Home Astrologie Fostele pe care niciun barbat nu le uită! 3 zodii care rămân lipite de suflet

Fostele pe care niciun barbat nu le uită! 3 zodii care rămân lipite de suflet

Fostele pe care niciun barbat nu le uită! 3 zodii care rămân lipite de suflet
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 13.03.2024

Uneori fostele relații lasă răni adânci în sufletul nostru, alteori lasă un sentiment plăcut de împlinire. Unele femei pot aduce în sufletul bărbaților un sentiment profund de împlinire pentru simplul fapt că le-au cunoscut, s-au bucurat de iubirea pe care o au de oferit și au simțit dragostea adevărată. Te invit să aflăm împreună care sunt nativele zodiacului care rămân în visele foștilor parteneri.

Unele femei rămân lipite de sufletul bărbatului cu care au împărțit câteva luni de relație, cu bune și cu rele, vreme de câțiva ani de zile după ce au decis împreună să pună punct legăturii amoroase. Atunci când vorbesc despre fosta iubită, bărbații o descriu în fel și chip, având viziuni diferite, opinii bazate pe întâmplările din relație, dar cu certitudine, trei sunt femeile pe care bărbații nu le pot uita niciodată. În funcție de zodie sau de luna nașterii, aceste trei dame care frâng inima oricui se vor dovedi a fi idealul feminin spre care aspiră orice bărbat care visează la o iubire ca în povești. Aflăm împreună care sunt fostele iubiri, femeile fatale ale zodiacului, cele care apar în visele bărbaților ani de zile după ce relația s-a încheiat.

Martie - Berbec sau Pești

femeie primavara

Femeile născute în luna martie sunt reprezentante ale semnului zodiacal Berbec sau Pești, în funcție de data nașterii. Ambele semne zodiacale au reprezentante ale sexului frumos puternice, delicate, creative, care iubesc pasional și nu renunță cu ușurință la legăturile amoroase în care se implică. De regulă, femeile născute în luna martie renunță foarte greu la o relație și fac tot posibilul să rămână conectate cu foștii lor parteneri.

Fie că vor urmări conturile de pe rețelele de socializare ale foștilor iubiți sau le vor ura „La mulți ani” de ziua lor, chiar dacă nu a fost o relație predestinată, scrisă în stele, femeile născute în această lună vor face tot posibilul să le mențină treaz interesul chiar și după mulți ani. Aceste femei nu doresc răul foștilor parteneri, nu intenționează să provoace gelozii, amărăciuni, ci speră doar să își lase o amprentă pozitivă în sufletul celui cu care au împărțit bune și rele în relație. Reprezentate de impulsivitate și emoții puternice în zodiac, aceste femei știu cum să își arate grija, iubirea și afecțiunea partenerului lor, relația devenind o amintire plăcută.

August - Leu sau Fecioară

femeie inconjurata de flori si baloane

Femeile născute în luna august sunt cochete, calculate, au multe de oferit, sunt tandre și înțelegătoare, iartă și știu să își exprime sentimentele și afecțiunea în cele mai intime moduri. Indiferent de zodia sub care s-au născut, ele nu țin ranchiună, nu stau supărate mult timp și, chiar dacă relația s-a încheiat, insistă să rămână prieteni cu partenerii lor de dragul vremurilor trecute.

Aceste femei sunt dispuse să își ajute foștii atunci când au nevoie, să răspundă apelurilor telefonice la orice oră din noapte, chiar dacă nu au discutat luni de zile cu persoana respectivă. De asemenea, aceste native sunt înțelepte, sigure pe deciziile pe care le iau și le place să fie independente, chiar și în relații, convinse că intimitatea întărește legăturile fizice și spirituale între doi oameni. Senzuale și feminine, oferă clipe pasionale greu de uitat... Femeile născute în luna august îți vor dori din suflet să îți găsești dragostea adevărată pe care o meriți, chiar dacă relația dintre voi doi a fost sortită eșecului.

Octombrie - Balanță sau Scorpion

femeie peisaj toamna

Femeile născute în luna octombrie sunt amabile, generoase, blânde, folosesc cuvinte frumoase, gesturi tandre, sunt foarte cochete și își controlează foarte bine impulsurile, astfel încât să nu rănească sentimentele celorlalți în mod intenționat sau neintenționat în timpul unei despărțiri. Îți va fi foarte greu să uiți o femeie născută în luna octombrie pentru că va fi cea mai respectuoasă, blândă și cuminte făptură pe care ai întâlnit-o și cu care îți vei dori să menții o relație de prietenie.

Pentru liniștea bărbaților, aceste femei nu vor da vina pe celălalt atunci când relația se va sfârși, ci vor lua vina asupra propriei persoane. Dacă au greșit, vor recunoaște acest lucru și își vor cere scuze pentru a se asigura că nu au distrus foștilor parteneri încrederea în persoanele de sex opus.

Dacă te-ai aflat vreodată într-o relație cu astfel de femeie, cu siguranță nici acum nu ai uitat-o și te gândești cu drag la persoana ei și la momentele frumoase petrecute împreună, întrebându-te cum ar fi fost dacă ați fi rămas împreună.

Surse foto: pixabay.compixabay.compixabay.compixabay.com/

Surse articol: zodiacheist.com

Newsletter