Home Mireasa Accesorii Mireasa Ce pantofi de mireasa trebuie sa alegi

Ce pantofi de mireasa trebuie sa alegi

Ce pantofi de mireasa trebuie sa alegi
Necunoscut
Joi, 08.05.2008

   Sa ai mai multe perechi de pantofi de mireasa poate parea putin nechibzuit, dar in ziua de azi multe mirese aleg sa-si cumere doua sau chiar trei perechi de pantofi.


   Pantofii de mireasa, nu numai ca trebuie sa fie confortabili, sa arate superb si s-o faca pe miresa sa se simta in al noualea cer, dar trebuie sa fie si rezistenti, ei trebuind sa faca fata la cel putin 24 de ore de purtat, la conditii meteo diverse.


   Cand vine vorba de design, acesta n-a suferit schibari radicale in ultimul timp, ci putem vedea mai mult influente ale diversilor designeri care prefera sa aduca un aport personal prin adaugarea de margele, flori sau diverse alte ornamente.

   Cele mai multe probleme in alegerea pantofilor de mireasa pe care sa-i porti in ziua nuntii apar cand incerci sa te hotarasti asupra culorii, materialului, marimii, a inaltimii tocului. Multi producatori fac si pantofi la comanda sau poti alege un model deja creat caruia sa-i schimbi doar culoarea.


   Culoarea alba ramane cea mai cautata in materie de pantofi de mireasa, dar culori precum griul deschis sau auriul castiga din ce in ce mai mult teren. Unul din avantajele acestor culori este acela ca ei mai pot fi purtati si dupa nunta, la petreceri.

    Pretul este un element mai putin important, datorita faptului ca pretul unei perechi de pantofi este mult mai mic decat pretul unei rochii de mireasa. Acesta lucru face ca achizitionarea a cel putin 2 perchi de pantofi sa nu fie o mare problema.


  

   Cateva sfaturi pentru a-ti cumpara pantofi comozi pentru nunta!
Pleaca la cumparaturi dupa-amiza deoarece atunci picioarele sunt mai umflate si mai obosite, stare pe care o vei resimti si in ziua nuntii. Dupa ce i-ai cumparat e absolut obligatoriu sa-i mai porti de cateva ori inainte de ziua nuntii, pentru ca piciorul sa se obisnuiasca cu ei. In ziua nuntii e bine sa pui putina pudra de talc in pantofi care sa-ti mentina piciorul uscat in pantof.

Newsletter