Home Astrologie 5 zodii care atrag durere și suferință în viața lor

5 zodii care atrag durere și suferință în viața lor

5 zodii care atrag durere și suferință în viața lor
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Vineri, 10.05.2024

Cinci dintre cele 12 semne zodiacale atrag, prin pesimismul, dar și prin bunătatea lor și trăirile intense, durere și suferință în viața lor. 

Din punct de vedere astrologic, sunt semne zodiacale care atrag numai prosperitate, abundență, noroc, oameni de bine în jurul lor, dar sunt și zodii care atrag durere și suferință. În fond, suntem ceea ce gândim și atragem nu numai ceea ce ne este menit, iar nativii care se plâng în continuu și suferă, atrag lucruri negative în viața lor. Care sunt cei cinci nativi ai zodiacului care simt că lumea toată este împotriva lor, că nu se pot baza pe nimeni și au un pesimism, înnăscut care atrage numai lucruri negative în viața lor?

Capricorn

capricorn

Capricornul este truditorul zodiacului, este nativul născut parcă să muncească, face eforturi mari, renunță uneori la propriile plăceri pentru a urca pe scara ierarhică la locul de muncă. Capricornii sunt pesimiștii zodiacului, oameni care nu privesc dincolo de propriile considerente și păreri și cărora le este foarte greu să-și exprime emoțiile. Capricornii se luptă cu emoțiile lor și alunecă foarte ușor pe panta depresiei, încât ajung să sufere și să se lupte cu o durere autoprovocată.

Taur

Taurii sunt nativii introvertiți, încăpățânați, care cu greu acceptă schimbarea. Taurul nu renunță foarte ușor la zona lui de confort și din această cauză ajunge să se simtă mizerabil în situațiile pe care el singur și le creează și le alimentează. În plus, Taurul este preocupat mai mult de posesiunile materiale și își face un scop în sine în viață în acest sens. Pe plan emoțional, Taurii suferă foarte mult după o despărțire sau după o trădare, refuzând să își mai deschidă sufletul în fața altei persoane.

Scorpion

Și Scorpionul este unul din nativii care suferă foarte mult în viață pentru că iubește profund și are sentimente și trăiri intense. Nativii își exprimă emoțiile foarte greu în relațiile interpersonale și sunt răniți foarte ușor dacă ceva nu funcționează bine. Scorpionul iubește intens și în cazul în care este trădat, suferă și poartă ranchiună o perioadă lungă de timp. Scorpionul suferă cel mai mult din cauza singurătății și a separărilor.

Rac

rac

Emotivul zodiacului, cel care este prea iubitor, prea grijuliu cu cei din jur, Racul are o personalitate frumoasă, care îl determină să fie mult prea empatic cu cei din jur, chiar dacă aceștia nu merită. Prin firea lor, nativii pun prea mult suflet în relații, au așteptări nerealiste și suferă foarte mult în viață.

Pești

Nu în ultimul rând, intuitivii zodiacului, Peștii, cei mai amabili și iubitori dintre nativi se pot transforma în martiri în relațiile personale. Această tendință autodistructivă și visătoare asupra vieții îi face pe Pești să atragă suferință și dureri inutile.

Astrologii au și un sfat pentru aceste cinci semne zodiacale, acela de a-și prioritiza sentimentele, de a avea o stimă de sine crescută, de a se autoaprecia și de a-și controla mai bine emoțiile și empatia față de ceilalți!

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: timesofindia.indiatimes.com

Newsletter