Home Cuplu Psihologia cuplului Horoscopul dragostei 2024. Ce te asteapta in relatie

Horoscopul dragostei 2024. Ce te asteapta in relatie

Horoscopul dragostei 2024. Ce te asteapta in relatie
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Miercuri, 10.01.2024

Anul 2024 este un an de referință pentru mulți dintre nativii zodiacului. Caută-ți semnul zodiacal și vezi ce surprize te așteaptă pe plan amoros în noul an. Te căsătorești, te desparți sau te bucuri de aventuri, flirturi și călătorii senzuale?

Ești pasionat/ă de astrologie și vrei să știi ce îți rezervă astrele în noul an? 2024 va fi foarte blând și cu multe evenimente pe harta astrală. Fiecare zodie urmează să se bucure de experiențe unice pe plan amoros, unii nativi lăudându-se cu o efervescență ieșită din comun, în timp ce altele își întâlnesc sufletul pereche, se căsătoresc sau încheie un ciclu negativ, pentru a face loc unui nou început pozitiv în iubire.

Berbec

zodia berbec

În anul 2024, Berbecul va fi încrezător în forțele proprii, va avea un magnetism ieșit din comun, cu care va atrage potențialii parteneri cu multă ușurință și grație energiei debordante, care îl va face pe nativ irezistibil sexului opus. Berbecii singuri își vor găsi, cu siguranță, un partener pe placul lor, pentru că 2024 le aduce stabilitate și noroc în dragoste, iar berbecii care deja sunt într-o relație se vor bucura de o legătură mult mai profundă cu jumătatea lor și, de ce nu, chiar de o propunere de căsătorie.

Taur

Taurul este cel mai frumos aspectată zodie din acest an atât din punct de vedere al dragostei, cât și financiar, pentru că Jupiter, marele benefic, tranzitează această zodie și aduce noroc, prosperitate și abundență în toate domeniile. Taurii vor avea parte de surprize plăcute din partea destinului, de persoane noi pe care le vor întâlni și vor fi exact pe placul lor, și de relații sănătoase, armonioase, cu perspectivă de căsătorie. Pentru Taurii care se află deja într-o relație, astrologii prevăd numeroase escapade alături de iubit/ă în urma cărora se vor cunoaște mai bine unul pe celălalt și vor dezvolta sentimente mult mai profunde.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de numeroase întâlniri romantice în anul 2024. De fapt, acest an este revelator și transformator pentru nativii care au suferit, au lăsat în urmă vechile relații și obiceiuri proaste pentru a face loc în viața lor unui suflu nou. Pentru Gemenii care se află deja într-un cuplu, astrele îi încurajează să își exprime cele mai adânci sentimente și temeri și să-și arate vulnerabilitatea în fața partenerului, pentru că numai așa vor obține o conexiune demnă de invidiat. Nu este exclusă apariția copiilor sau nepoților ori unirea destinelor în fața ofițerului Stării Civile și a preotului.

Rac

zodia rac

Familistul zodiacului, Racul, își dorește de mult un an precum 2024, în care toate ușile i se deschid atât pe plan personal cât și profesional. Racul va fi ajutat de prieteni, sprijinit pe casa prieteniei și a relațiilor sociale prin intermediul cărora își poate afla sau întâlni jumătatea vieții lui. Racii trebuie să fie deschiși oportunităților care apar de nicăieri, trebuie să fie pregătiți de întâlniri cu prietenii, evenimente, vacanțe cu iubiea vieții lui și de un an în care nu se vor plictisi.

Leu

zodia leu

Leii, reprezentanți ai zodiilor de foc, vor fi în centrul atenției așa cum își doresc în anul 2024. Cei singuri își vor găsi un partener la fel de energic și de neînfricat ca ei, însă nativii trebuie să fie atenți la relațiile de scurtă durată, pasagere, care pot lăsa urme în sufletul lor. Pentru Leii deja căsătoriți sau într-o relație, partenerii se vor dovedi cei mai înfocați fani și suporteri ai lor pe plan profesional.

Fecioara

Anul 2024 va fi destul de neobișnuit pentru Fecioare, pentru că magnetismul lor va crește, putând chiar să-și exprime abilitățile și talentele în noi modalități. Cu Saturn în casa relațiilor, cuplurile deja formate în care există un nativ Fecioară se vor suda pe timp îndelungat, iar cei singuri își vor găsi perechea pe care o așteaptă de atât de mult timp. Cert este că Fecioara se va concentra în acest an pe călătorii, pe studii superioare, pe începerea unor conexiuni cu persoane care să le împărtășească valorile și stilul de viață.

Balanta

Nativii Balanță sunt cuprinși de o aură de mister, dar și de voioșie în anul 2024. Acum este momentul să și scoată la iveală emoțiile intense, sentimentele ascunse, pentru că destinul le oferă întâlniri neașteptate cu persoane care le vor marca existența. Pentru Balanțele care se află deja într-o relație, vor exista discuții despre căsătorie, despre un viitor împreună și va avea loc o transformare la nivelul înțelegerii dintre parteneri. Nativii balanță care își doresc copiii își vor vedea visul împlinit, iar cei care duc dorul cuiva, în toamnă va apărea cu siguranță o persoană din trecut care le va face o nouă ofertă pe plan amoros.

Scorpion

zodia scorpion

Misteriosul Scorpion va avea în anul 2024 vise împlinite grație alinierii planetelor, conexiuni importante cu persoane cu semnificație majoră în viața nativilor, doar dacă își păstrează mintea deschisă și permit spontaneității să își facă loc în fiecare zi din viața lor. Pe Scorpioni îi așteaptă un an foarte dinamic, plin de oportunități, pe care astrele le oferă, iar pe plan amoros, relația cu partenerul este foarte armonioasă.

Săgetător

Carismaticul și aventurierul Săgetător va găsi dragostea în anul 2024 acolo unde se așteaptă mai puțin. Fie că ies în parc, fac jogging sau pur și simplu merg la cumpărături, destinul le poate scoate în cale acestor nativi o persoană sau un suflet pereche care să aibă o mare însemnătate în viața lor. Nu vă sfiiți în a filtra cu colegi, cu vecini, cu prieteni care sunt la fel de singuri, pentru că nu se știe de unde apare o relație reușită. Pentru Săgetătorii care sunt deja într-o conexiune amoroasă, anul 2024 aduce vise împlinite, grație suportului pe care partenerul sau partenera de cuplu îl oferă. Puteți renova casa, puteți începe un alt proiect sau chiar concepe un bebeluș, în funcție de dorințele și de țelurile pe care vi le-ați propus la începutul anului. Săgetătorii care se află în relații toxice trebuie să se elibereze pentru a întâlni persoana compatibilă așa cum sugerează astrele, iar destinul le va scoate în cale jumătatea pe cărările profesiei și activităților de la job.

Capricorn

Truditorul zodiacului, Capricornul, este cel care în anul 2024 termină tot ce are de rezolvat pe plan profesional și se ocupă un pic și de propria lui persoană, de sentimente și de nevoile lui pe plan afectiv. Pentru Capricornii singuri, astrologii sugerează începerea unui nou hobby, a unui nou proiect, plimbări în aer liber, unde pot întâlni persoana potrivită cu care vor merge la braț o perioadă îndelungată. Capricornii trebuie să fie mai jucăuși, mai deschiși și astrele îi vor binecuvânta cu o relație pe sufletul lor.

Vărsător

Vărsătorul este foarte frumos aspectat în anul 2024 pe planul amoros, mai ales dacă este singur. Primăvara va aduce nativilor aventuri, flirturi și reîntâlniri cu foste iubite sau cu foști iubiți, iar ulterior își pot găsi jumătatea acolo unde se așteaptă mai puțin. Pentru unii nativi care se află deja într-o relație este momentul să găsească pasiuni stimulare cu cele ale partenerului, să meargă în călătorii, în aventuri și să-și arate dragostea și aprecierea față de celălalt.

Pești

Visătorii Pești trebuie să iasă din propria carapace anul acesta, să participe la evenimentele la care sunt invitați pentru că nu se știe niciodată de unde apare oportunități pe plan amoros. Până în luna mai, Peștii au timp să își redefinească obiectivele din punct de vedere sentimental, mai ales dacă sunt persoane singure, iar în a doua jumătate a anului, în relațiile care sunt deja toxice sau care nu-i mai împlinesc pe nativi, va apărea ruptura. Nativii care se află în relații serioase de mult timp se vor bucura de un an în care își pot exprima emoțiile și pot să își cunoască mai bine partenerul de viață. Pentru unii Pești chiar bat clopote de nuntă, iar astrele favorizează noi începuturi încununate cu succes.

Fiecare zodie în parte are aspecte bune, dar și mai puțin pozitive în anul 2024. Important este să știm să fructificăm tot ceea ce astrele ne oferă și să evităm aspectele negative în măsura în care se poate. În fond, astrele doar creează o predispoziție, iar nativii au în mână pâinea și cuțitul și pot să își schimbe oricând destinul.

Surse foto: pixabay.comunsplash.com

Surse articol: hindustantimes.com

Newsletter