Home Moda Rochii de seara Rochii de ocazie pentru domnisoara de onoare

Rochii de ocazie pentru domnisoara de onoare

Rochii de ocazie pentru domnisoara de onoare
Andreea Catrina
Miercuri, 25.02.2009   Credeati ca numai culorile deschise pot fi folosite in tinuta domnisoarei de onoare? Se pare ca designerii sunt de alta parere... Cel putin pentru urmatorul sezon, acestia recomanda viitoarelor mirese sa aleaga tinutele domnisoarelor de onoare intr-un mod care sa contrasteze cat mai mult cu rochia de mireasa.

 

 

   Daca pana acum cele mai obisnuite culori pentru tinutele domnisoarelor de onoare erau roz, verzui sau bleu, in aceasta primavara pana si negrul este acceptat. Culorile reci, tonurile puternice, materialele lucioase, toate sunt permise si chiar recomandate, daca vreti sa aveti o nunta in tendinte.

 

 

   Lungimea rochiei este si ea discutabila. Rochiile scurte au disparut se pare din trend, lasand loc de desfasurare tinutelor elegante, ori foarte lungi, ori midi, in foarte putine cazuri fusta fiind mai scurta de genunchi.

 

 

   Aspectul sofisticat, aproape perfect al tinutelor intra din aceasta primavara intr-o combinatie perfecta cu stilul casual, cu look-ul lejer. Altfel, nu ne putem explica de ce foarte multi designeri au ales pentru prezentari rochii extrem de sofisticate, dar cu buzunare laterale.

 

 

   Tendinta pare a fi spre rochiile drepte, in ceea ce priveste tinutele domnisoarelor de onoare, din ce in ce mai putini designeri preferand rochiile gen printesa pentru o astfel de ocazie.

 

 

   Daca v-ati propus o nunta tematica, sa spunem anii 50, atunci nu uitati nici de domnisoara de onoare care trebuie sa se incadreze perfect in tema. Alegeti o rochie inspirata din acea perioada, dar in linii moderne, asta nu inainte de a va informa asupra tendintelor legate de moda, din epoca respectiva.

Newsletter