Home Nunta Organizare nunta 5 motive pentru care sa nu ratezi un targ

5 motive pentru care sa nu ratezi un targ

5 motive pentru care sa nu ratezi un targ
Alexandra Irimiea
Marţi, 03.02.2009
   Am fost in weekendul care a trecut la Expo Ideal Mariaj, targul de nunti organizat la Romexpo, Bucuresti. Si desi am stat mai putin de doua ore, am vazut atat de multe lucruri interesante si am primit atatea fly-ere cu oferte incat mi-a luat ceva timp sa le sortez si sa le analizez. Insa asta este si idea unui targ, nu-i asa?

   Nu mi-am cumparat nimic. Nu aveam bani la mine pentru ca nu ma preseaza planurile de nunta… deocamdata. Oricum scopul meu declarat a fost de la bun inceput sa cercetez piata, sa gasesc oferte si apoi sa le aleg pe cele mai bune. Cu toate ca doua ore nu sunt suficiente sa vizitezi zeci de standuri, eu ma simt mai linistita pentru ce am vazut. Si mai sunt sigura de ceva: rochia de mireasa o sa mi-o cumpar de la un targ de profil. Am cel putin cinci motive sa fac asta!

  1. Reduceri, reduceri, reduceri

   Poate ca acesta este cel mai puternic argument in favoarea oricarui targ indiferent de tematica. Toata lumea se asteapta sa primeasca reduceri consistente de cel putin 15-20%, poate chiar mai mari. La fel este si in cazul unui targ de nunti. Iar cand este vorba de rochii de mirese de peste 25 de milioane de lei vechi, o reducere de 20% este importanta. In plus, nu toti distribuitorii cer plata integral, cei mai multi accepta si un acont. In plus, aici totul este cu o reducere, de la mult cautatele rochii pana la invitatii si marturii.

 


  2. Ai cele mai multe rochii de mireasa pe metru patrat

   La un targ de nunti ai ocazia sa vezi atat de multe rochii de mireasa, incat una sigur ti se potriveste. Gasesti rochii lungi, scurte, cu trena sau fara, de printesa sau foarte moderne, in culori indraznete precum rosul sau ivory, la concurenta cu cele albe. In plus, dupa ce dai un tur, poti sa le probezi pe cele care ti-au facut cu ochiul. Daca ai timp, poti sa-ti gasesti rochia ta de mireasa chiar pe un podium, deoarece in programul unui targ sunt incluse mai multe prezentari de moda, dedicate, cum era de asteptat, mireselor.

 


  3. Oferta variata, toata la un loc

   Atunci cand te ocupi de un subiect complex cum este o nunta, este bine sa ai tot timpul in fata imaginea de ansamblu, sa nu te pierzi printre copaci, cum spune o vorba. Iar la un targ ai ocazia sa vezi oferte de la diversi participanti: de la case de moda sau importatori de rochii, realizatori de invitatii si marturii pana la studiori foto-video, decoratiuni, torturi sau firme de inchiriat limuzine.

 


  4. Poti scapa rapid de multe task-uri din agenda

   La un targ de nunta nu gasesti doar cele mai multe rochii, ci si cele mai multe agentii specializate in planificarea unei nunti. Iar aici, la un targ, ele isi ofera serviciile la un pret atractiv. Asa ca, intr-o singura zi, poti rezolva fotograful, invitatiile, decoratiunile, rochia de mireasa si… luna de miere.

 


  5. Argument pentru a te cere in casatorie

   Daca iti doresti sa-l iei de barbat pe iubitul tau si nu stii cum sa i-o spui, o poti face subtil luandu-l la un targ de nunti. Si poate ca, dupa ce vedeti impreuna mai multe rochite de mireasa, decoratiuni si modele de invitatii, va vine pofta la amandoi de un nunta. Poate dupa aceea reusiti sa aveti o discutie serioasa despre acest subiect si, la urmatorul targ, iti cumperi rochia de mireasa.

 
Newsletter