Home Mireasa Buchete Mireasa Buchete cununie: perechi de buchete pentru mireasa si nasa

Buchete cununie: perechi de buchete pentru mireasa si nasa

Buchete cununie: perechi de buchete pentru mireasa si nasa
Florentina Ionescu
Vineri, 22.03.2013
Buchetul de mireasa este un accesoriu care intregeste tinuta ta din ziua nuntii. De aceea, alegerea modelelor de buchete de cununie este una foarte grea, mai ales pentru ca buchetul miresei si buchetul nasei trebuie sa fie complementare - adica sa se completeze cat mai armonios unul pe celalalt. Karena te ajuta cu cateva exemple de posibile perechi - buchet mireasa si buchet nasa.

Buchetul miresei si buchetul nasei, www.metaphore.ro

Pentru ca florile din buchetul miresei sunt de o nuanta pala (de cele mai multe ori albul este predominant), florile din buchetul nasei au culorile mai puternice, vibrante, precum movul sau violetul. 


Buchetul nasei, www.petalia.ro

Buchetul miresei, sugestie Karena

Buchetul nasei tale este extrem de important, atat pentru ea, cat si pentru o buna desfasurare a cununiei. Nasa ta trebuie sa fie obligatoriu accesorizata cu un buchet asortat cu rochia pe care o poarta, dar retine: buchetul nasei nu trebuie sa fie identic cu buchetul de mireasa! Tu esti cea care este in centrul atentiei, asa ca buchetul miresei trebuie sa fie unic, de neegalat si nu trebuie sa fie eclipsat de buchetul nasei in nicio situatie.


Buchetul nasei, www.gloriaevents.ro

Buchetul miresei, sugestie Karena

Buchetul miresei: trandafiri, www.gloriaevents.ro

Buchetul nasei: trandafiri, www.gloriaevents.ro

Ai grija ca buchetul nasei sa fie in ton cu buchetul miresei. Acesta poate fi facut din aceleasi flori, insa retine: trebuie realizat in culori diferite de cele folosite la buchetul miresei. 

Te-ai intrebat probabil de multe ori cum asortezi buchetul miresei si buchetul nasei. Noi iti vom oferi in acest articol cateva solutii simple de buchete de cununie pentru ca tu sa iti formezi o parere despre ele si sa fii informata atunci cand va trebui sa alegi impreuna cu parintele tau spiritual - nasa ta de cununie - buchetul miresei si buchetul nasei.


Buchetul miresei, partyday.ro

Buchetul nasei, partyday.ro

Pentru buchetul nasei, evita clasicul model de buchet rotund, din trandafiri rosii, si alege-i unul mai indraznet, din trandafiri de culori puternice, caramizii sau in nuante de toamna.

Daca pana acum stiai ca buchetul de mireasa trebuie sa se potriveasca cu stilul rochiei tale si, totodata, sa sa se intregreze perfect in tema pe care ai ales-o pentru nunta, iata ca trebuie sa mai iei in considerare un alt factor foarte important: buchetul nasei tale de cununie. Nasa va dori sa aleaga un model care sa se asorteze cu tinuta pe care o va avea in acea zi, tu vei dori sa iti completezi rochia de mireasa sau rochia de la cununia civila cu un anumit tip de buchet, asa ca va trebui sa ajungeti la un consens in aceasta privinta.


Buchetul nasei, sugestie Karena

Buchetul miresei, sugestie Karena

Buchetul miresei si buchetul nasei nu trebuie sa fie neaparat extravagante si sofisticate, ci mai degraba pot fi simple, din cateva cale.

Cum va puneti de acord in privinta modelelor de buchete de cununie? Simplu: stabiliti o intalnire si discutati despre florile voastre preferate si despre modelele de buchete pentru cununie care va plac cel mai mult. Comunicarea dintre voi doua este pe primul plan, asa ca spune-i cum asortezi buchetele, in opinia ta, iar ea iti va spune la ce variante s-a gandit. Nu uitati de culorile florilor - puteti alege o multime de variante: buchete de cununie albe, rosii, galbene, mov, verzi, roz sau un mix de culori.


Buchetul miresei, partyday.ro

Buchetul nasei, sugestie Karena

Buchetul miresei, www.floralux.ro

Buchetul nasei, sugestie Karena

Buchetul nasei trebuie sa fie intotdeauna in contrast cromatic cu buchetul miresei. 


Buchetul nasei, Maison Dadoo

Buchetul miresei, sugestie Karena

Ce trebuie sa retii despre buchetul miresei si buchetul nasei:

- La nunta, mirele este cel care inmaneaza buchetul nasei, care ii va fi de acum inainte parinte spiritual.

- O regula generala: neaparat florile din buchetul miresei si buchetul nasei trebuie sa se regaseasca si in lumanarile de nunta.


Buchetul miresei, sugestie Karena

Buchetul nasei, www.metaphore.ro

Nasa isi poate asorta buchetul la tinuta. Buchetul nasei trebuie sa aiba aproximativ aceleasi culori ca si rochia ei. 

- Florile din buchetul miresei si buchetul nasei trebuie sa se regaseasca si in aranjamentul floral de la masa de prezidiu.

- Este recomandat ca floarea pe care o poarta mirele la butoniera sa fie una din buchetul miresei. In aceeasi masura, nasul va avea o cocarda prinsa la rever dintr-o floare care se gaseste in buchetul nasei.


Buchetul nasei, www.carmenevents.ro

Buchetul miresei, sugestie Karena

- Buchetul miresei trebuie sa fie potrivit cu anotimpul in care are loc nunta, trebuie sa se potriveasca cu modelul si culoarea rochiei de mireasa.

- Buchetul nasei trebuie sa fie distins, sa se potriveasca cu rochia ei, sa fie atat pe placul ei, cat si pe placul miresei, iar acest lucru nu este greu de obtinut daca cele doua se pun de acord.


Buchetul miresei, sugestie Karena

Buchetul nasei, www.carmenevents.ro

- Buchetul nasei trebuie sa fie alegerea ei. Buchetul trebuie sa fie o prelungire a personalitatii nasei si cel mai indicat ar fi ca mireasa sa nu ii impuna un anumit aspect al buchetului.

- In schimb, nasa trebuie sa tina cont de nivelul evenimentului, de statura sa, de rochia si culoarea purtata, culorile preferate si anotimpul in care a fost fixata nunta.


Buchetul nasei, sugestie Karena

Buchetul miresei, partyday.ro

- Buchetul miresei si buchetul nasei trebuie sa respecte principiile de asortare, ele trebuie sa se potriveasca si sa se completeze reciproc. Insa nu uita ca intre cele doua buchete trebuie sa existe o diferentiere, care sa marcheze stilul si calitatea diferita a miresei si a nasei la cununie.


Buchetul miresei, partyday.ro

Buchetul nasei, sugestie Karena

Buchetul miresei, sugestie Karena

Buchetul nasei, www.petalia.ro


Acum, ca stii cum asortezi buchetul miresei cu buchetul nasei, tu ce buchete de cununie ai alege pentru cea mai importanta zi din viata ta?

Newsletter