ideile de asortare intre mire si mireasa?

Newsletter