Home Astrologie 5 zodii care te scot din viața lor fără regrete

5 zodii care te scot din viața lor fără regrete

5 zodii care te scot din viața lor fără regrete
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 08.05.2024

Unii nativi se complac în relații toxice, iartă și uită cu ușurință când cineva le greșește, în timp ce alții scot din viața lor fără regrete pe oricine le face rău. Care sunt nativii cei mai duri ai zodiacului, care nu privesc în urmă și nu acordă o a doua șansă?

Unii nativi ai zodiacului rămân blocați în relații toxice ani de zile, crezând că nu au șansă de scăpare, nedorind să rămână singuri sau din varii motive, în timp ce alții spun „adio” fără niciun fel de regret la prima greșeală a partenerului sau partenerei de cuplu. Unii nativi sunt atât de radicali, încât nu acordă niciodată a doua șansă și te scot din viața lor fără regrete.

Indiferent cât de mult ar fi greșit persoana respectivă, atunci când sunt sentimente implicate, amintiri, trăiri, absența comunicării, gesturile necugetate, accesele de furie și alte astfel de „pedepse” din partea nativilor ar trebui gândite pentru a nu răni cu totul sentimentele cuiva. Așadar cine este atât de iute la mânie, încât pentru propria liniște scoate din viața lui persoane fără să se uite înapoi o clipă? Despre cine este vorba oare, putem ghici?

Berbec

berbec

Impulsivul zodiacului, cel mai iute la mânie, care spune lucrurilor pe nume și nu acordă niciodată o a doua șansă, Berbecul câștigă detașat titlul de nativul care scoate din viața lui orice persoană care greșește, fără nicio urmă de regret. Berbecul nu suportă minciuna, înșelătoria, trădarea, și nici nu acceptă să mai acorde o a doua șansă. Odată ce i-ai greșit unui Berbec, te va scoate din viața lui, din inima lui, din planurile lui de viitor fără a se uita în urmă.

Taur

Pe cât de drăgălaș și calm pare Taurul, pe atât de furios poate fi unele situații și de radical atunci când este trădat, mințit, înșelat sau când speranțele îi sunt spulberate iar dragostea și prietenia îi sunt pur și simplu umilite. Un nativ Taur nu se va uita în urmă, nu va acorda o a doua șansă, ci va merge înainte cu decizia pe care o ia, foarte radicală de altfel, de a elimina din viața lui toate persoanele care pur și simplu nu îl merită.

Leu

Și Leii încheie relațiile cu persoanele care nu îi plac pur și simplu, dar nu neapărat atunci când sunt trădați, ci mai degrabă pentru că vor să fie pe cont propriu, vor să strălucească, vor să fie în lumina reflectoarelor. În fond, așa sunt Leii, nu vor să rănească pe nimeni prin deciziile pe care le iau, dar se despart de unii oameni care consideră că le eclipsează succesul.

Scorpion

De regulă nu te pui cu un Scorpion, mai ales atunci când îl superi, pentru că acesta te va scoate din viața lui fără niciun pic de ezitare. Scorpionul nu are regrete, păstrează resentimentele, este mânat de dorința de a se răzbuna și atunci când scoate din viața lui complet pe cineva, cu siguranță acel cineva i-a pricinuit un mare rău.

Vărsător

varsator

Atipicii zodiacului, Vărsătorii nu pun prea mult preț pe relațiile interumane… Pentru ei simpla lor companie este mai mult decât suficientă, de aceea renunță la oameni fără niciun fel de regrete. De regulă, Vărsătorul renunță la prietenii sau la partenerii de cuplu care nu le împărtășesc aceleași viziuni, aceleași idei, aceleași pasiuni, practic nu stau pe lângă cineva care nu îi înțelege deloc.

Cu siguranță toate aceste semne zodiacale sunt foarte radicale când vine vorba de relațiile interumane, mai ales când cineva le-a făcut rău. Încheierea oricărui mijloc de comunicare, încetarea relațiilor, blocarea pe telefon și pe rețelele social media sunt doar câteva din lucrurile la care recurg acest nativi atunci când sunt supărați pe cineva.

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: yourtango.com

Newsletter