Home Nunta Organizare nunta Top idei pe care sa le preferi sau nu drept cadou de nunta - pilota 4 anotimpuri este da sau ba?

Top idei pe care sa le preferi sau nu drept cadou de nunta - pilota 4 anotimpuri este da sau ba?

Top idei pe care sa le preferi sau nu drept cadou de nunta - pilota 4 anotimpuri este da sau ba?
Ioana Marinescu
Marţi, 16.08.2022

Traditia in Romania cand vine vorba de a oferi cadou unui cuplu de tineri casatoriti are in vedere un lung sir de superstitii. Se spune ca nu este bine sa oferi drept cadou de nunta un lucru pe care doar el sau ea il poate folosi. Trebuie sa fie ceva util amandurora si de preferat sa fie ceva util in casa - mai ales ca de acum inainte cei doi vor locui impreuna. Cu totii am trecut prin situatia de a nu sti ce cadou sa fie unul potrivit pentru o astfel de ocazie. Iata cateva idei.

 

Pilote 4 anotimpuri sau lenjerii de pat

Cand vine vorba de lenjerii de pat riscul este de a nu nimeri pe gustul celor doi miri culoarea, printul sau chiar si dimensiunea pieselor din set. Exista lenjerii de pat pentru pat dublu sau cel royal. In plus, printurile vesele poate ca sunt pe placul majoritatii, dar mergi la risc. De obicei lenjeria de pat este aleasa din punct de vedere cromatic astfel incat sa tina cont de designul de interior.

In schimb, cu pilote 4 anotimpuri  mergi la sigur. Aceasta piesa din componenta patului nu lipseste, asadar prin caracterul sau practic este nelipsita din casa oricui. Pilota de acest tip presupune un strat gros, mentine caldura asa cum trebuie si este potrivita in orice sezon. Nu degeaba este numita 4 anotimpuri - o parte subtire, potrivita vara si una mai groasa pentru sezonul rece. Am putea spune ca este de tip 2 in 1.

O astfel de pilota poate fi achizitionata din magazinele de specialitate cum este si Coneltex , cu pagina oficiala Coneltex.ro. Preturile sunt foarte accesibile, mai cu seama pentru ca vorbim de producator propriu.

Icoane

Pentru ca simbolistica evenimentului este de asa natura incat se coreleaza cu uniunea in fata divinitatii, multi considera ca un cadou potrivit este o icoana - sau alte obiecte religioase. Depinde si de viziunea pe care o au cei doi tineri casatoriti despre acest lucru. Pot fi persoane religioase, dar nu neaparat sa se manifeste in credinta. Adica nu vor da valoare unor obiecte de genul. Ideea este ca o astfel de alegere poate fi ceva mai riscanta din acest punct de vedere.

Alte obiecte pentru casa

Nu este gresit de ales un obiect pentru casa, pentru ca utilitatea acestuia il va face sa fie apreciat. Totusi, sunt de evitat accesoriile pentru bucatarie, o idee bine inradacinata in traditia veche, conform careia dupa casatorie sotia devine femeie de casa, bucatareasa desavarsita.

Ce sa nu cumperi

Din lista lucrurilor ce nu ar trebui cumparate se numara de asemenea obiectele de uz personal, produsele cosmetice sau parfumurile spre exemplu. Poate doar daca esti foarte apropiat cuplului si stii gusturile celor doi si in materie de arome parfumate ti-ai putea permite sa achizitionezi un astfel de cadou.

Inspira-te pentru un astfel de cadou din scenariul practic: ce nu ti-ai dori nici tu sa primesti!

Contact:

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18, Suceava
office@coneltex.ro

 

Newsletter