Home Nunta Accesorii Nunta Inelul de logodna: 5 reguli pe care le poti incalca

Inelul de logodna: 5 reguli pe care le poti incalca

Inelul de logodna: 5 reguli pe care le poti incalca
Ioana Marinescu
Vineri, 14.01.2022

Inelul de logodna este un element important, atunci cand doi tineri decid sa ramana impreuna toata viata. Exista multe reguli, cand vine vorba de alegerea lui, insa sunt cateva pe care le poti ignora.

 

1. Inelul de logodna trebuie sa coste salariul pe 2 luni al cumparatorului

Multa vreme a existat o regula privind bugetul pe care cineva ar trebui sa il cheltuiasca pe un inel de logodna: cel putin salariul pe 2 luni. Lucrurile si prioritatile s-au schimbat, insa, in zilele noastre, asa ca nu trebuie sa iti dai toate economiile pe aceste accesorii. Inelul de logodna nu ar trebui sa produca o gaura in bugetul cumparatorului, mai ales ca sunt alte lucruri mai importante pe care ti-ai putea cheltui banii. De exemplu, puteti organiza o excursie intr-un oras romantic, pentru a sarbatori logodna.

2. Piatra trebuie sa fie diamant transparent

Multa vreme, pietrele transparente au fost singura optiune pentru inelul de logodna. Specialistii spun, insa, ca tinerii prefera tot mai mult pietrele colorate: safir, rubin sau smarald. Daca esti genul care prefera culoarea, nu esti obligat sa alegi un inel de logodna cu diamant. Singura regula de care trebuie sa tii cont acum este sa alegi ceva care te reprezinta.

3. Barbatul ar trebui sa aleaga inelul de logodna

Mult timp, barbatul obisnuia sa aleaga inelul de logodna fara stirea iubitei. Nu inseamna, insa, ca trebuie sa faci la fel. Femeile sunt tot mai implicate in alegerea acestui accesoriu, mai ales ca ele il vor purta toata viata. Puteti merge impreuna sa cumparati inelul ori daca stii foarte bine ce vrei, ii poti da link-ul iubitului tau, pentru a fi sigura ca vei primi ceva ce te reprezinta.

4. Inelul de logodna trebuie sa arate intr-un fel

Pe langa faptul ca a crescut cererea pentru pietre colorate, specialistii au observat ca tinerii nu mai aleg modele clasice. Cand vine vorba de inelul de logodna acum, nu exista un model anume pe care ar trebui sa il alegi. Poti opta pentru amestec intre aur alb si aur roz, argint, platina sau orice element care te atrage. Design-ul inelului de logodna este, in zilele noastre, extrem de versatil, asa nu ezita sa gandesti in afara tendintelor.

5. Tine cont de ingrijirea de dupa

Alegerea inelului de logodna este extrem de importanta, iar daca vrei sa eviti problemele, ar trebui sa tii cont de un lucru: ingrijirea de dupa achizitie. Inelul va avea nevoie de intretinere, asa ca alege un model care sa nu presupuna mult efort pentru ingrijire.

Newsletter