Home Mireasa Rochii Mireasa Rochii de mireasa unicat pentru o zi speciala

Rochii de mireasa unicat pentru o zi speciala

Rochii de mireasa unicat pentru o zi speciala
Gabriela Popa
Miercuri, 05.09.2012

De ce ai alege o rochie de mireasa unicat pentru ziua nuntii? Pentru ca la un astfel de eveniment nu iti doresti numai sa arati foarte bine, dar vrei sa te simti speciala, unica. O rochie de mireasa unicat iti va avantaja silueta pentru ca va fi croita dupa masurile tale si, mai important, va respecta intrutotul indicatiile tale de design.

Afla care sunt beneficiile unei rochii de mireasa unicat si de unde poti achizitiona astfel de modele!

O rochie de mireasa unicat este ca un vis devenit realitate. Desi tu nu ai capacitatile necesare pentru a materializa acest vis, un designer priceput va sti sa transforme indicatiile si sugestiile tale in acea rochie de mireasa in care deja te vezi imbracata.

Rochii mireasa unicatCosmina Englizian

Desi piata rochiilor de mireasa este foarte variata, iar modelele sunt care mai de care mai impresionante, este foarte greu sa gasesti un model care sa iti impace toate dorintele. Daca ai gasit in sfarsit rochia in stil printesa pe care o cautai, vei observa ca nu are umerii goi, asa cum iti doreai. Cand ai descoperit o rochie cu umerii goi, vei vedea ca nu este confectionata din dantela si lista, poate cu dezamagiri, poate continua. Astfel de neplaceri pot fi uitate printr-o simpla comanda la un designer care va realiza exact ceea ce doresti, pe masura ta. Nu numai ca vei scuti timpul pe care l-ai fi petrecut proband zeci de rochii de mireasa, dar acum vei fi sigura ca rochia ta de mireasa unicat este speciala si iti vine minunat!

Rochii de mireasa unicatCosmina Englizian

O alta varianta pentru care poti opta este alegerea unei rochii de mireasa dintr-o colectie de designer pe care o poti personaliza. Chiar daca nu va face parte din colectia de rochii de mireasa unicat, modelul modificat va fi personalizat in functie de nevoile si dorintele tale. Fie ca vrei sa o scurtezi, sa adaugi un detaliu sau sa ii maresti trena, aceste lucruri importante pentru tine pot fi discutate cu un specialist care iti va transforma dorintele in realitate.

Rochii de mireasa unicatLaura Olteanu

Tot de la un designer vei putea afla ce stil de rochie de mireasa ti se va potrivi cel mai bine. Croitorul sau designerul de rochii de mireasa iti poate oferi consiliere vestimentara si te poate sfatui, astfel incat tu sa iei cea mai buna decizie. In functie de silueta ta si de atu-urile tale el iti spoate spune ce sa eviti si ce elemente sa folosesti in rochia de mireasa unicat pe care o doresti.

Rochii de mireasa unicatGina Butiuc

Desi pentru multa lume ideea unui rochii de mireasa unicat se traduce prin lux sau grija unor cheltuieli suplimentare, se poate spune ca aceasta metoda nu mai este destinata doar vedetelor care apeleaza la marile case de moda. Rochiile de mireasa unicat au inceput sa cunoasca o crestere in randul preferintelor mireselor tocmai datorita avantajelor multiple pe care le ofera.

Rochii de mireasa unicatGina Butiuc

La nivelul bugetului, alegerea unei rochii de mireasa unicat este chiar o decizie inteleapta, avand in vedere raportul calitate-pret- satisfactie, mai ales luand in considerare faptul ca preturile practicate nu difera foarte mult de cele practicate de magazinele care ofera rochii de mireasa pret-a-porter.

Rochii de mireasa unicatCosmina Englizian

Magazine unde iti poti comanda rochii de mireasa unicat:

https://www.karena.ro/magazine/rochii-mireasa/bucuresti/cosmina__englizian/

https://www.karena.ro/magazine/rochii-mireasa/oradea/gina-butiuc/

https://www.karena.ro/magazine/rochii-mireasa/bucuresti/laura-olteanu/

Tu ai alege sa porti o rochie de mireasa unicat in ziua nuntii?

Newsletter