Home Nunta Organizare nunta 16 melodii pe care sa le alegi la nunta in 2023

16 melodii pe care sa le alegi la nunta in 2023

16 melodii pe care sa le alegi la nunta in 2023
Ioana Marinescu
Vineri, 16.06.2023

Muzica este adesea numita limbajul universal al iubirii, pentru ca reuseste sa conecteze oameni, indiferent de limba pe care o vorbesc acestia. Are puterea de a trezi amintiri, asa ca nu este de mirare ca melodiile care se canta in acea zi speciala ajuta la crearea celor mai bune amintiri, atat pentru miri, cat si pentru invitati. Descopera 16 cantece pe care pe care le poti alege pentru nunta in 2023.

 

1. „Love of My Life" de Harry Styles. Versurile iubirii: "Baby, tu ai fost dragostea vietii mele, woah/Poate ca nu stii ce pierzi pana cand nu gasesti".
2. „Sweet Nothing" de Taylor Swift. Versurile iubirii: "Au spus ca sfarsitul se apropie/Toata lumea face ceva/Eu ma gasesc alergand acasa la dulcele tau nimic".
3. „For My Hand" de Burna Boy, Ed Sheeran. Versurile iubirii: "De fiecare data cand sunt distrus, tu ma faci sa ma simt intreg/De fiecare data cand sunt singur, esti acolo pentru sufletul meu/Oriunde esti, fata, acolo imi numesc acasa".
4. „Skate" de Bruno Mars, Anderson Paak. Versurile iubirii: "Niciodata nu cad, dar in seara asta m-ai facut sa cad pentru tine/Si doar pentru tine, tu".
5. „Golden Hour" de JVKE. Versurile iubirii: "Eram singur cu dragostea vietii mele/Ea are pielea scanteietoare/Raza mea stralucitoare in noapte/Nu am nevoie de lumina pentru a te vedea".
6. „Chasing Cars" de Sofi Tukker. Versurile iubirii: "Tot ce sunt/Tot ce am fost vreodata/Este aici, in ochii tai perfecti, sunt tot ce pot vedea".
7. „Dandelions" de Jackson Lundy. Versurile iubirii: "Daca nu este adevarat nimic altceva/Sunt atat de indragostit de tine/Si cand viata te doboara/Si esti departe/Iti voi canta tie".Fie ca alegi ritmurile moderne ale lui Harry Styles sau Taylor Swift ori preferi tonurile clasice ale lui Sofi Tukker, aceasta lista iti ofera o varietate de melodii pentru a face din ziua nuntii tale o sarbatoare de neuitat.

8. "Melt," de Kehlani. Versurile iubirii: "As vrea sa pot construi un apartament dragut/O camera chiar unde este inima ta".
9. "Hold Me Closer," de Britney Spears, Elton John. Versurile iubirii: "Tine-ma mai aproape, micul dansator".
10. "Coast," de Hailee Steinfeld, Anderson Paak. Versurile iubirii: "Baby, tot ce vreau sa fac este sa plutesc (plutesc)/Cu tine, cu tine/Frecventa a tot ce stiu (da)".
11. "Nonsense," de Sabrina Carpenter. Versurile iubirii: "Nu vreau pe nimeni altcineva, nu vreau/Baby, sunt prea implicata".
12. "Woke Up in Love," de Kygo, Gryffin, Calum Scott. Versurile iubirii: "Tu m-ai salvat/M-ai ridicat/Multumesc lui Dumnezeu ca m-am trezit indragostit".
13. "Emiliana," de CKay. Versurile iubirii: "Saruta-ma prin mobil, saruta-ma prin telefon/Nu vezi ca sunt inebunit dupa tine? Nu vezi ca sunt indragostit?".
14. "Jireh," de Limoblaze Lecrae, Happi. Versurile iubirii: "Dar pentru Dumnezeu, Iubirea Lui iti poate permite/Ti-a asezat dragostea Lui generos asupra ta/Si face ca gloria Lui sa straluceasca asa de puternic asupra ta".
15. "Sunshine," de Tyga, Jhene Aiko, Pop Smoke. Versurile iubirii: "As putea fi soarele tau/Lasa-ma sa iti luminez calea/As putea fi o zi mai luminoasa/Si tu vei fi soarele meu".
16. "Left and Right," de Charlie Puth, Jung Kook din BTS. Versurile iubirii: "Pot sa te simt aici, pot sa te simt aici/Tu ocupi fiecare colt al mintii mele/Iubirea ta ramane cu mine zi si noapte".

Daca nu ai ales inca muzica pentru nunta ta, aceasta lista poate fi un punct de plecare excelent. Fiecare melodie are potentialul de a crea o atmosfera unica si de a adauga un plus de magieevenimentului tau special. Asigura-te ca alegi muzica care reflecta cel mai bine gusturile si personalitatile voastre, dar care, in acelasi timp, ii va face pe oaspetii tai sa danseze toata noaptea.

Newsletter