Home Lifestyle Ce spune despre tine forma buzelor

Ce spune despre tine forma buzelor

Ce spune despre tine forma buzelor
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 26.03.2024

Forma buzelor este un bun indicator al personalității unei persoane. Dacă ai buzele cărnoase, cu siguranță exprimi senzualitate și ești o persoană atractivă, dacă ai buzele ascuțite, ai o ascuțime a minții ieșită din comun. Tu știi ce spune forma buzelor despre tine?

Cu un simplu gest făcut din buze comunici mai mult decât ai putea în 1000 de cuvinte. Îți poți mușca buza într-un mod senzual și este evident că îți place persoana pe care o vezi. De asemenea, îți poți mușca buza într-un mod repetitiv și este clar că ai o stare de nervozitate. Desigur că există și o varietate de zâmbete care pot exprima sarcasmul, timiditatea, zâmbete formale, false, zâmbete candide, inocente, venite din inimă.

Practic, buzele reprezintă un mod de a comunica cu lumea din exterior, nu numai prin glas, ci și prin mimică. Știai că forma buzelor este suficientă pentru a prezice trăsăturile de personalitate, temperamentul, comportamentul oamenilor în anumite situații? Mai privește-te odată în oglindă vezi în ce categorie se încadrează buzele tale și ce spun acestea despre personalitatea ta.

Buzele naturale

buze trandafir

Buzele naturale sunt nici prea subțiri nici prea groase, ci echilibrate, proporționate și cam de aceeași dimensiune sau formă. La fel ca și buzele tale, ai o personalitate stabilă, nu ești nici prea emoțională, nici prea temperată, acest lucru te ajută să fii calmă și liniștită în situații extreme. De asemenea, trebuie să știi că ești un bun ascultător, un om empatic și ești capabilă să dai sfaturi potrivite atunci când oamenii ți le cer.

Buzele subțiri

buze subtiri

Atunci când atât buza superioară, cât și cea inferioară sunt subțiri, ești genul de om mai singuratic, care poate petrece ore întregi cu sine însuși și nu se va plictisi, nu se va simți singură. Ești o persoană care se simte bine în propria sa companie și care nu pune prea mare accent pe întrunirile sociale. De asemenea, deși ești iubită și admirată de mulți oameni, din lipsa ta de interes pentru socializare, din păcate nu ești un bun antreprenor și nu te implici prea mult în gestionarea banilor și afacerilor.

Buzele cărnoase

buze carnoase

Dacă ai buzele cărnoase, nu ești egoistă, dar îți place să te pui mereu pe primul loc. Ești genul de persoană care va fi alături de cea mai bună prietenă la nevoie, chiar și la ora 3:00 dimineața, dar nu atunci când a doua zi are o întâlnire importantă. Lași impresia persoanelor care te admiră că ești obsedată de felul în care arăți, mai ales pentru că îți place să îți conturezi și evidențiezi buzele, dar de fapt cauți perfecțiunea și frumusețea în toate lucrurile.

Buze în forma arcului cu săgeată a lui Cupidon

femeie se uita in ciob de oglinda

Cu siguranță îți imaginezi arcul cu săgețile lui Cupidon cu buza de sus perfect conturată și buza de jos mai cărnoasă. Acest lucru spune despre tine că îți place să petreci minute în șir conversând cu oamenii care au aceleași calități oratorice ca tine. În plus, aceasta este tipologia buzelor senzuale, care te pot ajuta să scapi din orice situație neplăcută nepedepsită, doar pentru că buzele tale arată perfect.

Buza superioară mai groasă decât cea inferioară

Deși nu este o formă obișnuită pentru buze, atunci când ai buza superioară mai groasă decât cea inferioară, poți spune despre tine că îți place mai mult să oferi iubire decât să primești și nu prea pui preț pe posesiunile materiale sau oamenii materialiști. Îți place să îți aperi cu fermitate emoțiile, credințele, dorințele și nu există tăgăduială când vine vorba de a lua decizii importante.

Buza de sus mai subțire decât cea de jos

Dacă ai buza superioară subțire și buza inferioară mai groasă, atunci ești plină de energie și entuziasm, ești încrezătoare în forțele proprii și nicio sarcină nu este imposibilă pentru tine. De asemenea, comunici foarte ușor cu oamenii, ajungi să fii cunoscută ca fiind cea mai prietenoasă persoană din grup și îți folosești intuiția atunci când vine vorba de situații stresante.

Buzele ascuțite

femeie in oglinda

Atunci când ai forma buzelor ascuțită îndeosebi în partea de sus, te poți considera o persoană foarte sensibilă, empatică, căreia îi place să ajute oameni nevoiași, ești plină de compasiune și crezi că lumea poate fi un loc mai bun și tu poți ajuta în această misiune.

Buza superioară în formă de V

Dacă ai buza superioară în forma literei V, atunci ești o persoană foarte creativă, ai modalități interesante de autoexprimare, ești expresivă și poți socializa cu ușurință cu cei din jur. Deși această calitate nu te va ajuta în ceea ce privește creativitatea, te va ajuta să îți amintești totul în viață, chiar și numele unor persoane pe care le-ai întâlnit o singură dată. Concret, ascuțimea buzelor este strâns legată de ascuțimea minții.

Fără doar și poate, buzele reprezintă una din cele mai frumoase trăsături ale feței, care spun foarte multe despre personalitatea ta. Toate aceste caracteristici sunt extrem de relevante, fiindcă îți poți da seama de cei de lângă tine doar analizându-le forma buzelor.

Surse foto: pexels.compexels.compexels.compexels.compexels.compixabay.compixabay.com

Surse articol: stylecraze.com

Newsletter