Home Mireasa Rochii Mireasa Rochia ta de mireasa spune o poveste

Rochia ta de mireasa spune o poveste

Rochia ta de mireasa spune o poveste
Louise Tanase
Luni, 24.03.2014
Rochia de mireasa trebuie sa spuna ceva, nu numai tie si iubitului tau, ci tuturor celor care te privesc purtand-o. Indiferent daca rochia ta de mireasa te alege pe tine sau tu o alegi pe ea dintre sute de alte rochii, povestea voastra trebuie sa fie inspirata de aceeasi iubire. Princess Brides te invita sa iti creezi sau sa iti recunosti povestea.

Rochia ta de mireasa poarta in faldurile sale o istorie intreaga alcatuita din visele unei copile, dragostea unei femei, sperantele unui barbat care pune un inel pe un deget, petale de flori uscate in amintirile create in doi si un dans fara sfarsit. Princess Brides va ofera ocazia sa va transpuneti povestea unica intr-o rochie de o frumusete inegalabila. Afla care este rochia ta de mireasa si ce poveste spune ea.

Dragoste ca in filme

Categoric, povestea pe care o spune rochia ta de mireasa pare desprinsa din filmele romantice care ne-au aprins imaginatia de-a lungul timpului. O poveste de iubire care nu este invinsa nici de timp, nici de distanta si care isi gaseste implinirea in cea mai frumoasa zi a vietilor voastre: ziua nuntii.

Rochia ta de mireasa poate fi senzuala, retro, accesorizata dramatic sau deloc - important este ca materialul din care este confectionata sa fie de cea mai buna calitate pentru a trece proba sarutului, sa te faca sa te simti confortabil pentru a dansa toata noaptea si sa atraga toate privirile asupra ta.

 

Dragoste ca in basme

Cod: KS 146-06; Pret: 4400 Lei 

Dragostea voastra nu poate fi soptita decat de fosnetul unei rochii de printesa, bogata, luxurianta, cu accente pretioase din dantela, perle si cristale. Vrei o rochie care sa te faca sa te simti un personaj desprins dintr-unul din basmele pe care le citeai in copilarie?

Cod: KS 146-25; Pret: 3550 Lei

Rochia de mireasa Princess Brides in stil printesa iti poate oferi toate senzatiile pe care ti le doresti - poti fi cea mai frumoasa mireasa, poti sa iti indeplinesti toate visele, poate spune "si au trait fericiti pana la adanci batraneti".

Dragostea urbana

 

                                Cod: JAS 9731; Pret: 7500 Lei                           Cod: JAS 9732; Pret: 8000 Lei

Fara indoiala, esti o femeie a timpului nostru: traiesti intens, iubesti cu patima si povestea voastra de iubire este una bine ancorata in prezent. Un mare oras, aglomerat, viu si vibrant reprezinta caminul sufletului tau si decorul iubirii voastre. Rochia ta de mireasa perfecta este una care spune o poveste agitata, in ritm trepidant. Vei alege, fara indoiala, o rochie in care sa te simti moderna si contemporana, fara prea multe detalii sau accesorii.

Dragoste ca un vis de vara

Princess Brides

Rochia ta de mireasa va spune o poveste cu décor marin, in care dansul vostru are ritmul valurilor marii, iar iubirea voastra este nemarginita ca cerul de vara. Esti romantica, libera si fericita, iar rochia ta trebuie sa iti dezvaluie firea oricui te priveste.

Princess Brides

Rochia ta de mireasa nu este nici prea simpla, nici prea incarcata - destul de usoara pentru ca briza marii sa o involbure, dar suficient de grea cat sa lase urme pe nisip.

Dragoste in doi

Princess Brides

Povestea voastra este simpla si curata ca un suflet in fata primei iubiri. Rochia ta de mireasa spune povestea vostra soptit, parca vrand sa fie ascultata, parca incercand sa o pastreze doar pentru voi.

Princess Brides

Categoric tu nu vei imbraca rochia de mireasa nici pentru a fi imortalizata in fotografii, nici pentru a smulge o lacrima mamei, nici pentru a ului invitatii la nunta. Rochia ta de mireasa te imbraca numai pentru el, pentru tine si pentru povestea voastra.

Rochia ta de mireasa Princess Brides ce poveste va spune?

Vizita la salon se face doar pe baza de programare in prealabil!

Pentru programari si informatii suplimentare ne puteti contacta:
Luni - Vineri: 12:00 - 20:00;
Sambata:        11:00 -16:00;

Adresa:
Bld. 1 Mai, nr. 27, Sector 6, Bucuresti.

Telefon: 0767731649, 0742327823

email: office@princessbrides.ro
- See more at: http://www.princessbrides.ro/contact.html#.UzFDqIXkvd8

Vizita la salon se face doar pe baza de programare in prealabil!
Pentru programari si informatii suplimentare ne puteti contacta:
Luni - Vineri: 12:00 - 20:00;
Sambata: 11:00 -16:00;
Adresa: Bld. 1 Mai, nr. 27, Sector 6, Bucuresti.
Telefon: 0767731649,0742327823; Email: office@princessbrides.ro  

Newsletter