Home Nunta mea Nunta mea Povestea nuntii noastre: Catalina si Robert

Povestea nuntii noastre: Catalina si Robert

Povestea nuntii noastre: Catalina si Robert
Karena
De Karena
Marţi, 13.09.2011

Intr-o zi frumoasa de aprilie, in care vremea a tinut cu mirii nostrii, Catalina si Robert, au avut parte de o nunta de neuitat. Cei doi s-au cunoscut acum 7 ani si au decis ca pe data de 17 aprilie 2010 sa-si uneasca destinele pentru a forma familia Neacsu. Odata cu stabilirea datei nuntii mireasa impreuna cu nasa, cea mai buna prietena a miresei, au inceput sa planifice nunta in cel mai mic detaliu.

Si pentru ca ei spun ca au avut o nunta nu cu mult fast, dar reusita va lasam si pe voi sa descoperiti care au fost cele mai frumoase si importante momente, originalitatea si bunul gust al mirilor, care s-a reflectat asupra fiecarui accesoriu- de la vestimentatie pana la decoratiuni.

VESTIMENTATII


Rochia de mireasa a fost cumparata de la Calin Design si a costat 1500 de lei. Voalul tot de la ei si a fost 400 de lei.Costumul mirelui a fost achizitionat de la Magazinul Victoria si a costat 1200 de lei. Pantofii lui i-am gasit la magazinul Unirea si au fost 200 de lei.

 

MACHIAJ SI COAFURA

Machiajul si coafura le datorez mainilor indemanatice si spiritului artistic al unei prietene. Pachetul intreg m-a costat 400 de lei.

ACCESORIILE

Pantofii i-am cumparat de la Veronesse si au fost facut pe comanda. Pretul lor final a fost de 300 de lei. Bijuteriile cu perle le-am luat de la Targul de nunti de la Sala Dalles si am dat pe ele numai 500 de lei.

 

RESTAURANTUL SI DECORATIILE

Am ales cocarde hanmade, saculetii au fost din tul cu bomboane in forma de mire si mireasa. Locatia nuntii a fost la Restaurant casa Anghel din sectorul 4, Bucuresti. Pentru aranjamentele florale am ales frezii si trandafirasi, iar pentru buchet si lumanari calealb si roz. Meniul la restaurant a fost de 50 de Euro.

VALSUL MIRILOR

Am dansat pe "Esti mireasa vietii mele", interpretata de Ovidiu Comornic.

TORTUL

Tortul l-am facut la cofetaria Alice, si a fost, de fapt, construit din mini-torturi/briose (cupcakes) umplute cu ciocoalata si visine. Ne-a costat 1800 de lei.

Newsletter