Home Mireasa Rochii Mireasa Tipuri de decolteuri pentru rochia de mireasa

Tipuri de decolteuri pentru rochia de mireasa

Tipuri de decolteuri pentru rochia de mireasa
Raluca Cristea
Joi, 08.05.2008
In cautarile tale pentru rochia de mireasa perfecta trebuie sa ai in vedere si modelul pe care il va avea aceasta in zona gatului. Multe mirese nu se mai gandesc si aleg ceea ce se poarta acum, fara sa se gandeasca la detalii estetice sau fizice. Dar aceasta alegere nu le pune in valoare corpul si silueta per ansamblu. Nu uita de importanta decolteului si afla care sunt cele mai folosite tipuri de decolteuri pentru rochiile de mireasa.

In continuare iti prezentam cateva tipuri de decolteuri care te vor face sa arati si sa te simti cea mai frumoasa mireasa.
decolteu_inalt
  • Decolteu inalt: acesta urmeaza curbele claviculei terminandu-se la baza gatului. Este inalt atat in fata cat si in spate, se muleaza in parti terminandu-se in cateva cusaturi fine pe umeri. Va pune in valoare zona pieptului si se potriveste de minune celor care au pieptul mai mic. De evitat daca ai bustul mare.
 

decolteu_inalt
 
  • Decolteu patrat: acest decolteu se potriveste foarte bine celor care sunt deja inzestrate in zona bustului fara insa a descoperi foarte mult. Se poate apela la acest decolteu aproape pentru toate tipurile de silueta.


  • Decolteu inchis: este tipul de decolteu inchis in fata dar deschis in spate, cu o singura bretea in jurul gatului. Se potriveste cel mai bine celor inalte si/sau cu umerii mai mari si nu celor cu umerii mici sau cu bustul proeminent.
decolteu_inalt
  • Decolteu in forma de V: se potriveste foarte bine pentru miresele cu forme accentuate iar adancimea decolteului depinde de tipul rochiei si de material.

decolteu_inalt
  • Decolteu adanc: acest decolteu este in forma de U si se potriveste majoritatii mireselor, indiferent de forma corpului.
 
decolteu_inalt
 
  • Decolteu fara bretele: se potriveste cel mai bine celor cu umerii mai mari si bine conturati. Evitati-l daca aveti pieptul mic.


  • Decolteu tip Queen Anne: acest tip de decolteu este inalt in zona din spate a gatului si se deschide in zona din fata, deasupra pieptului. Poate fi purtat de majoritatea mireselor si poate chiar ajuta in alungirea siluetei.


Exista multe tipuri de decolteuri pentru rochia de mireasa si mai sus am reusit sa povestim doar despre cateva dintre ele, cele mai des intalnite. Atunci cand probezi rochia de mireasa nu uita sa pui mare accent si pe tipul de decolteu ales. Intotdeauna sa fii obiectiva si sincera cu felul in care arati.

  Pentru rochia de mireasa, alege tipul de decolteu potrivit, caci vei fi in centrul atentiei toata ziua nuntii!

Newsletter