Home Cuplu Psihologia cuplului 4 barbati din zodiac care pleaca fara avertisment

4 barbati din zodiac care pleaca fara avertisment

4 barbati din zodiac care pleaca fara avertisment
Ioana Marinescu
Joi, 11.08.2022

Oamenii sunt imprevizibili, iar in dragoste nu prea poti avea certitudini. Cand decizi sa lasi pe cineva in viata ta, o faci desi stii ca s-ar putea sa iti franga inima la un moment dat. Din fericirea, astrologia te poate ajuta in acest sens, spunandu-ti la cine sa fii atenta. Afla care sunt zodiile de barbati care pleaca din relatii fara niciun preaviz.

 

Berbec

Berbecul este un barbat puternic, inteligent, care are intotdeauna grija sa faca alegeri rationale si care te evalueaza la fiecare pas, ca sa fie sigur ca inca esti cel mai bun lucru care i se poate intampla. Daca, insa, simte ca nu esti cum te credea ori asista la gesturi care il fac sa creada ca nu mai esti interesata sa cresti, te lasa fara niciun regret. Acest nativ vrea sa stie intotdeauna ca s-a inconjurat de cei mai buni oameni, iar asta este valabil si in dragoste. El incearca zilnic sa se dezvolte, sa devina cea mai buna varianta a sa si asteapta acelasi lucru de la cei de langa el. Cand lucrurile nu par sa se indrepte in directia pe care o asteapta, nu mai sta la discutii.

Berbectul este un lider innascut, ii place aventura si este foarte competitiv. In viata se ghideaza dupa pasiune, iar aceasta perspectiva ii va aduce atat bucurii, cat si necazuri. Daca il vezi in perioadele sale intunecate, vei descoperi un barbat foarte nervos si agresiv. In momentul in care se simte nedreptati sau inselat, se va razbuna fara regrete, indiferent de cat te-a iubit. Asa ca poate ar fi mai bine sa plece din viata ta fara sa anunte, decat sa il pornesti in vreo misiune de razbunare.

Leu

Barbatul leu este romantic, generos si loial, atunci cand este indragostit. Nu ii este greu sa se apropie de cineva, ba chiar poate grabi lucrurile, cand i se pune pata. In plus, acest nativ adora sa fie iubit si apreciat, are o parere buna despre sine si are si asteptari mari de la celalalt. Ii place sa fie in centrul atentiei si o relatie cu el presupune mult efort. In momentul in care vei fi prea ocupata sa ii mai ai grija, va suferi si va dori chiar razbunare.

Cand Leul simte ca persoana de langa el nu mai este la fel de implicata in relatie, pleaca fara niciun regret. Pentru el nu exista loc de discutii, pentru ca faptele sunt mai graitoare. Oricate scuze i-ai adresa, oricate argumente ai lansa, daca l-ai neglijat, nu mai existi pentru el.

Scorpion

O relatie cu barbatul Scorpion va fi de neuitat: este pasional, atent, iubitor si stie ce sa spuna in fiecare moment. Nu ai cum sa te plictisesti langa el, dar cand se plictiseste el langa tine, pleaca fara sa stea la discutii. In plus, in momentul in care il ranesti, te scoate din inima lui fara niciun preaviz. Trebuie sa ai mare grija cu un astfel de nativ, pentru ca are asteptari mari de la persoanele de langa el si daca te lasa in cercul sau restrans de prieteni, fii sigura ca te respecta. Daca, insa, gresesti, nimic din ce ai facut bine pana in acel moment nu va mai conta: pentru el vei deveni doar o dezamagire.

Varsator

Varsatorul se gandeste la ceilalti si are intotdeauna grija sa nu raneasca pe nimeni. Ii place sa contribuie in comunitatea din care face parte si nu iti intoarce spatele niciodata. Are o personalitate unica, speciala, asa ca daca apare in viata ta, ai toate motivele sa il tii aproape. Tine, insa, cont ca nu suporta mincinosii, hotii si oamenii care au, in general, intentii rele. Chiar daca iti spune ca te iarta si te inteleg, sa stii ca nu va trece niciodata cu adevarat peste ce ai facut si nu va ezita sa te dea la o parte fara niciun preaviz.

 

Newsletter