Home Nunta Organizare nunta Nunta de vedeta - Interviu cu Giulia

Nunta de vedeta - Interviu cu Giulia

Nunta de vedeta - Interviu cu Giulia
Oana Voncick
Miercuri, 27.11.2013

 Dupa cinci ani de relatie, Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au organizat, in iulie 2012, o dubla ceremonie: cununia religioasa si botezul fetitei lor.

Noi am vrut sa aflam mai multe detalii despre cum a gandit Giulia marele eveniment, despre sursele ei de inspiratie pentru rochia de mireasa, dar si despre cum a decurs cererea in casatorie.

Cum a decurs cererea in casatorie?

Cererea in casatorie s-a intamplat acum 5 ani la Paris, in Turnul Eiffel... Nu m-am gandit niciun moment ca are de gand sa ma ceara de nevasta si nici acum nu stiu cand a avut timp sa mearga sa cumpere inelul, stiu, insa, ca am avut parte de cea mai mare surpriza… Eu tot voiam sa cobor din turn, avand rau de inaltime, si el nu se mai oprea sa-mi arate imprejurimile... Cand in sfarsit si-a luat inima in dinti, am inceput sa plangem amandoi si abia atunci am inteles de ce s-a chinuit atat de mult sa ma duca in acel loc.

  Foto: arhiva personala Giulia

 

Ai declarat intr-un interviu ca ai avut nunta de vis. Ce a insemnat aceasta nunta de vis? Ce a trebuit sa includa?

 

Am avut o nunta de vis pentru ca m-am ocupat pana in cele mai mici detalii de organizarea ei si indiferent de situatie am incercat sa tin totul sub control. Partea cea mai frumoasa a fost ca toata lumea s-a distrat in frunte cu noi. Am avut un meniu pe gustul nostru si cat se poate de traditional, insa cred ca cel mai mult a contat alegerea invitatilor care au cantat si au facut o atmosfera extraordinara.
 
 

Cat de dificila a fost organizarea nuntii? Ai apelat la un organizator?

 

Mie imi place sa organizez evenimente si, desi stiam ca va fi greu sa facem is nunta si botezul fetitei noastre in aceeasi zi, mi-am asumat aceasta responsabilitate, insa si Vlad m-a ajutat destul de mult. La partea cu aranjamentele florale m-a ajutat Andreea de la Mondo Mariage care a avut grija in ziua nuntii ca toate lucrurile sa fie pregatite, de altfel fara ea nu m-as fi descurcat.
 

Ce surse de inspiratie ai avut pentru rochia de mireasa?

 

Rochia mea de mireasa am vazut-o prima oara in atelierul Mirelei Diaconu si m-am indragostit iremediabil asa ca nu a trebuit sa ma inspir, era exact ce mi-am dorit.
 

Ce traditii de nunta ai respectat?

 

Am incercat sa pastrez aproape toate traditiile pe care le stiam de la mine din Moldova asa ca mi-a cantat acasa Ionita din Clejani, "Ia-ti mireasa ziua buna", am facut hora in fata casei, am purtat ceva albastru, ceva vechi si ceva imprumutat; m-am lasa­­­­t furata si multe altele.

 

 Foto: arhiva personala Giulia
 

Ce piese muzicale ar descrie cel mai bine relatia ta cu Vlad? Si cat de dificil a fost sa va gasiti piesa de nunta?

 

Melodia pentru valsul miresei a fost usor de gasit si ne-am gandit din prima la ea.. By my side - INXS a fost prima melodie pe care am dansat vreodata impreuna si cred ca tot ea ar descrie cel mai bine si relatia noastra.
 

Care ar fi cea mai frumoasa amintire de la nunta?

 

Cel mai emotionant moment a fost valsul nostru si, desi incercam sa ma abtin sa nu plang, nu mi-a reusit.
 
 
 Foto: arhiva personala Giulia
 
 

Ce sfaturi ai pentru viitoarele mirese?

 

Sa se distreze cel mai mult la nunta lor pentru ca acea zi va trece foarte repede.
 

Care sunt planurile tale profesionale de viitor?

 

Doar ce am lansat videoclipul piesei My Life si pregatim deja un nou single impreuna cu gasca mea de la Hahaha.

 

 

Newsletter