Home Astrologie Cele mai nerușinate zodii. Nu apreciază nimic din ce le oferi

Cele mai nerușinate zodii. Nu apreciază nimic din ce le oferi

Cele mai nerușinate zodii. Nu apreciază nimic din ce le oferi
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 19.03.2024

Cu siguranță ai întâlnit oameni care ți-au mulțumit chiar pentru zâmbetul pe care l-ai oferit în clipa în care aveau nevoie, pentru atenția pe care le-ai acordat-o și pentru simplul fapt că le-ai deschis o ușă atunci când aveau mâinile ocupate. Și mai mult ca sigur ai întâlnit și oameni cărora nu le-a păsat de eforturile pe care le-ai făcut, uneori supranumești, pentru binele lor. Există, din păcate, persoane care nu apreciază nimic din ceea ce alții le oferă în mod voluntar, fără a aștepta nimic în schimb.

Și dacă la început pare amuzantă această postură în care ești pus, ulterior îți dai seama că nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Există șase semne zodiacale cu adevărat nerușinate atunci când vine vorba de aprecierea eforturilor pe care cei din jurul lor le fac. Nu înțeleg ce este recunoștința, consideră că un „Mulțumesc” îi face să pară slabi în fața celorlalți și cu greu spun „Îmi pare rău” sau „apreciez”... Să aflăm împreună care sunt semnele zodiacale care nu pot aprecia niciun act de bunătate și nu pot exprima recunoștința față de ceea ce le este oferit cu ușurință, fără niciun fel de efort.

Scorpion

scorpion

Reprezentanți ai elementului apă, Scorpionii sunt inteligenți, intuitivi, dar și foarte ranchiunoși și trăiesc toată viața setându-și așteptări înalte și provocând dezamăgiri profunde. Scorpionii obișnuiesc să își seteze țeluri greu de atins și să nu aprecieze micile gesturi pe care cei din jurul lor le fac, tocmai pentru a-i ajuta în acest sens. Scorpionii se așteaptă să fie divinizați, văzându-i pe ceilalți ca fiindu-le inferiori. Rareori Scorpionul manifestă empatie pentru problemele prin care trece un prieten și va dovedi o totală lipsă de respect față de eforturile pe care cei din jur le fac pentru confortul și binele lor.

Gemeni

Gemenii îți vor mulțumi pentru cadourile pe care le oferi, pentru o ieșire în oraș minunată, o masă copioasă, dar când vine vorba de gesturile pe care le faci pentru ei, nativii consideră că totul li se cuvine. Oferă-i unui Geamăn un cadou și se va bucura nespus, dar petrece câteva ore cu el, oferă-i din timpul tău și vei rămâne foarte dezamăgit văzându-i nepăsarea.

Fecioară

Fecioara își face propriul program, are propriile idei despre oameni, are păreri bine stabilite și nativii de regulă își văd mai mult calitățile, decât defectele. Fecioara va exprima recunoștința în doze foarte mici, cu un zâmbet vag pe față, crezând că tot ceea ce primesc de la viață și de la oamenii din jurul lor li se cuvine pe deplin.

Vărsător

Fiind manierați, blânzi și comunicativi, Vărsătorii s-ar putea chiar să te păcălească că le pasă de ceea ce faci pentru ei. Dar în realitate și dacă muți un munte din loc pentru un Vărsător, acest gest cântărește foarte puțin în ochii lui. Vei primi un zâmbet șters din partea nativului în semn de recunoștință. Iar atunci când îi vei spune cât de multe sacrificii ai făcut sau faci pentru el, îți va spune cât de plictisitoare este pledoaria ta în fața lui.

Balanță

Balanța pare că apreciază chiar și cel mai mic gest, atunci când îi duci un pahar cu apă, dar de fapt te păcălește cu bunătatea ei. Balanța te face să ai încredere în ea și după ce te-a secătuit de toate emoțiile, resursele financiare și răbdarea de care dai dovadă, te va lăsa singur/ă, fără niciun fel de remușcare.

Taur

taur

Răsfățatul zodiacului, Taurul, nu numai că nu înțelege lucrurile bune pe care le faci pentru el, ci nici măcar nu știe să le aprecieze sau să spună un banal „mulțumesc”. Pentru Tauri, a-și arăta recunoștința îi epuizează, îi îndepărtează de persoana față de care trebuie să facă acest gest și este înjositoare. Taurul cere mai mult și mai mult, până când nu vei mai putea să faci față cerințelor sale exagerate.

Așadar, nu te supăra dacă unul din acești nativi nu își va arăta recunoștința față de gesturile mărețe pe care le faci pentru ei. Recunoștința nu îi caracterizează, cred că totul li se cuvine, iar răspunsul lor îți poate strica ziua.

Surse foto: pixabay.compixabay.compixabay.com

Surse articol: yourtango.com

Urmatorul articol
Cele mai crude zodii
Newsletter