Home Nunta Organizare nunta 6 jocuri pe care sa le incluzi in petrecerea de nunta

6 jocuri pe care sa le incluzi in petrecerea de nunta

6 jocuri pe care sa le incluzi in petrecerea de nunta
Ioana Marinescu
Luni, 24.04.2023

O nunta este un moment special atat pentru miri, cat si pentru invitati. Daca vrei sa transformi petrecerea intr-un eveniment de neuitat, este esential sa oferi divertisment de calitate. Jocurile sunt o metoda ideala pentru a implica pe toata lumea in seara voastra. Descopera sase idei de jocuri pe care le poti include in programul de nunta.

 

"Jocul pantofului"

Acest joc este foarte popular la nuntile din afara si este foarte amuzant. Mirele si mireasa stau spate in spate, avand fiecare cate un pantof al celuilalt si un pantof propriu in maini. Un moderator pune o serie de intrebari, iar mirii raspund ridicand pantoful corespunzator persoanei despre care cred ca se potriveste cel mai bine raspunsul. Jocul poate include intrebari amuzante sau emotionante, in functie de preferintele mirilor.

"Scaunele muzicale"

Un joc clasic si distractiv, scaunele muzicale pot fi adaptate pentru a se potrivi unei petreceri de nunta. Melodiile pot fi alese in functie de tematica nuntii sau preferintele cuplului. In loc de scaune, se pot folosi servetele sau perne, iar jocul poate fi jucat de invitati de toate varstele, inclusiv copii.

"Jocul spionului"

Acest joc este ideal pentru a incuraja interactiunea intre invitati si pentru a crea amintiri deosebite. La inceputul petrecerii, fiecare invitat primeste o lista cu obiecte sau momente pe care trebuie sa le "spioneze" si sa le fotografieze pe parcursul evenimentului. Rezultatele pot fi apoi adunate intr-un album foto sau intr-un colaj digital care sa serveasca drept amintire de nunta.

"Bingo nuptial"

"Bingo nuptial" este o varianta interesanta a jocului clasic. In loc de numere, cartoanele de bingo contin evenimente sau momente care ar putea avea loc pe parcursul petrecerii, precum "cineva rosteste un toast" sau "mirii se saruta". Invitatii vor urmari atent desfasurarea evenimentelor, pentru a completa cartoanele si a castiga premii.

Concurs de dans

Un concurs de dans este o modalitate excelenta de a aduce energia si distractia pe ringul de dans. Invitatii se pot inscrie in competitie si pot fi premiati pentru cele mai bune miscari sau coregrafii. Se pot organiza si concursuri tematice, in functie de genurile muzicale preferate de miri sau de tematica nuntii.

Trivia despre cuplu 

Acest joc presupune ca invitatii sa fie organizati pe echipe, iar scopul este ca acestia sa raspunda corect la intrebari despre mire si mireasa. Intrebarile pot varia de la detalii amuzante si anecdote pana la povestea lor de dragoste. Cei care raspund corect vor acumula puncte, iar la final, echipa cu cel mai mare punctaj va castiga premii sau onoruri speciale.

In concluzie, jocurile de nunta sunt o modalitate excelenta de a aduce un plus de energie, distractie si interactivitate petrecerii. Mirii pot alege din aceasta lista jocurile care se potrivesc cel mai bine personalitatilor lor, tematicii nuntii si preferintelor invitatilor. Indiferent de jocurile selectate, cel mai important este ca toti sa se distreze si sa se bucure de o zi minunata si de neuitat.

Newsletter