Home Cuplu Psihologia cuplului 4 zodii fara suflet pereche

4 zodii fara suflet pereche

4 zodii fara suflet pereche
Ioana Marinescu
Joi, 07.07.2022

Sa iti gasesti sufletul pereche poate fi un lucru complicat, mai ales daca te-ai nascut intr-o zodie cu ghinion in dragoste. Afla daca te numeri printre cei care nu au o jumatate.

 

1. Berbec

Berbecul este un partener fermecator, datorita inteligentei si simtului umorului. In plus, stie sa te faca sa simti ca esti centrul lumii sale. Problema este ca are asteptari foarte mari, iar in momentul in care decide ca esti sufletul sau pereche, nu prea va accepta sa ai alte interese, fie ele profesionale sau personale. Partenerul Berbec este foarte gelos, iar asta poate duce la probleme grave in relatie, mai ales ca acest nativ nu are niciun filtru, cand vine vorba de sentimentele sale. Daca simte ca l-ai ranit, nu te va menaja in niciun fel si va avea grija sa te faca sa simti exact ce simte si el. Din cauza temperamentului sau, ajunge deseori la despartire si nu va fi fericit in dragoste, decat daca va gasi un om extrem de tolerant si indragostit. O alta varianta sa fie fericit si linistit in dragoste este sa se schimbe, dar este greu sa faci asta, cand crezi ca le stii pe toate.

2. Taur

Taurul fie isi va gasi devreme sufletul pereche, fie il va cauta toata viata. Este o persoana placuta si nu duce lipsa de atentie, dar are pretentii mari de la ceilalti si cu greu te lasa in viata sa. Isi ridica ziduri mari in jur si doar un om foarte hotarat va avea curaj si rabdare sa le doboare. Acest nativ are impresia ca strategia lui e cea mai buna si precautia este cheia fericirii, insa se auto-saboteaza, pentru ca deseori da la o parte oameni care chiar le-ar face bine. Cand lasa garda jos, nativul Taur poate fi prea mult pentru celalalt. De la rece ca gheata trece la dependent de cealalta persoana si multi nu fac fata acestui val de emotii. Daca nu va reusi sa isi depaseasca temerile si nu va gasi un echilibru, Taurul va fi condamnat la nefericire si singuratate. Ar fi, totusi, pacat ca atata farmec sa ramana necunoscut!

3. Leu

Leul are putine sanse la fericire, pentru ca iubeste prea mult drama si nu prea sta cuminte, cand cineva se apropie de el. Nu ii place ca lucrurile sa mearga lin si sa fie simple, asa ca gaseste mereu o cale sa il scoata pe celalalt din sarite. Acest nativ ia cel mai proaste decizii in dragoste si nu invata niciodata din greseli. Este foarte greu sa faci asta, cand crezi ca tu stii tot cel mai bine. Sansa Leului la fericire este o persoana buna, calda, fara ego, care accepta sa treaca de la agonie la extaz fara nicio avertizare. Nu pare deloc simplu sa se intample asta, dar nu uita ca Leul este una dintre cele mai fermecatoare zodii, asa ca s-ar putea sa depaseasca orice asteptare.

4. Scorpion

Scorpionul ar putea fi cel mai fericit om in dragoste, daca nu ar fi razbunator si orgolios. Se indragosteste greu, iar cand o face, nu suporta ca partenerul sau sa aiba alte interese decat persoana sa. Pune multa presiune pe partener si vrea sa primeasca mereu dovada ca este iubit. Cel mai mare defect al sau este ca tine minte tot ce nu a fost ok in viata lui si la cel mai mic obstacol iti pune in carca toate greselile pe care le-au facut altii fata de el. Trebuie sa il iubesti mult, ca sa il suporti!

Newsletter