Home Nunta Accesorii Nunta Cum sa afli dimensiunea pentru inelul de logodna fara sa isi dea seama

Cum sa afli dimensiunea pentru inelul de logodna fara sa isi dea seama

Cum sa afli dimensiunea pentru inelul de logodna fara sa isi dea seama
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 11.01.2024

Te-ai decis să îți ceri jumătatea în căsătorie, dar nu ai măsura exactă a degetului ei inelar? Îți prezentăm câteva trucuri prin care poți afla acest detaliu important, fără a strica surpriza.

Te-ai decis. Este anul tău, anul în care îți ceri iubita în căsătorie și faci pasul cel mare spre a-ți întemeia o familie. Dar pentru a face acest pas ai nevoie de un detaliu foarte important: inelul de logodnă. Bineînțeles că nu îi știi măsura prietenei tale la inel, abia o știi pe cea de la pantofi. Întrebarea importantă este: cum poți afla măsura inelului pentru a-i alege iubitei tale bijuteria perfectă, la vederea căreia să spună marele „da”?

Deși ești sigur că ar spune „da” și fără un inel foarte costisitor, ideal este să îți aloci timp, energie și resurse financiare pentru a găsi un model pe placul ei, modern și neapărat măsura potrivită. Gândește-te că în momentul în care inelul ales are mai multe pietre încrusate sau diamante, va fi foarte greu să-i ajustezi mărimea, în cazul în care modelul ales este prea mare sau prea mic. Așadar, străduiește-te să alegi mărimea perfectă!

Roagă un bijutier să te ajute!

cerere in casatorie in public

În această chestiune extrem de importantă, cel mai bun aliat al tău este bijutierul. Desigur că și tu ai un rol foarte important în aflarea mărimii perfecte pentru inelul de logodnă, deoarece va trebui să „sustragi” un inel al iubitei tale din caseta ei de bijuterii pentru câteva ore, pentru a-l duce la un bijutier. Expertul va lua măsura în conformitate cu inelul acela. Dacă nu poți să iei bijuteria din casă, pune un inel de-al ei pe un deget de-al tău și fă un semn acolo unde se potrivește perfect, iar bijutierul va ști exact cum se ia mărimea potrivită.

Măsoară degetul partenerei atunci când doarme

Dacă ai o iubită care doarme iepurește și reacționează la absolut orice zgomot, atunci această metodă cu siguranță se va dovedi un eșec. Dar dacă viitoarea ta soție are un somn greu, poți lua o bucată de ață, o poți înfășura după degetul ei inelar și poți tăia sau marca cu un marker mărimea ideală.

Roagă o prietenă a viitoarei mirese să te ajute

femeie ceruta in casatorie

Cu siguranță una din prietenele viitoare tale soții te va ajuta fără a da de bănuit în ceea ce privește intențiile pe care le ai. Fie prietena ei are aceeași măsură a inelului ca ea, fie îi știe gusturile în materie de bijuterii sau o poate ruga să-i împrumute un inel câteva zile. Poți merge cu viitoarea domnișoară de onoare la cumpărături, având în vedere că ea deține adevărul absolut: atât mărimea inelului, cât și preferințele miresei.

Cumpără inelul de logodnă în funcție de înălțimea și greutatea partenerei tale

cerere in casatorie

Un bijutier bun va ști ce mărime poartă iubita ta doar dacă îi spui înălțimea și greutatea ei. Poți chiar să îi arăți o poză recentă, iar expertul te va îndruma asupra alegerii pe care o ai de făcut.

„Păcălește-ți” partenera să meargă la cumpărături cu tine și află măsura degetului inelar

Dacă se apropie ziua surorii sau mamei tale de naștere poți profita de această ocazie pentru a o păcăli pe iubita ta să meargă cu tine la cumpărături, pretinzând că poartă aproape aceeași mărime cu cea a sărbătoritei și tu dorești să faci cadou un inel minunat. Roagă-ți iubita să probeze inelul și vei afla cu siguranță și ce model îi place.

Păstrează o relație bună cu bijutierul pe care îl alegi și decide-te asupra unui model care se poate ajusta

inel de logodna

Bijutierul devine cel mai bun prieten al tău până în momentul în care partenera ta spune „da”. El te va îndruma asupra alegerii mărimii potrivite și modelului perfect care să se încadreze în bugetul tău și în preferințele ei. Nu în ultimul rând, alege un model de inel care se poate ajsuta cu ușurință în cazul în care este prea mare sau prea mic.

Acestea fiind spuse, îți dorim succes în găsirea inelului de logodnă perfect, care să alunece lin pe degetul ei fin și care să te ajute să-i câștigi inima pentru totdeauna!

Surse foto: unsplash.compexels.com

Surse articol: brides.com

Newsletter