Home Astrologie 3 cupluri perfecte din zodiac care își vor vindeca inima ranită

3 cupluri perfecte din zodiac care își vor vindeca inima ranită

3 cupluri perfecte din zodiac care își vor vindeca inima ranită
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 29.02.2024

Vrei să afli cine îți va aduce alinare în urma tuturor eșecurilor amoroase prin care ai trecut? Care este semnul zodiacal care te va face să uiți de încercările prin care ai trecut? Astrologii vin mereu cu sfaturi bune pentru tine.

Astrologia este un domeniu pe care, dacă îl cercetezi puțin, vei afla mai multe despre propria persoană, dar și despre personalitatea celor din jurul tău. Vei învăța despre fiecare zodie în parte, trăsăturile nativilor, punctele lor slabe sau forte și chiar despre compatibilitățile tale cu alți nativi. Deși pare greu de crezut, există suflete pereche ale zodiacului, persoane care își vindecă unul altuia inima rănită de persoane narcisiste, toxice, de relații nepotrivite, de încercări eșuate de a forma un cuplu, o familie.

Să aflăm împreună care sunt semnele zodiacale care își alină unul altuia sentimentele fără mândrie, prejudecată, ego sau sentimente ascunse.

Taur și Săgetător

taur sagetator

Două semne zodiacale am putea spune diametral opuse, Taurul și Săgetătorul se completează unul pe celălalt ca două bucăți ale unui puzzle. Taurul este reprezentant al elementului Pământ, este foarte stabil, loial și atunci când intră într-o relație, o face cu tot sufletul, sperând că a întâlnit marea iubire. Săgetătorul, pe de altă parte, reprezentant al elementului foc, este un aventurier, un optimist, fluturașul social al zodiacului, cel care iubește aventura, călătoriile și despre care nu se poate spune că este foarte stabil în acțiunile sale.

Taurul îi oferă stabilitate, un cămin cald, respect, loialitate Săgetătorului a cărui inimă este rănită după aventurile în care a intrat fără a-și da seama de implicațiile acestora. Iar Săgetătorul la rândul lui îl ajută pe Taur învețe să se distreze, să exploreze lumea din jurul lui, să nu-i mai fie teamă de schimbare și să exploreze necunoscutul.

Ambii nativi sunt dominați de pasiune pentru lux, pentru senzualitate, iar în cuplu, cei doi se vor bucura de vacanțe luxoase, mese îmbelșugate, preparate fine. În timp ce Taurul va mai îmblânzi natura libertină a Săgetătorului și îl va determina să iubească stabilitatea, Săgetătorul va schimba viziunea asupra vieții a Taurului. Un cuplu format din acești doi nativi va fi varianta perfectă pentru ca fiecare să aline sufletul rănit al celuilalt.

Balanță și Gemeni

balanta gemeni

Cuplul ideal al zodiacului format din doi nativi reprezentanți ai elementului Aer, Balanța și Gemenii știu cum să accepte unul celuilalt defectele și să își unească destinele după multiple dezamăgiri și eșecuri în amor. Odată intrați într-o relație, acești doi nativi nu se vor sătura unul de celălalt și vor dori să își petreacă tot mai mult timp împreună.

Senzualitatea Balanței guvernată de planeta Venus va atrage Gemenii ca un magnet, iar acești nativi, guvernați de planeta Mercur, vor stimula dorința de echilibru a Balanței. Magnetismul acestor două semne zodiacale caracterizate de dualitate se va manifesta prin înțelegerea personalității celuilalt fără a-l judeca. Îndrăgostiții vor petrece zile în șir flirtând, complimentându-se, vorbind despre eșecurile prin care au trecut și oblojindu-și inimile rănite unul celuilalt. Conversațiile intelectuale, magnetismul în amor, asemănarea dintre cele două zodii transformă acest duo în perechea perfectă a zodiacului.

Leu și Capricorn

leu capricorn

Atunci când vorbim despre dragoste, înțelegere și vindecare, vorbim despre un cuplu foarte sudat format din Leu și Capricorn. Leului îi place să fie în lumina reflectoarelor, în atenția lumii, are un ego ieșit din comun și din dorința de a străluci și de a depăși perioadele triste din cauza relațiilor cu persoane nepotrivite, caută alinarea în brațele unui Capricorn. Capricornul nu este atât de dornic să strălucească, ci mai degrabă vrea să fie apreciat la locul de muncă, pentru că este unul din cele mai focusate pe ascensiunea profesională semne zodiacale.

Leul găsește în Capricorn stabilitatea, angajamentul și dragostea de care are nevoie, în timp ce Capricornul găsește în Leu capacitatea de a lua decizii fără frică și puterea de a trece peste orice încercare a vieții. Ambii nativi se vor deschide unul în fața celuilalt, vor purta conversații profunde, vor reuși să vadă și partea plină a paharului și se vor bucura de o conexiune care le va aduce împlinire pe plan personal.

Cu siguranță dacă te afli într-unul din aceste trei cupluri zodiacale vei găsi înțelegere și alinare, vei învăța cum să ai încredere din nou în persoanele de sex opus și cum să trăiești cu speranța că destinul are rezervat și pentru tine ceva bun pe viitor.

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: collective.world

Newsletter