Home Moda Rochii de seara Rochii de seara pentru domnisoare de onoare... indraznete

Rochii de seara pentru domnisoare de onoare... indraznete

Rochii de seara pentru domnisoare de onoare... indraznete
Alexandra Irimiea
Duminică, 26.04.2009

 

 

   Vara este aproape. O simtim in fiecare raza de soare si in fiecare adiere usoara de vant. Iar, pe o asemenea vreme, este si pacat sa nu purtam rochii de seara indraznete de sezon. Am ales pentru tine 11 astfel de creatii vestimentare. Unele sunt poate prea indraznete, insa esti domnisoara de onoare, asa ca trebuie sa atragi privirile. Insa ai grija sa nu monopolizezi scena nuntii - pe primul loc trebuie sa fie mireasa!

 

   1. Verde crud

    Oana Savescu este un designer cunoscut pe podiumul romanesc pentru rochiile sale de mireasa, dar si cele de ocazie. Tinuta de mai jos, de un verde crud, introduce fericita "purtatoare" in atmosfera de sezon, si reuseste, prin designul unic, sa atraga toate privirile.


     Produs disponibil pe www.oans.ro. Mai multe detalii aici.

   2. Simple black

Daca vrei sa porti o rochie neagra, atunci aceasta ar putea fi o optiune. Este chiar foarte indrazneata, insa nu trece limita vulgaritatii. De fapt, rochia de mai jos face parte din acelasi stil Oans al Oanei Savescu: broderii, taieturi asimetrice, dantela din belsug si... senzualitate.


     Produs disponibil pe www.oans.ro. Mai multe detalii aici.


 

 

3. Alb indraznet

 

    Aceasta rochie vrea sa demonstreze ca o femeie isi poate pune in valoare senzualitatea si printr-o rochie pe alb, fara sa aleaga neaparat clasicul negru. Astfel, importatorul roman End Limits ne pune la dispozitie o tinuta foarte feminina, mai ales prin dantela si materialul transparent, realizata de casa de moda Jovani Fashion.

    Produs disponibil pe www.endlimits.com. Mai multe detalii aici.

 

 

4. Mini rosu

 

    Ce poate fi mai sexi decat un mini? Raspunsul este simplu: un mini rosu! Aceasta rochie este foarte potrivita pentru o domnisoara de onoare care trebuie sa-si indeplineasca indatoririle intr-o zi de vara calduroasa. Umerii goi ofera un plus de senzualitate, acel je ne sais quoi (acel ceva), pe care il cauta o domnisoara de onoare pentru o tinuta speciala de nunta.

    Produs disponibil pe www.endlimits.com. Mai multe detalii aici.

   5. Albastru senin

    Aceasta rochie de azur, care respecta cu strictete stilul Oans, este cat se poate de potrivita pentru o nunta de vara, mai ales daca in decor apare marea (o nunta romantica pe plaja) sau cel putin o piscina. Culoarea atrage imediat toate privirile, dar si taieturile indraznete sau... dantela.


     Produs disponibil pe www.oans.ro. Mai multe detalii aici.

   6. Straluciri metalice

    Am pastrat ce-i mai bun la sfarsit! Este vorba despre doua creatii Jovani, disponibile prin importatorul End Limits, care stralucesc pur si simplu datorita materialelor folosite. Sunt deosebite si, chiar daca nu au dantele si materiale transparente, reusesc sa fie la fel de senzuale.


     Produse disponibile pe www.endlimits.com. Despre rochia din stanga puteti afla mai multe detalii aici.

    Despre rochia din dreapta puteti afla mai multe detalii aici.

    Puteti admira mai multe rochii indraznete de vara in galeria foto de mai jos. Aceste produse sunt disponibile pe www.oans.ro si www.endlimits.com

 


 
 Vezi si altfel de modele de rochii de seara pe Margotte.ro.

Newsletter