Home Nunta Organizare nunta Cum au stricat 6 soacre nunta copiilor lor

Cum au stricat 6 soacre nunta copiilor lor

Cum au stricat 6 soacre nunta copiilor lor
Ioana Marinescu
Miercuri, 23.02.2022

Familia partenerului tau devine si a ta, odata ce decideti sa ramaneti toata viata impreuna, dar relatia cu aceasta nu se leaga automat. Mai ales cand mama lui nu te place sau are o personalitate nepotrivita cu a ta. Astfel de neintelegeri pot duce, insa, la situatii neplacute, iar cateva mirese au ales sa vorbeasca deschis despre asta. Vezi cum au stricat soacrele nuntile copiilor lor.

 

1. O tanara a povestit, pentru glamour.com , ce s-a intamplat cu soacra ei, in ziua nuntii. Femeia a dezvaluit ca familia iubitului ei avea un mod diferit de a interactiona, scotandu-se din sarite unii pe altii. In ziua nuntii, soacra ei a plans aproape tot evenimentul din cauza fostului ei sot, si el prezent la nunta. A fost nevoie de mult efort din partea miresei sa nu se lase atrasa in drama soacrei sale si sa se bucure, in continuare, de eveniment.

2. Cand vrei sa o lasi pe soacra ta sa spuna cateva cuvinte la nunta, trebuie sa fii pregatita pentru orice. S-a convins de asta si o tanara care a povestit cum mama sotului ei s-a ridicat in picioare si in loc sa ii felicite, a inceput sa se planga de cum era fiul ei cand era copil: ca nu isi facea temele, ca nu asculta, dezvaluind cam tot ce nu i-a placut in cei 32 de ani de viata ai lui.

3. Se intampla ca, uneori, soacra sa iubeasca viata si sa vrea sa se bucure de ea, chiar daca a trecut de prima tinerete. O tanara a dezvaluit ca mama sotului ei era genul care sugera sa bea shot-uri, daca ajungeau intr-un restaurant. In ziua nuntii, soacra a disparut, la un moment dat, de la nunta, iar mirii au trimis o domnisoara de onoare sa o gaseasca. Asa au gasit-o intr-o parcare, in bratele unuia dintre cavalerii de onoare, sarutandu-se ca in adolescenta.

4. In ziua nuntii, mireasa si-a luat domnisoarele de onoare, mama si soacra si dus la salonul hotelului in care avea loc nunta, pentru machiaj si coafura. In timpul sedintei de rasfat, soacra a bombardat-o pe mireasa cu mesaje despre cat de ingrozitor este totul si cat de nemultumita este de coafura. Dupa incheierea activitatii, femeia a mers in camera miresei, spunandu-i ca vrea ca angajatii salonului sa ii repare parul.

Mireasa, uimita, i-a povestit partenerului de viata ce a facut mama lui, iar acesta a confruntat-o. Femeia a negat ca ar fi facut mare caz, spunand doar ca tanara a exagerat.

5. O alta tanara si-a amintit cum nunta ei a fost departe de ce si-a imaginat din cauza soacrei. Ea si sotul ei au invitat 50 de persoane, dar nimeni din partea iubitului ei nu a confirmat prezenta. In ciuda prezentei restranse, cei doi au mers mai departe si si-au organizat evenimentul restrans. Desi a fost o zi frumoasa, cei doi miri au fost un pic dezamagiti ca doar partea miresei a asistat la eveniment.

Intorsi acasa de la petrecere, tatal sotului sau i-a sunat sa le spuna ca sotia lui anuntase pe toata lumea ca nunta a fost anulata, de aceea nu a fost nimeni prezent.

6. Pentru doi tineri, bucuria din ziua nuntii a fost umbrita de nemultumirile socrilor. Acestia au organizat o ceremonie restransa, din cauza pandemiei de COVID. La un moment dat, in timpul intalnirii de la restaurant, socrii si-au chemat fiul afara si au inceput sa se planga ca nu au fost si ei implicati destul in organizarea nuntii si ca nu li s-a acordat atentie in timpul evenimentului.

Tu ce relatie ai cu soacra? Te astepti la surprize neplacute din partea socrilor?

Newsletter