Home STIRI STIRI Zile linistite si fara dureri cu electrostimulatoarele OMRON

Zile linistite si fara dureri cu electrostimulatoarele OMRON

Zile linistite si fara dureri cu electrostimulatoarele OMRON
Corina Naftanaila
Marţi, 04.02.2020
Stim... atunci cand durerile apar, buna dispozitie si energia iti sunt afectate. De spate, incheieturi sau din cauza sezonului rece, durerile pot persista chiar luni de zile.

Dar cum le ameliorezi? Gama de electrostimulatoare OMRON cu tehnologie TENS dispune de tratament inteligent, specializat, care poate fi folosit in multe situatii. Elimina disconfortul si reintra rapid in forma!

Eficient, de incredere, precis
Aparatele de electrostimulare transcutanata OMRON ajuta la indepartarea disconfortului si sunt recomandate la scara larga de fizioterapeuti, dar si de specialisti in domeniu. Te intrebi cum functioneaza?
Dispozitivele TENS genereaza impulsuri electrice de tensiune joasa, astfel, curentul blocheaza transmiterea semnalelor nervoase si stimuleaza secretia de endorfine. In timp ce il folosesti vei simti o usoara senzatie de furnicatura, apoi, treptat, starea de disconfort va disparea. Tehnologia de stimulare nervoasa electrica transcutanata - TENS calmeaza durerile din zona spatelui, a umerilor, articulatiilor si muschilor.

dureri de spate

Electrostimulatorul OMRON E3 Intense - special creat pentru tine
Compact si exact, E3 Intense este un aparat 2 in 1 pentru tratament si masaj, pe care il poti lua cu tine oriunde. Relaxarea, revitalizarea si ameliorarea se produc folosind Tehnologia Triple Action care imbunatateste circulatia, conduce la eliberarea de endorfine si blocheaza mesajele de durere.

Omron E3 Intense dispune de 2 pad-uri, 15 niveluri de intensitate si 9 programe de tratament pentru alinarea zonei lombare, cervicale, articulare, de brate si picioare; in plus, dispune de 3 optiuni pentru masaj.
#GoodToKnow OMRON E3 Intense poate fi achizitionat din marile lanturi de farmacii, magazine online si din cele de tehnica medicala.

electrostimulator

MED.CO a fost infiintata in 1994 cu scopul de a oferi servicii comerciale, tehnice si stiintifice privind aparatura medicala profesionala de monitorizare si tratament. Compania comercializeaza produsele medicale OMRON pe piata romaneasca.

MED.CO este reprezentant pe piata romaneasca si a altor furnizori externi, precum:
TaiDoc Technology, producator taiwanez de dispozitive medicale, termometre cu scanare infrarosu, glucometre, pulsoximetre, multiparametru si electrocardiografe. MKV Lasersystem Germania, unul dintre principalii producatori de dispozitive laser utilizate in procesul de biostimulare. MED.CO distribuie in Romania modelul PowerTwin 21.

 

Newsletter