Home Mireasa Frumusete Fardul de pleoape este depășit! Cu se să îl înlocuiești

Fardul de pleoape este depășit! Cu se să îl înlocuiești

Fardul de pleoape este depășit! Cu se să îl înlocuiești
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Vineri, 29.03.2024

Tendințele în modă și make-up evoluează și se schimbă de la an la an. Deși pare greu de crezut, fardul de pleoape nu mai este la modă! Cu ce îl poți înlocui pentru a obține un machiaj natural, la modă, care să îți evidențieze ochii?

Fardul de pleoape nu mai este la modă în 2024. Reprezentanții generației Z susțin că acest produs, care până nu demult nu lipsea din ritualul zilnic de machiaj, este demodat. Acum se caută un look cât mai natural, de aceea fardul de pleoape a rămas de domeniul trecutului.

Fardul de pleoape colorat, cu puțin sclipici, care adăuga o strălucire minunată ochilor tăi, poate fi înlocuit de alte produse, mai discrete, cu un efect de strălucire naturală. Faptul că generația Z nu mai folosește fardul de pleoape nu înseamnă că trebuie să îți arunci toate produsele pe care le ai în trusa ta de machiaj și pe care le-ai folosit cu drag, dar poți lua în calcul și alte opțiuni pentru a fi la modă cu tendințele anului 2024.

Folosește un eyeliner în locul fardului de pleoape

femeie foloseste creion de ochi

Se pare că generația Z a întors spatele aspectului de pleoape grele, colorate, din cauza timpului și efortului depus pentru a le aduce la perfecțiune. Poți opta pentru o revigorare estetică alegând un eyeliner în locul fardului de pleoape. Desigur că nu va fi același efect vizual, dar poți încerca să folosești următoarea tehnică sugerată de specialiști. Astfel, vei depune un efort minim pentru a te machia și vei fi în tendințe.

Pentru a obține acest aspect ai nevoie de un eyeliner pe care îl vei aplica într-un strat subțire pe colțul exterior al pleoapei inferioare, după care îl vei blendui spre interior folosind degetul sau un instrument curat, ori un bețișor de urechi. Apoi poți continua același tipar pe pleoapa superioară, unde vei crea o linie mai groasă, care, blenduită va da un aspect fabulos look-ului tău.

Aplică luciu pe pleoape

machiaj femeie

Una din cele mai noi tendințe în machiaj, care îți va oferi un aspect natural, este reprezentat de aplicarea luciului pe pleoape. În primul rând, vei avea nevoie de un rimel pe care îl poți aplica în mai multe straturi, pentru a obține un aspect de prelungire și de volum, iar ulterior poți adăuga luciu pe pleoapele tale, astfel încât să pară mai strălucitoare.

Poți folosi un luciu incolor, strălucitor, subtil, pentru a obține un efect miraculos. Dacă iei în calcul să folosești luciu de buze pe pleoape, trebuie să te gândești de două ori înainte de a lua o asemenea decizie, pentru că nu este sigur de aplicat în jurul ochilor, mai ales dacă are un efect de mărirea buzelor. Luciul de buze aplicat în zona sensibilă a ochilor poate irita pielea.

Rimelul colorat

ochi rimel albastru

Pe piață există diferite tipuri de rimel în culori precum albastru, verde, roșu, care îți va da un aspect inedit și va ține locul de fardului de pleoape. Rimelul colorat este în tendințele modei de ceva vreme, mai ales în tendințele de primăvară-vară 2024. Deși fardul de pleoape poate fi înlocuit, rimelul și genele false nu pot fi înlocuite.

Așa cum un fard de pleoape colorat îți poate evidenția ochii, rimelul colorat se va dovedi o armă excelentă a evidențierii frumuseții culorii și aspectului ochilor tăi. Află care este nuanța de rimel care ți se potrivește și oferă-ți șansa de a ieși în evidență fără a folosi fard de pleoape.

Moda și tendințele în machiaj sunt în continuă schimbare, de aceea trebuie să ne adaptăm vremurilor și să luăm în calcul sfaturile specialiștilor pentru un look cât mai natural și mai plăcut.

Surse foto: pexels.compexels.compexels.compexels.com

Surse articol: women.com

Newsletter