Home Nunta Organizare nunta Cele mai frecvente situatii neplacute cu care te poti trezi cu 24 de ore inaintea nuntii

Cele mai frecvente situatii neplacute cu care te poti trezi cu 24 de ore inaintea nuntii

Cele mai frecvente situatii neplacute cu care te poti trezi cu 24 de ore inaintea nuntii
Ana Munteanu
Joi, 02.05.2019
O nunta ar trebui sa fie una dintre cele mai frumoase si memorabile zile din viata ta, insa de multe ori toata emotia se transforma in nervi, stres, oboseala si sentimentul coplesitor ca ai prea multe probleme de rezolvat si prea putin timp la dispozitie. Daca de obicei iti iei un an in avans ca sa organizezi pâna si cel mai mic detaliu al nuntii tale, ultimele 24 de ore pâna la marele „da" trebuie sa ti le dedici exclusiv tie. Parul, rochia, machiajul si accesoriile trebuie sa devina singurele tale preocupari, insa din nefericire acest lucru nu este intotdeauna valabil.

Cele mai frecvente situatii neplacute cu care te poti trezi cu 24 de ore inaintea nuntii:

 

1. Te trezesti in ziua nuntii cu tenul iritat

Acneea este o problema extrem de frecventa si poate fi provocata de mai multi factori, de la praf, la stres si alimentatie. Daca ti se intâmpla sa te trezesti cu pielea iritata si cosuri in dimineata nuntii, este important sa stii ce ai de facut, pentru ca machiajul nu va fi suficient pentru a rezolva problema. in cazul in care poti apela la un specialist in dermatologie, poti incerca o injectie cu cortizon, care te va ajuta sa reduci imediat inflamatia. Altfel, poti reduce roseata folosindu-te de putina pasta de dinti. in cazul in care sesizezi o astfel de problema cu câteva ore inaintea nuntii, astfel de tratamente nu vor da roade. Ca masura de urgenta, poti apela la o crema de calmare a tenului care te va ajuta sa reduci roseata, peste care poti aplica fondul de ten. in mod ideal ar trebui sa te prezinti la un dermatolog cu câteva luni inaintea nuntii, pentru a putea scapa din timp de astfel de probleme.

2. Tenul tau sufera de arsuri provocate de expunerea prelungita la soare

Ce poate fi mai frumos pe timpul verii decât o ceremonie speciala in aer liber, in fata celor mai buni prieteni si a familiei? Pregatirea unui eveniment in aer liber este diferita fata de cea clasica, intr-un restaurant. in primul rând, exista riscul ca vremea sa va joace unele feste in perioada nuntii, insa nu trebuie sa te gândesti numai la posibilitatea sa ploua. Verile pot fi caniculare, iar statul indelungat in arsita poate provoca mari probleme. Una dintre acestea este tenul afectat de arsuri din pricina expunerii prelungite la soare. Astfel, este extrem de important sa iti asiguri cea mai buna protectie solara  in aceasta perioada, ca sa nu ai parte de surprize neplacute pe ultima suta de metri.

3. Apar pungi sub ochi


stii ca este o perioada extrem de stresanta si, pe alocuri, chiar extenuanta. Acesta este si motivul pentru care exista un risc ridicat ca in preajma nuntii ochii tai sa para obositi si sa transmiti chiar senzatia ca esti racita. Pungile sub ochi pot fi tratate cu usurinta. Poti aplica pentru 15 minute comprese reci care vin sub forma unor masti speciale cu lichid, pentru ca apoi sa folosesti un anticearcan mai inchis, aplicat exact in zona unde sesizezi umflaturile, peste care trebuie sa aplici o pudra deschisa, usor galbuie. Mai departe, poti incerca sa atragi atentia asupra genelor superioare, folosind eyeliner si mascara.

Newsletter