Home Cuplu Psihologia cuplului Cele 9 fraze care ar trebui să te convingă să rupi o relație

Cele 9 fraze care ar trebui să te convingă să rupi o relație

Cele 9 fraze care ar trebui să te convingă să rupi o relație
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 15.02.2024

De câte ori nu te-au rănit cuvintele partenerului tău spuse cu mare lejeritate? Cum recunoști frazele care reprezintă un adevărat pericol pentru relație și care sunt cele care ar trebui să te convingă să pui capăt suferinței prin care treci?

Unii bărbați toxici pentru partenerele lor, iar acestea nu văd adevărata natură a celor cărora își oferă trupul și sufletul. Despărțirea și divorțul sunt iminente în cazul în care partenerul tău folosește anumite fraze, deoarece viitorul tău cu această persoană poate fi înlăcrimat. În cazul în care cel alături de care stai zi de zi folosește cuvinte care te dor, atunci trebuie să iei o decizie, înainte de a fi prea târziu.

Cele mai periculoase 9 fraze pe care le poți auzi în relatie

1. „Nu sunt pregătit

Bărbații care nu sunt pregătiți pentru o relație de lungă durată sau pentru o relație serioasă sunt, de regulă, cei care vor să copilărească, să beneficieze de libertate, dar să aibă și pe cineva alături. Dacă partenerul tău amână cererea în căsătorie sau nu vrea să oficializeze relație, atunci trebuie să îți regândești dacă este ce ai nevoie.

2. „Aș vrea să mă întâlnesc și cu alte femei”

Oare tu ai vrea să te întâlnești cu alți bărbați? De ce ar avea partenerul tău dreptul să-ți spună o asemenea frază, care te rănește, de cele mai multe ori, și să te determine să accepți o relație deschisă, în care el să fie cel care se bucură de tot ce își dorește, chiar cu prețul suferinței tale?

3. „Nu pot să-ți promit nimic”

barbat femeie pe o banca

Dacă partenerul tău nu poate să-ți facă nicio promisiune în legătură cu o eventuală dată a nunții, cu un concediu în care urmează să plecați doar voi doi sau cu dorința ta de a avea o relație serioasă cu el, înseamnă că nu aveți un viitor împreună. Meriți o persoană care să-ți facă promisiuni pe care să le respecte.

4. „Pe lângă tine mai am și alte opțiuni. Îmi pare rău.”

În momentul în care partenerul tău îți spune că mai există alte femei care îi fac curte și nu este decis în privința ta, atunci cu siguranță nu ține suficient de mult la tine, încât să refuze toate celelalte opțiuni pe care le are. Ar trebui să îi oferi libertatea de care are nevoie, iar atunci când se va întoarce înapoi la tine, să-ți revizuiești și tu opțiunile pe care le ai în acel moment.

5. „Nu văd niciun viitor alături de tine”

discutie in cuplu

În cazul în care iubitul tău nu vede un viitor alături de tine, nu te vede îmbrăcată în mireasă la brațul lui, atunci nu este persoana potrivită.

6. „Eu sunt de vină”

Bărbatul care ia toată responsabilitatea asupra sa este cel care dorește să evite orice discuție în contradictoriu în ceea ce privește relațiile. Totodată, partenerul tău preferă să ia întreaga vină asupra lui și din cauză că nu ține suficient de mult la tine încât să îți ofere ceea ce meriți.

7. „Am doar nevoie de puțin spațiu”

Dacă partenerul tău are nevoie de spațiu atunci, oferă-l, mai ales dacă îți cere acest lucru în mod repetat. Semnificația acestei fraze este mult mai profundă, partenerul dorind doar mai mult spațiu pentru a-și evalua opțiunile pe care le are.

8. „Nu am depășit relația cu fosta mea parteneră”

barbat femeie se cearta

Un bărbat care nu depășește relația cu fosta este un bărbat care nu ține cu adevărat la tine. Și dacă te tot compară cu fosta lui și plânge după aceasta, atunci oferă-i posibilitatea de a se întoarce la ea.

9. „Mai am nevoie doar de puțin timp”

Aceasta este replica unui bărbat care trage de timp, în speranța că se va convinge asupra viitorului relației cu tine sau va găsi ceva mai bun. Dacă pretinde că are nevoie de mai mult timp să își schimbe serviciul pentru a se muta alături de tine, să te ceară în căsătorie, să facă rost de bani pentru o nouă locuință sau pentru a-ți cumpăra inelul de logodnă, este posibil să aștepți mult și în zadar acțiunile sale.

Ai auzit cel puțin una din aceste replici din partea partenerului tău de cuplu? Este posibil să nu te afli în relația potrivită…

Surse foto: pexels.comunsplash.com

Surse articol: zodiacshine.com

Newsletter