Home Moda Rochii de seara Rochii de seara pastel ideale pentru domnisoare de onoare

Rochii de seara pastel ideale pentru domnisoare de onoare

Rochii de seara pastel ideale pentru domnisoare de onoare
Andreea Catrina
Luni, 31.05.2010
Chiar daca anul aceasta se poata culorile intense, se pare ca, in ceea ce priveste vestimentatia domnisoarelor de onoare, pastelurile se bucura de cel mai mare succes.

Nuantele delicate de roz, bleu, lila, verde crud ori galben se potrivesc de minune cu albul rochiei de mireasa, dand o nota usor sofisticata intregului eveniment.

Daca designul este esential in cazul rochiilor domnisoarelor de onoare, lungimea nu mai conteaza atat de mult anul acesta. Domnisoarele tale isi pot alege chiar rochii de lungime diferita, atata timp cat nu exagereaza cu fustele prea scurte, insa croiala si culoarea sunt de preferat sa fie aceleasi in cazul tuturor.

Mai jos ai cateva propuneri de croieli si designuri direct de pe podium si o serie de tinute corespondente pe care le poti gasi si in magazinele de la noi:

Rochie din sifon din prezentarea Amsale. Alaturi: rochie DeCosta .Rochie din sifon Jenny Yoo. Alaturi: rochie DeCostaRochita din matase naturala din colectia lui Alfred Angelo. Alaturi: rochie MariajLuxRochita semnata J. Crew. Alaturi: tinuta DeCostaRochita din matase Jenny Yoo. Alaturi: rochita Spossa Dell AmoreSfaturi legate de designul rochiilor domnisoarelor de onoare:

Nu vreau sa te influentez prea mult si sa-ti spun cum ar trebui sa arate rochiile domnisoarelor tale, pentru ca tu esti singura in masura sa aleaga modelele. Desigur, este bine sa va consultati si sa alegeti modele impreuna, nu sa le impui, insa daca gusturile lor nu sunt tocmai si gusturile tale, atunci e indicat sa purtati o discutie serioasa. La urma urmei tu esti mireasa si ar trebui ca prietenele tale sa-ti faca pe plac macar in aceasta zi ...

Din cate ai observat, sezonul acesta se poarta foarte mult rochiile fara bretele. Cu toate acestea, un astfel de design nu avantajeaza pe toata lumea, iar fetele cu sanii ceva mai mari s-ar putea sa intampine mici probleme. Daca rochiile domnisoarelor vor fi facute pe comanda, incearca sa adaptezi putin designul astfel incat toate prietenele tale sa se simta confortabil in propria tinuta.

Si inca ceva ... Poate vei spune ca nu conteaza, dar uneori detaliile fac totul! Atentie mare la incaltamintea domnisoarelor de onoare. Preferabil este sa poarte aceeasi culoare, daca nu acelasi model de pantof toate fetele. Spun asta pentru ca pe o rochie nude, bej ori crem, pot arata bine o paleta foarte mare de culori, vorbind aici despre incaltaminte, desigur. Dar sunt absolute sigura ca nu vrei sa te trezesti, la cinci domnisoare, cu cinci culori diferite la pantofi, asa ca nu uita de acest aspect, uneori neglijat!

Newsletter