Home Mireasa Accesorii Mireasa Locurile in care sa nu iti lasi niciodata verigheta sau inelul de logodna

Locurile in care sa nu iti lasi niciodata verigheta sau inelul de logodna

Locurile in care sa nu iti lasi niciodata verigheta sau inelul de logodna
Ioana Marinescu
Marţi, 07.12.2021

Inelul de logodna si verigheta sunt bunuri extrem de valoroase si desi le porti mereu pe deget, pot fi situatii cand trebuie sa renunti la ele. Pentru a nu le pierde si a nu le distruge, iti spunem cum sa le depozitezi corect, dar si care sunt locurile in care nu ar trebui sa le lasi niciodata.

Cele mai bune locuri pentru a pastra verigheta si inelul de logodna

1. Un saculet pentru bijuterii

Diamantele sunt pietre puternice, dar nu indistructibile. Daca ai un inel de logodna cu aceste pietre pretioase, ar trebui sa il pastrezi intr-un saculet moale de bijuterii, din matase, catifea sau bumbac - aceste materiale nu vor zgaria nestematele. Este foarte important ca inelul sa fie pastrat singur, pentu ca in contact cu alte bijuterii s-ar putea zgaria.

2. O cutie de bijuterii cu interior moale

O cutie de bijuterii cu un interior fabricat dintr-un material moale - catifea, matase, bumbac, va fi, de asemenea, o alegere buna. Este important sa tii cont de aceeasi regula: inelul tau trebuie pastrat intr-un compartiment separat.

3. Cutia sa originala

Inelul de logodna ti-a fost oferit intr-o cutie, iar daca nu ai aruncat-o, este locul ideal pentru bijuteria ta. Este facuta in asa fel incat sa il protejeze si sa il tina departe de zgarieturi.

4. Un dulap din bucatarie

Daca ai nevoie de un loc temporar in care sa iti tii inelul de logodna si verigheta, atunci poti alege un dulap din bucatarie. Nu este un loc sigur, dar cat framanti coca sau faci alte preparate delicioase, le poti lasa acolo.

5. Un loc usor de tinut minte

Este important sa iti depozitezi inelul de logodna si verigheta intr-un loc sigur, dar la fel de important este sa fie unul pe care sa il tii minte. Daca iti lasi bijuteriile in cutii de care uiti, nu ai rezolvat nimic, nu?

Cele mai rele locuri in care sa iti pastrezi verigheta si inelul de logodna

1. Vestiarul de la sala

Poate vestiarul de la sala ti se pare sigur si ai impresia ca iti poti lasa acolo bijuteriile pentru o ora, doua, dar nu este deloc asa. Acel dulap poate fi spart usor, mai ales daca cineva a pus ochii pe inelele tale. Daca mergi la sala, cel mai bine este sa iti lasi bijuteriile acasa, intr-un loc sigur, pe care ti-l amintesti usor.

2. Pe chiuveta

Daca chiuveta ta are o scurgere larga, nu iti lasa niciodata inelele acolo. Riscul sa o scapi in canalizare este extrem de mare.

3. Pe un pervaz

Nu stim in ce situatii poti ajunge acolo, dar tine-ti inelele pe deget, daca esti aproape de un geam.

4. In buzunar

Chiar daca ti se pare o solutie, cand iti lasi inelul in buzunar, riscul sa uiti de el si sa il pierzi este extrem de mare.

Newsletter