Home Cuplu Psihologia cuplului Cele mai crude zodii. Ii ranesc pe ceilalti fara remuscare

Cele mai crude zodii. Ii ranesc pe ceilalti fara remuscare

Cele mai crude zodii. Ii ranesc pe ceilalti fara remuscare
Ioana Marinescu
Miercuri, 05.07.2023

Exista persoane care par sa se bucure atunci cand le provoaca durere altora. Sunt rautacioase, viclene si mereu dornice de razbunare. Partea buna este ca, cu ajutorul astrologiei, poti afla care sunt cele mai crude zodii si cum le poti evita, pentru a nu deveni victima lor.

 

Scorpion

Scorpionul este un nativ complex: si-a da viata pentru persoana potrivita, dar daca il dezamagesti, nu va avea liniste pana cand nu va simti ca ai platit cu aceeasi moneda. Pe cat de bun este atunci cand primeste iubire la randul sau, pe atat de rau este cand nu i se da ce asteapta. Nu are nicio problema in a calca pe cadavre sau a-i manipula pe ceilalti, pentru a obtine ce vrea. Are o atitudine cruda, cand este calcat pe coada, si nu are niciun pic de empatie cand este ranit.

Partea buna este ca iti poti da seama usor daca esti pe lista neagra a Scorpionului, pentru ca are tendinta sa iti spuna ce crede despre tine. Atunci este momentul sa reactionezi si sa iti indrepti greseala, inainte sa porneasca planul de distrugere.

Rac

Racul este cald si iubitor, dar nu isi controleaza foarte bine emotiile, iar atunci cand se simte amenintat, ataca fara remuscare. Pentru ca este foarte empatic in momentele lui bune, stie foarte bine unde sa te loveasca, pentru a te pune la pamant, in momentele lui rele. Acest nativ nu are nicio teama de consecinte si nu se gandeste la cum se pot intoarce impotriva lui actiunile pe care le face.

Capricorn

Nativul Capricorn este corect si rational, dar are si o latura intunecata, iar cand este ranit, aceasta va domina. Nimic nu mai conteaza, atunci cand se simte nedreptatit, si este gata sa ia orice masura, pentru a se razbuna. In astfel de momente, empatia Capricornului lipseste in totalitate, asa ca nu te baza pe sentimentele care v-au legat pana la acel moment, pentru a-l indupleca.

Berbec

Nativul Berbec are cele mai taioase cuvinte, iar cand se enerveaza, nu are nicio problema sa foloseasca aceasta abilitate. Nu trebuie sa il ranesti profund, pentru a-l provoca, pentru ca partea sa intunecata iese la iveala in orice moment in care se simte amenintat. Ii place sa iasa in evidenta si sa isi spuna opiniile despre orice, iar cand nu poate face asta, se declanseaza Iadul.

Leu

Nativul Leu este popular si carismatic, dar cand se simte amenintat, te distruge cu zambetul pe buze. Are abilitatea de a te rani, fara ca tu sa iti dai seama, vei simti, la final, ca tu ai fost cea care a gresit.

Newsletter