Home STIRI STIRI 6 motive pentru care TREBUIE sa citesti editia de vara NUNTA by Carmen Ionita

6 motive pentru care TREBUIE sa citesti editia de vara NUNTA by Carmen Ionita

6 motive pentru care TREBUIE sa citesti editia de vara NUNTA by Carmen Ionita
Alexandra Ion
Luni, 13.07.2015
Asteptarea a luat sfarsit! Al doilea numar al revistei Nunta by Carmen Ionita a imbracat straie noi si a scos capul in lume. De pe 4 iulie, cel mai bun ghid de nunti se afla la dispozitia cititorilor prin intermediul distribuitorilor autorizati de presa, precum si la magazinele Inmedio.

Revista Nunta by Carmen Ionita este mai mult decat o publicatie dedicata viitoarelor mirese. Aceasta este rezultatul unei echipe de profesionisti dedicati implinirii dorintelor, prin cele mai simple mijloace. Revista de cultura nuptiala pentru miri si mirese este conceputa ca un ghid complet, un partener discret al cuplurilor care pornesc impreuna in viata, mana in mana. Prin urmare, iata care sunt doar cateva dintre motivele pentru care Nunta by Carmen Ionita este ajutorul de nepretuit al oricarui cuplu.1. Pretioase secrete ale bunului gust
Paginile celui de-al doilea numar al revistei Nunta by Carmen Ionita contin secrete pretioase de stil vestimentar, cu atat mai importante in ziua nuntii, precum si detaliile atat de subtile ale artei gastronomice, toate dezvaluite si dezbatute in interviurile cu Natalia Vasiliev, Ana Morodan, Antonio Passarelli si alte nume la fel de importante pe care va invitam sa le descoperiti.

2. Intoarcere in timp in leaganul neamului romanesc

Tocmai pentru ca vara se numara nuntile iar aceste evenimente sunt inconjurate de etichete moderne impletite cu ritualuri si traditii cu origini uitate, in revista Nunta by Carmen Ionita toate acestea vor fi puse intr-o lumina noua si vom cauta impreuna sensul randuielilor de nunta, vechi parca de cand lumea.3. Incursiune in ceremonialul de nunta al clasei aristocrate
In paralel cu acestea, in numarul al doilea al revistei Nunta va invitam la Castel. Pasiti alaturi de noi intr-un decor de poveste, elegant asa cum doar palatul printesei poate fi insa atat de real si atat de la indemana fiecarui cuplu care isi doreste nunta perfecta!

4. Repere cromatice pentru nunta
Una dintre cele mai importante caramizi de la fundatia unei nunti este paleta de nuante aleasa pentru un astfel de eveniment. Tomai de aceea, specialistii revistei Nunta by Carmen Ionita va vor ghida pasii in labirintul de culori si vor prezenta importante puncte de reper in compunerea cromatica a tabloului festiv, la rochia de mireasa, tinuta de cununie, accesorii, decoruri si propuneri pentru rochiile domnisoarelor de onoare.5. Florile de nunta - incursiune in inima verde a iubirii
Indiciile de culoare deschid drumul catre unele dintre cele mai importante piese de puzzle care formeaza o nunta: pretioasele si delicatele flori. Vara este anotimpul in care ciclul vegetal atinge apogeul si, ca urmare naturala, pamantul se imbraca in milioane de flori. Specialistii echipei Nunta by Carmen Ionita au misiunea de a filtra din toata aceasta abundenta florala pentru a alege buchetele de mireasa si aranjamentele spectaculoase prin arhitectura si componenta, care vor reflecta cel mai bine trendurile acestei veri.

6. Iubire, dulce nebunie: Cu tortul la specialist
De asemenea, in al doilea numar al publicatiei trimestriale Nunta by Carmen Ionita veti descoperi parerile absolut savuroase ale specialistului in torturi cu privire la design, arome si imbinari de arome, precum si cateva exemple relevante de „Asa nu".

Pe langa toate acestea, numarul al II-lea al publicatiei contine numeroase repere stilistice, indicatii practice precum si detalii inovative usor de pus in practica de fiecare mire si mireasa.

Editia de vara a revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibila la distribuitorii autorizati de presa si magazinele Inmedio incepand cu 4 iulie 2015.

Newsletter