Home Nunta Organizare nunta Idei creative pentru nunta ta - afla de ce ai nevoie de cutii pentru cofetarii!

Idei creative pentru nunta ta - afla de ce ai nevoie de cutii pentru cofetarii!

Idei creative pentru nunta ta - afla de ce ai nevoie de cutii pentru cofetarii!
Ioana Marinescu
Joi, 22.09.2022

Inca te gandesti la ce poti face diferit la nunta ta? In esenta, aceste evenimente sunt la fel, ce difera este insa modul in care puneti in scena povestea voastra de iubire si cum veti celebra acea zi de uniune a destinelor. Fiecare nunta este speciala si cu atat mai mult, cu cat faceti si ceva diferit. Spre exemplu, la capitolul tort, puteti opta pentru cutii speciale. Iata de ce!

 

Tortul festiv, un motiv de bucurie, dar si un stres

In ultimii ani am observat tendinta ca tortul nuntii sa fie prezentat publicului cat mai repede cu putina. Scos cu fast din culise, acesta este un element vedeta. Multi il ratau, pentru ca desertul vine la final, nu-i asa? Astfel incat erau multi invitati care nici nu apucau sa il vada. Scos mai repede la inaintare, tortul este apoi portionat pentru fiecare invitat. Nu ar fi insa mai practic ca aceasta activitate sa nu mai ocupe timpul si atentia ospatarilor?

Cu cateva cutii pentru cofetarii  si cu tortul taiat in prealabil de catre cei de la cofetarie, va mai ramane sa fie inmanat fiecarui invitat la plecare. Taiatul va fi simetric si cu atentie, pot fi forme diverse, astfel incat atunci cand este pus in cutia speciala pentru depozitare sa fie cat mai atractiv. La fel de bine poate fi vorba de cupcakes sau cel putin forma acestora, in locul unei clasice felii de tort.

Ce ai nevoie

De cate aspecte pe care sa le pregatesti in prealabil. Cutii speciale pentru torturi si prajituri vei gasi la Snick-ambalaje.com. Acestea pot fi comandate separat sau prin intermediul firmei cu care colaborezi in privinta tortului. Cert este ca astfel de cutii sunt practice si necesare si in plus exista si gama celor care se potrivesc tematic.

La Snick Ambalaje sunt disponibile cutiile de carton speciale pentru evenimente, cele pentru tort. Au un design deosebit. De asemenea, de aici pot fi comandate acele caserole din materiale biodegradabile, capacul avand si o insertie transparanta. Cand este vizibil continutul, parca pofta vine instant, nu-i asa?

Coltul dulce

La fel de bine, ca tot vorbim de partea de deserturi, nu ar fi rau sa iei in considerare si faptul ca prajiturile sunt dorite a fi servite mai tarziu. Cum ar putea un invitat sa le ia la pachet, in conditiile in care acestea troneaza la candy bar? Sunt binecunoscute acele mese incarcate de dulciuri si asezate in asa fel incat sa fie ceva deosebit. Sunt asezate deloc la intamplare, sunt puse strategic astfel incat toate sortimentele sa fie la vedere.

Cu cateva caserole simple sau poate cele de tip barcuta de ce nu practic sugerezi invitatilor ca pot servi imediat ceva din candy bar sau pot lua la pachet. Pentru ca multi considera ca este estetic coltul dulce, dar deloc practic. Acelasi lucru se repeta si in cazul unui fruit bar.

Ce spui, accepti aceste mici detalii diferite?

 

Contact: Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

Newsletter