Home Nunta Accesorii Nunta 20 marturii de nunta ieftine si practice

20 marturii de nunta ieftine si practice

20 marturii de nunta ieftine si practice
Denisa Vasilescu
Duminică, 20.05.2012
O nunta perfecta nu inseamna neaparat o nunta scumpa. Exista o multime de modalitati prin care puteti avea o ceremonie ca-n povesti, fara a va goli buzunarele prea mult. Insa, trebuie sa fiti atenti la optiunile pe care le faceti si la furnizorii la care apelati. Pentru ca vrem sa ne asiguram ca veti face alegerile bune, va vom prezenta in continuare 20 de marturii ieftine si practice, cu preturi sub 3 lei!

Iata care sunt cele mai frumoase marturii de nunta ieftine si practice in acelasi timp:

Marturii ieftine sub forma de cutiute simple

Marturiile frumoase si ieftine, in forma de cutiute simple, sunt unele dintre cele mai practice marturii pe care le puteti folosi. Ele se potrivesc oricarui stil de nunta si sunt o varianta mai moderna a celebrelor “bomboniere”, care erau folosite in trecut la nunti. Le puteti umple atat cu bomboane, cat si cu ciocolata, arahide glazurate sau orice altceva va doriti. Aceste marturii reprezinta un mod foarte elegant prin care le veti transmite invitatilor multumiri pentru prezenta lor in cea mai importanta zi din viata voastra si vor fi foarte apreciate. Culorile le puteti alege in functie de tema nuntii si le puteti inscriptiona cu numele si data nuntii voastre. Pretul acestor marturii variaza intre 1,3 si 3 ron.

Cutie ciocolata accesorii ceremonie

Cutie fluturas accesorii ceremonie

 www.accesoriiceremonie.ro 2,5 ron  www.accesoriiceremonie.ro 1,3 ron
 
Cutiuta fabrica de accesorii
 
Marturie 2 fabrica de accesorii
 www.fabricadeaccesorii.ro 3 ron
 www.fabricadeaccesorii.ro 3 ron

 

Marturii cutiute cu forme speciale

Daca sunteti un cuplu modern si va doriti sa respectati traditiile, insa fara a face alegerile clasice, optati pentru marturiile cutiute cu forme speciale. Potrivite pentru orice tema moderna de nunta, aceste marturii sunt atat practice si ieftine, cat si foarte frumoase. Designul lor deosebit va reprezenta personalitatea cuplului vostru si le va oferi invitatilor cate o amintire frumoasa de la o nunta speciala. Noi va recomandam marturii cutiute in forma de saculet sau inimioara, daca veti avea o nunta de inspiratie romantica sau cele in forma de cufar, daca nunta voastra va fi una mai apropiata de clasic. Preturile incep de la 0,9 ron si ajung pana la 3 ron.

 
Cufar kraft metalic marturii nunta
Cufar marturiinunta

 www.marturiinunta.info 1 ron
 www.marturiinunta.info 0,9 ron
 
Marturie fabrica de accesorii
 
Saculet bomboane accesoriidenunta.ro
 www.fabricadeaccesorii.ro 3 ron
 www.marturii-de-nunta.ro 1, 98 ron

 

Marturiile ieftine, dar cu forme inedite

Daca vreti sa aveti o nunta deosebita pana la capat, optati pentru marturiile cu forme inedite. Perfecte pentru a impresiona invitatii prin designul lor, dar si foarte practice, aceste marturii vor fi alegerea potrivita pentru voi, mai ales daca sunteti un cuplu modern si optimist. Ce spuneti de niste marturii cutiute in forma de fluture? Sau, daca vreti sa optati pentru ceva si mai inedit, va propunem marturiile cutiute in forma de mire si mireasa. Aceste tipuri de marturii sunt dragute si ieftine si le vor oferi invitatilor vostri niste suveniruri placute de la nunta. Preturile lor incep de la 0,5 ron si ajung pana la 3 ron.

Fluturas accesorii ceremonie

Fluturas fabrica accesorii

 www.accesoriiceremonie.ro 1,5 ron
 www.fabricadeaccesorii.ro 3 ron
 
Marturie mire marturiinunta
 
Marturie mireasa marturiinunta
 www.marturiinunta.info 0,8 ron
 www.marturiinunta.info 0,5 ron

 

Marturiile ieftine in forma de saculet

Daca sunteti un cuplu clasic si veti opta pentru o nunta eleganta, marturiile de tip saculet vor fi cea mai buna optiune pentru voi. Fie ca veti alege saculetele din materiale speciale precum organza sau tul, fie din matase sau panza, aceste marturii vor exprima eleganta unei nunti cu bun gust. Saculetii pot fi umpluti cu orice tip de bomboane sau arahide glazurate si va vor reprezenta cel mai bine personalitatea. Le puteti decora cu flori artificiale pentru un plus de eleganta si, de asemenea, va puteti inscriptiona numele. Preturile acestor tipuri de marturii variaza intre 1,88 ron si 3 ron.

Saculet albastru fabrica

Saculet bomboane marturii nunta

 www.fabricadeaccesorii.ro 3 ron
 www.marturii-de-nunta.ro 1, 98 ron
 
Saculet dantela marturii nunta
 
Saculet fabrica de accesorii
 www.marturii-de-nunta.ro 1, 88 ron
 www.fabricadeaccesorii.ro 3 ron

 

Marturii deosebite, dar practice

Deosebit, practic si ieftin? Da, se poate! Daca vreti sa le oferiti invitatilor vostri niste marturii care sa iasa din tipare, dar sa fie si folositoare in acelasi timp, iata ce va propunem: brelocuri dragute, in forma de inimioara, pe care cei dragi sa le poarte la chei tot timpul, sau... poate un carnetel cu citate de dragoste, in care sa isi noteze diverse lucruri importante. Mai propunem, de asemenea, ramele foto de dimensiuni mici, in care isi pot pune orice fotografie doresc. Daca nici acestea nu se potrivesc stilului vostru, poate o sticluta chic de parfum va fi exact ceea ce cautati. Preturile unor marturii de genul acesta incep de la 2 ron si ajung pana la 3 ron.

Breloc accesorii de nunta

 
Carnetel marturii nunta
 www.marturii-de-nunta.ro 2, 48 ron
 www.marturii-de-nunta.ro 2 ron
 
Rame foto accesorii ceremonie
 
Sticluta parfum marturii nunta
 www.accesoriiceremonie.ro 3 ron
 www.marturii-de-nunta.ro 2,,48 ron

 

Din toate aceste marturii ieftine, dar elegante si inspirate, care ar fi alegerea ta?

Newsletter