Home Nunta Cununia 10 idei de cadouri pentru cununia civila

10 idei de cadouri pentru cununia civila

10 idei de cadouri pentru cununia civila
Gabriela Popa
Vineri, 06.07.2012

Ai fost invitata la o nunta si vrei sa iti arati aprecierea si sustinerea fata de miri, printr-un cadou care sa reprezinte mai mult decat un plic cu bani. Nimic mai simplu. Cadourile pentru cununia civila sunt ocazia perfecta de a oferi cuplului proaspat casatorit o atentie din toata inima. Acum este momentul sa iti arati originalitatea si, in acelasi timp, sa te gandesti ce cadou li s-ar potrivi, atat din punct de vedere al utilitatii, cat si al aspectului estetic.

Karena iti prezinta 10 idei ingenioase de cadouri pentru cununia civila, care, cu siguranta, vor fi pe placul mirilor.

Astazi, cadourile pentru nunta sunt un subiect delicat si majoritatea prefera solutia banilor in detrimentul cadourilor pentru cununia civila sau pentru casatorie. Mai ales pentru cei care nu pot participa la petrecerea propriu-zisa si vor asista doar la ceremonia de la primarie, este indicat sa ofere cuplului o atentie, de casa noua, pe langa buchetul de flori. Si ceilalti invitati, chiar daca, mai tarziu, isi vor arata sprijinul prin clasicul plic cu bani, sunt asteptati sa faca acelasi gest, odata din politete si in al doilea rand pentru a-si arata afectiunea si simpatia fata de actul casatoriei celor doi.

Posibilitatile in cazul cadourilor pentru cununia civila sunt variate, de la cele mai practice, la cele artistice:

1. O vacanta de tip luna de miere

Daca sunteti prieteni foarte apropiati si stiti cam ce si-ar dori cuplul pentru luna de miere, puteti sa ii scutiti de aceasta cheltuiala, oferindu-le o vacanta platita. Daca nu puteti sa suportati cheltuiala singuri, apelati la alte cunostinte care ar putea contribui.

Cadou cununia civila luna de miere

2. O camera foto cu care sa surprinda cele mai frumoase momente din luna de miere

Nu este nevoie sa folositi un buget mare pentru acest cadou desi, desigur, daca aveti resurse financiare, puteti sa investiti si intr-o camera performanta. Dar este de ajuns sa le oferiti o camera amuzanta subacvatica sau o camera foto micuta, de buzunar, pe care sa o transporte usor.

3. Un set de tacamuri si vase - cadoul pentru cununia civila util

Un cadou pentru cununia civila cu adevarat util este un set complet de bucatarie, care le va fi de folos in casa cea noua. Aici puteti sa va lasati imaginatia sa zburde si sa le oferiti seturi elegante, mai amuzante, personalizate cu initialele lor sau seturi de vase asiatice, cu betisoare.

Set tacamuri si farfurii

4. Bilete la teatru, la opera sau la un concert

Ii stiti mari amatori de cultura? Atunci oferiti-le un cadou pentru cununia civila care sa se potriveasca personalitatii lor. Daca se anunta concertul unei formatii, luati-le bilete in avans sau vedeti ce spectacole se joaca la teatru sau opera si ii veti incanta cu un cadou simtit.

5. Cadou pentru cununia civila - un animal de companie? 

Ce cadou pentru cununia civila poate fi considerat unul mai inimos decat acesta? Cu toate acestea, trebuie sa aveti grija si sa stiti daca mirii sunt mari iubitori de animale.

Cadou cununia civila

6. Robot de bucatarie

Un cadou pentru cununia civila care mizeaza pe utilitate - robotul de bucatarie - va fi apreciat pentru ca ii va ajuta cu adevarat in viata de zi cu zi si este un cadou perfect pentru casa noua.

 

Cadou cununia civila

 

7. Un tablou sau o icoana - cadoul spiritual pentru cununia civila

Alege acest cadou pentru cununia civila daca stii ca cei doi proaspat casatoriti se vor muta intr-o noua casa unde inca nu au apucat sa amenajeze nimic si, cu siguranta, vor gasi un loc pentru un tablou sau o icoana.

8. Elemente decorative pentru casa

In cazul cadourilor pentru cununia civila care mizeaza pe estetic oferta este variata: de la rame fotografice la sisteme de iluminat, de la cutii de bijuterii la piese de mobilier mici, decorative, precum o mini-masuta de cafea sau o oglinda frumos inramata.

9. Un aparat de masaj

Iata un cadou pentru cununia civila care, cu siguranta, va fi apreciat de mire si de mireasa in egala masura. Un cadou ce poate fi considerat practic dar si romantic, prin functia pe care o indeplineste, aparatul de masaj va fi cu siguranta folosit in doi.

10. O lenjerie de pat din matase - cadoul elegant pentru cununia civila

Acest cadou pentru cununia civila nu mai are nevoie de explicatii. Pot spune doar atat: un mire si o mireasa fericiti, in pat.

Cadou cununia civila

Voi la ce alte cadouri pentru cununia civila v-ati gandit?

Newsletter