Home STIRI Lino Golden și Delia Salchievici s-au căsătorit civil. Vezi imagini de la ceremonie

Lino Golden și Delia Salchievici s-au căsătorit civil. Vezi imagini de la ceremonie

Lino Golden și Delia Salchievici s-au căsătorit civil. Vezi imagini de la ceremonie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Luni, 29.04.2024

Lino Golden și iubita lui, Delia Salchievici, au făcut cununia civilă și se pregătesc pentru un alt mare eveniment, cununia religioasă. Tinerii, fericiți că și-au unit destinele, au demonstrat întregii lumi că încă mai există povești de dragoste la prima vedere.

Lino Golden și iubita lui, Delia Salchievici, formează unul din cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, participanți la emisiunea Power Couple difuzată pe Antena 1. Deși în cadrul emisiunii nu au fost văzuți ca fiind un cuplu foarte puternic, pentru că nu erau împreună de mulți ani ca alte perechi din competiție, fiind convinși că sunt sortiți să fie împreună, au acceptat provocarea Power Couple pentru a demonstra cât de puternică este iubirea dintre ei.

Lino Golden și iubita lui, Delia, au făcut față obstacolelor apărute în relația lor prin care au trecut în competiția difuzată pe Antena 1, care i-a unit, astfel încât cei doi s-au căsătorit și au spus „DA” în fața Ofițerului Stării Civile, familiei și prietenilor.

Au apărut primele fotografii oficiale de la cununia civilă dintre Lino Golden și Delia Salchievici

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lino (@linogolden)

Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns cu apropiații mirilor, iar cununia civilă a fost un prilej de a împărtăși bucuria lor împreună cu prietenii și cu familia. Dar nunta dintre cei doi se apropie cu pași repezi, iar viitoarea mireasă susține că are deja ținutele pregătite. Oficializarea relației a avut loc pe 19 aprilie la Starea Civilă, când Lino Golden i-a pus pe deget inelul iubitei sale, începând o viață nouă ca o familie.

În cadrul ceremoniei de la cununia civilă, tânăra a purtat o rochie elegantă, albă, cu fundă supradimensionată în zona bustului, iar Lino a apărut într-un costum negru, foarte elegant. Spre seară cei doi și-au celebrat iubirea în cadrul unei petreceri restrânse, numai cu apropiații, în ținute mai lejere, eveniment de la care nu au lipsit tortul și artificiile.

Am avut mari emoții amândoi”

În urma mărturiilor celor doi îndrăgostiți, amândoi au avut emoții în ziua în care au făcut cununia civilă. Delia se pare că și-a pregătit ținuta în două zile, totul fiind planificat rapid:

Am avut mare emoții amândoi la Starea Civilă. În momentul în care semnam, tremuram foarte tare, însă ne-am calmat după la petrecere. Totul a fost planificat foarte rapid. Am găsit cred în două zile rochița. Imediat ce am văzut-o am spus că asta e rochița pentru mine”, declara artista în cadrul unei emisiuni televizate.

Lino Golden și Delia Salchievici nu au dezvăluit data nunții

Cei doi susțin că încă nu au stabilit data nunții dar își doresc să organizeze evenimentul cât mai curând.
Viitoarea mireasă susține chiar că și-a pregătit ținutele chiar de când a fost cerută în căsătorie de către Lino Golden.

Încă nu știm când va fi nunta, știm că va fi curând, dar nu am ales încă o dată. Nu ne-am gândit unde am vrea să facem nunta, nu am plănuit nimic. Rochiile pe care vreau să le port le am deja salvate de când m-a cerut în căsătorie”, declara Delia.

Cum a început povestea de dragoste dintre Lino Golden și Delia Salchievici?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lino (@linogolden)

Cei doi au povestit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor de iubire. Pe Instagram s-a întâmplat totul, iar tânăra a fost cea care a inițiat conversația. „Ne-am cunoscut pe internet, era ziua copilului, ea m-a vrăjit pe mine”, susținea Lino Golden în cadrul unui interviu.

La rândul ei, Delia a povestit cum iubitul ei îi dădea semnale în online, de tip like și unlike, follow și unfollow încercând să o convingă să facă primul pas către o conversație, ceea ce s-a și întâmplat.

Foarte rapid după ce s-au cunoscut, pe 5 octombrie, Lino Golden, la petrecerea sa aniversară cu ocazia împlinirii a 26 de ani, înconjurat de prieteni și apropiați și-a cerut iubita în căsătorie. Pe ringul de dans, cântărețul s-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare partenerei sale care abia și-a stăpânit lacrimile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lino (@linogolden)

„Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. 1000 de cuvinte nu valorează nimic. Și vreau să îți mai zic dacă vrei să fii soția mea?”, este declarația făcută de Lino Golden iubitei sale.
Acesta susținea că ea este aleasa și că nu există o femeie mai bună pentru el încă dinainte să o ceară de soție.

Lino, pe numele lui adevărat Radu Cârstea, și Delia au radiat de fericire în cea mai importantă zi a vieții lor: „Eu cu nevastă-mea, gen…” a scris Lino pe Instagram, iar felicitările nu au încetat să apară. Cu siguranță și ceremonia religioasă va fi deosebită, dar iubirea și înțelegerea dintre cei doi tineri contează mai mult decât orice, iar Lino cu Delia au demonstrat că încă există povești de iubire cu final fericit.

Surse foto: instagram.com

Surse articol: viva.roviva.roviva.roradioimpuls.ro

Newsletter